Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
angeldimitroff

Регистриран на: 16 Мар 2004 Мнения: 22 Местожителство: Mainz / Germany
|
Пуснато на: Чет Сеп 23, 2004 4:28 pm Заглавие: design an accounting systema - kritika pls :) |
|
|
tova e oshte beta, no se nadiavam da polucha kontruktivna kritika :)
Blagodaria predvaritelno ... _________________ ..:: Всеки да прави, каквото му се пие ::.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
angeldimitroff

|
Пуснато на: Чет Сеп 23, 2004 4:39 pm Заглавие: |
|
|
 _________________ ..:: Всеки да прави, каквото му се пие ::.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
angeldimitroff

|
Пуснато на: Чет Сеп 23, 2004 6:43 pm Заглавие: |
|
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
angeldimitroff

|
Пуснато на: Чет Сеп 23, 2004 6:48 pm Заглавие: |
|
|
dobaviam i edin design koito ne sam pravil az:
|
Върнете се в началото |
|
 |
angeldimitroff

|
Пуснато на: Чет Сеп 23, 2004 7:19 pm Заглавие: |
|
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Чет Сеп 23, 2004 8:59 pm Заглавие: |
|
|
Ми не е добре тва нещо, като правиш нещо малко помисли преди това за кво ще се ползва и как ще се ползва. Подреждай ги малко тея неща в тоя дизайн, гледай колко цвята имаш ползвани??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
angeldimitroff

|
Пуснато на: Чет Сеп 23, 2004 9:21 pm Заглавие: |
|
|
glagodaria ti za konstruktivnata kritika pi4 :) naistina beshe mnogo izcherpatelna, razbrah i za koi design mi govorish i tochno za kakvo... prodaljavaite v sashtia duh ! _________________ ..:: Всеки да прави, каквото му се пие ::.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Чет Сеп 23, 2004 10:54 pm Заглавие: |
|
|
angeldimitroff написа: | glagodaria ti za konstruktivnata kritika pi4 :) naistina beshe mnogo izcherpatelna, razbrah i za koi design mi govorish i tochno za kakvo... prodaljavaite v sashtia duh ! |
che ti kolko designa vijdash tuka tvoi? az vijdam 1 samo na nekolko page, login page, i 3 inside pages. ako naistina ne moe da razberesh za koi design govoria nachi ne si si zel pravilnoto hapche neska, ne moga da razbera kva izcherpatelna kritika iskash kato neshtata sa OCHEVADNO zle i po dobre da pochnesh nanovo da go pravish tva otkolkoto da se zadulbavash v nego. ma shtom tolkova durjish ok:
1. login page - imash pravougulnik zaoblen koito e postaven tam tochno v nishtoto ma tva da mu e problema, edva li toia deto she se logva mu trebe da ti gleda ikonkata na PC-to tam, i oshte otuka moje da pomisliush che butona "enter" koito si slojil moje da napravish sichki butoni i nav menuto otgore v vutreshnite pages s sushtia tzviat (koito v momenta e ne e dobre premislen) i taka imash nekakva posledovatelnost i logichnost v designa i toia deto she se logva nema da gubi vreme da misli koe v vutreshnite pages e buton link i pr.
2. pochvam ot nai purvia ti design shtoto ne se razbira koi design tochno za kakvo e ta da gi karam po prednaznachenie.
nachi tuka veche v designa izchezva zaoblianeto ot login page, ma tva ne e bolka za umirane, veche se poiviava top nav menu, ok, ama adi pone da si podravnish tam linkovete po neshto a? "ip stats" e po sredata otam drugite i agent na CIA ne moje da razbere logikata po koito sa naredeni linkovete v tva menu? ti samia sushto edva li veche znaesh shto si gi napravil taka.
gledai kolko tzviata imash v toia page samo? ok tva sinio gore si go polzvai za nav menuto i butoni ma nadolu shto ne polzvash samo sivo, shtoto sia iamsh sivo v liavo i oshte edin neopredelen tzviat deto pushe "user" "group" "location"... ? za kvo tolkova sharenko? taia ikonka na PC-to iavno igrae nekakvo logo shtoto i tuka e plesnata, pod neia imash 3 razlichni ikoni po stil, papkata e nekakva pochti aqua, otdolu usera e win xp a maila otdolu e office xp2003, ma i tva e maluk problem, fuck it, ama aide pone teia barove za "root" i.... i otdolu tva "network" i... gi napravi podobni a? da ima malko priemstvenost kato pokazvash infoto se pak i edinstvenoto razlichno da ti bude diagramata za trafika v main chasta (tia nekva defaultna predpolagam tam ne moe da pipash)
polse imash obshto prieti 2 tzviata za pokazvane na info - zelen za OK, cherven za NOT OK, mi adi izpozlvai gi tochno tia tzvetove kakto triabva, zashto tva "graphics" e v red? tva neshto URGENT TASK li e? nekkav PROBLEM koito trebe da se fix ili kvo? gore LOG OUT ok e v cherveno ma veche v drugo cherveno? posle sa poiaviavat oshte edno cherveno i shtoto ne e boldnato prilicha da e 3 -ti cherven tzviat-govoria za 2-ria ti design s "edit user" view logs"i....
polse toia cheren tzviat na texta e ok, ama adi da ne e vsichko cherno a? adi links da si opredelish edin tzviat i da polzvash nasekade za links tuka (zashto da ne e tzveta koito si polzval gore v nav menuto za links?)
podredbata v page - tva liavo menu e prekaleno sbito tam (ne znam za kva rezolutzia she se polzva toia interface, ti znaesh naprai si smetkata ti.) content chasta e plesnata kato svobodno letiasht element (kato boina glava na raketa SCUD), bez da e pomisleno po kakvo i kak da se podravni, malko niski na visochina redove v content chasta pritiskashti grozno texta deto e tam (plus che texta za mene e goliam size v momenta 12px verdana che i na mesta boldnata-a v liavo veche e 9px, moje spokoino da se zameni navsiakade s 10-11px ot sushtia font ili tahoma).
ops, sia vidiah i kalendara v nego ima veche i lilavko i tzifrata 14 e sinia ma shto takava sinia i ti ne znaesh mai.
mi dano me razbersh sega. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Чет Сеп 23, 2004 11:32 pm Заглавие: |
|
|
Много готини иконки! Как си ги правил такива лъскави? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Сеп 24, 2004 12:43 am Заглавие: |
|
|
be edwa li toi gi e prawil weee.
Ako e toi iskam da skiwam full res vector file:)))
A inache Slushai bat si BAD stoto toi kolko takiwa e naprail ne e istina:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Пет Сеп 24, 2004 9:33 am Заглавие: |
|
|
spacer написа: | Много готини иконки! Как си ги правил такива лъскави? |
за нещастие, въпросните иконки са от един spider man icon pack, който ми се моташе по компа преди седмица-две _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
angeldimitroff

|
Пуснато на: Пет Сеп 24, 2004 9:56 am Заглавие: |
|
|
i dokato e zapochnalo tarjestvoto na nekompetentnostta da vi kaja
ikonite sa ot www.kde-look.org, i sa pod GPL, t.e. ne sam gi kral :) Kakav ti spiderman, kakav ti supermen ? :)
A na BadmotherfuckeR blagodaria tozi pat naistina, samo kadeto shte go popravia samo za edno... neznam pri nego kak e no mislia che vsi4ki vijdat che ima i edin cherven design :) Oshte vednaj ti blagodadia :) _________________ ..:: Всеки да прави, каквото му се пие ::.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Пет Сеп 24, 2004 10:11 am Заглавие: |
|
|
... и ти май си главната атракция във въпросното тържество ...
а червените икони са от сет, наречен spider man, о гениалнии _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
angeldimitroff

|
Пуснато на: Пет Сеп 24, 2004 10:30 am Заглавие: |
|
|
много се кефя на българския начин на мислене. Като някой каже нещо за компетентност всички започват да се засягат веднага. Иначе се извинявам за червените икони не разбрах, но мисля че човека питаше за сините.
За мое голямо щастие аз съм програмист, а не дизайнер, така че този дизайн съм го направил м/у другото като си завърших проекта.
Цитат: | ... и ти май си главната атракция във въпросното тържество ... |
аз съм всикнъл да съм атракция :) _________________ ..:: Всеки да прави, каквото му се пие ::.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Сеп 24, 2004 11:06 am Заглавие: |
|
|
angeldimitroff написа: | ..За мое голямо щастие аз съм програмист, а не дизайнер, така че този дизайн съм го направил м/у другото.. |
_________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пет Сеп 24, 2004 11:38 am Заглавие: |
|
|
Да вее.. той шпаци яде трева и не ги е виждал тия иконки на 1000 места. Ама те нали са затова тия иконки. Да си ги слагат хората насам натам по интерфейсите и да им е шаренко. Къде е драмата не мога да схвана. Само дето не знам що нашия човек продължава да нарича нещото дизайн и за какво ни го е пуснал тук. И аз затва исках да си поговоря с него, ма вие ни развалихте хубавата спявка. :)
Само трупате излишно напрежение, квито сте припряни.
Цитат: | be edwa li toi gi e prawil weee. |
Щяхме да стигнеме и до това, ама полееека и да си направиме изводите. А са кво? Ще се скараме... :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пет Сеп 24, 2004 12:06 pm Заглавие: |
|
|
Абе не може ли на програмката да се сложат възможности да си слагаш скинове и всеки да си я прави както си иска? Така проблема ще се реши бързо.
Иначе в това което показваш, според мен няма нищо дразнещо, както и нищо забележително - т.е. би станало за жсеки по-непретенциозен вкус (като моя). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
angeldimitroff

|
Пуснато на: Пет Сеп 24, 2004 12:35 pm Заглавие: |
|
|
panagonov написа: | Абе не може ли на програмката да се сложат възможности да си слагаш скинове и всеки да си я прави както си иска? Така проблема ще се реши бързо.
Иначе в това което показваш, според мен няма нищо дразнещо, както и нищо забележително - т.е. би станало за жсеки по-непретенциозен вкус (като моя). |
радвам се че поне един човек тук мисли трезво. Благодаря
panagonov написа: | Само дето не знам що нашия човек продължава да нарича нещото дизайн и за какво ни го е пуснал тук. И аз затва исках да си поговоря с него, ма вие ни развалихте хубавата спявка. :) |
Абе пич ти ли определяш кое къде да пускам и кое как ще наричам?! Прескачаш се малко ...
Чети !!! Графила за ВСЕКИ ? Или аз не съм разбрал нещо ?!
Много мразя ей такива изказвания в "стил дай да си премерим ****". Много се радвам ако разбираш от дизайн и съм убеден че си готин човек. _________________ ..:: Всеки да прави, каквото му се пие ::.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
angeldimitroff

|
Пуснато на: Пет Сеп 24, 2004 12:38 pm Заглавие: |
|
|
грешка последния (quote) таг принадлежи на spacer _________________ ..:: Всеки да прави, каквото му се пие ::.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пет Сеп 24, 2004 12:58 pm Заглавие: |
|
|
Има и "Общи приказки" в този ред на мисли. Но иначе си прав де.
само нещо, ако ми позволиш разбира се...
Цитат: | Чети !!! Графила за ВСЕКИ ? Или аз не съм разбрал нещо ?! |
аз лично го чета като "ГРАФИЛА за всеки". Сигурно от там идва объркването. Както и да е. Извинявай. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|