Graphilla.com :: Преглед на тема - web site за критика

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

web site за критика

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Пон Сеп 20, 2004 10:48 am    Заглавие: web site за критика Отговорете с цитат

ами ето това е - правих го за един конкурс, чиито срокове за жалост изпуснах. завършен е на 95% примерно. тоя клуб се бара за тежкарско еротично заведение в ретро стил... не успях точно да постигна тоя джиджан гъзарски ретро стил в картинката, но нямам време в момента да се занимавам... а, да - мадамата не е особенно фотореалистична /сенки и прочие/, но ми хареса как малко нереално се получи. като материали имах само въпросната дама, на jpg с доста лошо качество. иначе липсва още малко eye candy - обекти предимно. цялата история е флаш. ъъъ друго не се сещам...

dreado

МнениеПуснато на: Пон Сеп 20, 2004 11:00 am    Заглавие: Отговорете с цитат

(o: много готско

уменията ми не позволяват да коментирам повече (о:
брао
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
ico

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Сеп 20, 2004 11:08 am    Заглавие: Отговорете с цитат

tva hubavo izglejda :) az bih probval malko po realistichni da izglejdat tez hartii, klameri spirali i t.n.

Po tva deto si pisal obache:
Toia dirty style (neznam kak da go nareka) ne izglejda vubshte "тежкарско еротично" i "ретро". Tva moe si subektivno mnenie :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
bile

МнениеПуснато на: Пон Сеп 20, 2004 11:15 am    Заглавие: Отговорете с цитат

дам... избягах от темата за "тежкарското еротично"... =/ получи си се най-обикновенно позатъркано меню... а за реалността - нямах време да си играя повече =( но предвид факта че изпуснах сроковете, за кеф може и да го довърша =)
dreado

МнениеПуснато на: Пон Сеп 20, 2004 12:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
az bih probval malko po realistichni da izglejdat tez hartii, klameri spirali i t.n.

Ицо ми то май идеята на човека е да не изгеждат съвсем реалистични... примерно така напревени на мен повече ми харесват детайлите затова си прав че е субективно ....
ще се радвам много да го видя реализиран сайта
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
oho

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Сеп 20, 2004 2:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ехаааа, браво!
Наистина малко си избягал от първоначалната цел, но сайта е много интересен :> Браво пак!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
jasab

МнениеПуснато на: Пон Сеп 20, 2004 3:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

гениално е реализиран, свалям ти шапка, забелязал съм че този вид флаш сайтове са тромави, и ми е интересно да го видя в флаш, за да видя движенията, какво си направил, за да би избегнеш... изключително ми е интересно и ще ми е полезно :)))
bile

МнениеПуснато на: Пон Сеп 20, 2004 7:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

10х на всички =)

ще го реализирам във флаш /просто за идеята/, но чак когато намеря малко свободно време, че сега много напечено =)
Гост

МнениеПуснато на: Пон Сеп 20, 2004 7:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

edin wapros Bground paterna sam li go prawi, stoto ako si ti mno dobre si se sprawil:))
Върнете се в началото
bile

МнениеПуснато на: Пон Сеп 20, 2004 7:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nubizus написа:
edin wapros Bground paterna sam li go prawi, stoto ako si ti mno dobre si se sprawil:))

честно казано - не знам =)
в един фолдър са смесени тези, които съм правил аз и тези от к10к... но май конкретният е мой =)) ще прегледам к10к и ще кажа със сигурност
SPIT

МнениеПуснато на: Пон Сеп 20, 2004 8:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

spored men samo menuto ne si e na mqstoto, ako ostavish imeto samo v tozi banner shte izglezda baq po-dobre, a na menuto da otdelish malko po-skromno prostranstvo, inache vsichko e baq pro izglezdashto...i kakata :)
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети