Graphilla.com :: Преглед на тема - 250W - 300W zahranvane na PC/to

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

250W - 300W zahranvane na PC/to

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Psyho-Logic

Местожителство: Vraca

МнениеПуснато на: Пон Сеп 20, 2004 3:27 pm    Заглавие: 250W - 300W zahranvane na PC/to Отговорете с цитат

vaprosa mi e takav sega PC/to mi e : atlon XP2400Mhz , video GE force FX 5200 , RAM 1024 ddr ( na dual chanel ) , danoto mi e gigabite ot tiq po novite sega nemoga da mu se seta to4niq model ,

ta pitam s zahranvane 250W mai e malko za taq konfiguraciq takak mi kazaha pone da mina na 300W i pove4e .

pyk i drugo ot kato si smenih ramta ot 512ddr na 1024 ddr ne6to PC/to po4na da mi se restartira ( po predi pisah za tova ) ta az si mislq 4e moje da e ot zahranvaneto ???

predvaritelno mersi za otgovorite
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Soul)S(urvivor

Местожителство: The Edge

МнениеПуснато на: Пон Сеп 20, 2004 4:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Разбира се че 300W трябва да ти е захранването!
oorka

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Сеп 20, 2004 5:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Значи вземи си по-мощно захранване - примерно 400W и за предпочитане да е марково... Комбинацията гигабайтско дъно и GF видео карта ( при Athlon XP ) генерира високи напрежения в AGP слота и стават разни мизерии - като горят захранвания, компа забива и др. такива...

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Сеп 20, 2004 7:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Сега и ако кажеш, че имаш и 2 CD-та закачени, направо си
се ебаваш с ЕДИСОН, ще СВЕТНЕШ като него да знаеш.... ;)

Достатъчно пари си дал за тази машина, да РИСКУВАШ с
250.... слушай Oorka - ta....
Imperial

Местожителство: Соединенные Штаты Америки

МнениеПуснато на: Пон Сеп 20, 2004 7:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

На мен 300 ми бяха малко с подобна машина. Ся съм с 420 (ама има и 2 харда и 2 записвачки...)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Boteff

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Сеп 20, 2004 8:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

:))) ... na men mi se naloji samo zarad videoto da si vzema Fortron 350W ...
a sum i s gigabytesko duno i s Atlhon X-)
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Пон Сеп 20, 2004 11:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

zadyljitelno nad 400W - ina4e sha izgori dynoto - vijdal sym takova, bolka v syrceto e :) i markovo - da - 4e ne se znae inak kakvo ima vytre i kolko sha izdyrjat djudjetata da vyrtqt pedalite ...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Soul)S(urvivor

Местожителство: The Edge

МнениеПуснато на: Вто Сеп 21, 2004 12:19 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Kekata написа:
zadyljitelno nad 400W - ina4e sha izgori dynoto

Хехе кека помисли си пак. :)
panagonov

МнениеПуснато на: Вто Сеп 21, 2004 11:04 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Kekata написа:
zadyljitelno nad 400W

Е, не се изхвърляй много с ватовете, все пак няма смисъл да въртим по-бързо електромера. Аз съм с 2 харда, 2 записвачки, 2 мрежарки, флопи, тунер, Ати 9000, Гигабайт дъно и 300 вата са ми добре. Дори съм си закачил колонките към захранването. За ново ще мисля ако си взема един Радеон 9800
Върнете се в началото
luzterin

МнениеПуснато на: Вто Сеп 21, 2004 11:17 am    Заглавие: Отговорете с цитат

300 W Codegen, 512Ram, 5900XT s otdelno zahranvane, hard, zapisvachka, pruznat Atlon XP 2000 GHz, 166mhz... nqma problemi do momenta... taka e ot 3-4 meseca... i vse pak hubavo e malko da zasilim elektromera
panagonov

МнениеПуснато на: Вто Сеп 21, 2004 11:18 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Пак двоен пост направих......

На тази страница може да прочетеш кое колко вата гълта от захранването, за да си направиш сметка приблизително колко мощно захранване ти трябва.

http://computer.howstuffworks.com/power-supply3.htm
Върнете се в началото
Venny

МнениеПуснато на: Вто Сеп 21, 2004 5:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Po dobre zahranvaneto da e markovo i da se dadat malko poveche pari inache i da se kupi 400w ako e kucha marka gurmi kato stoi ta gledai.As sum s 250w ot 4 godini i oshte bachka.vsichki slotove sa mi zaeti s 2 LANa, sound, sateliten priemnik, DVD, 2xHDD , CD/RW.
Върнете се в началото
ConcreteDonkey

МнениеПуснато на: Вто Сеп 21, 2004 11:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

бафф за такава машина е невероятно направо да си сложиш FX5200 , повечето са 64bit и в този случай са по-бавни от моята GF3Ti200 на сумати годинки ... а и 128 да е , пак не е цвете за мирисане...
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Сря Сеп 22, 2004 10:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

shhhh...panagonka - abe ti smetna li si po tabli4kata deto si q pusnal tuka koe kolko wat-a ti gylta? az seriozno govorq 4e sym vijdal izgorqlo dyno ot slabo zahranvane.. 4oveka beshe s dva harda, zapisva4ka, cd, 512 ram i geforce 4 mx440 i si mu izgorq dynoto , mislq asus, verno imashe i AV master....smeni si zahranvaneto i si4ko ok.. podrobnosti ne pomnq ma si e fakt slu4aq.. no si e sadyljitelno dobro zahranvane pri atlon-ite.. 250 w e malko... btw na toq site pishe - "10w per 128 mb" tva sa 80 w SAMO OT RAM...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети