Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
kalmar

|
Пуснато на: Съб Окт 02, 2004 3:30 pm Заглавие: ISP Website |
|
|
eto s kakvo se zanimawam naposleduk
http://www.einet.bg/~kalin/cable/
komentari i kritiki sa dobre do6li. _________________ Paranoid Android |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Съб Окт 02, 2004 4:32 pm Заглавие: |
|
|
Да почна аз критиката.
1-вото нещо което забелязвам е таз стрялчица дето ти е над навигейшъна и надоло. Май мястото много многн е и е там, или пък ако държиш на нея, сложи и некаф бордър за да се отличава повече. Особено най-отдоло, дето се вижда само малка част от нея - напрау ги махни на тва място. Без тях ше е по-добре.
2-рото нещо е надписа 'Новини'. Той на картинката ли ше си се намира ? Ако се отнася точно до дясната колона до нея(както аз преценявам) мястото не и е на картинката. Можеш да опиташ да сложиш тоз надпис, както си направил при "Промоции" и "Контакти".
Иначе добре се е получило - харесва ми, въпреки че изглежда малко странно при по-голяма разделителна :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
uaH

|
Пуснато на: Нед Окт 03, 2004 5:16 am Заглавие: |
|
|
Според мен, ще е по-добре, ако няма празно масто между навигацията и обектите под нея.
Ще и по-добре, hover-a на <a> да се долепя до обекта под него. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rainbow

|
Пуснато на: Нед Окт 03, 2004 11:21 am Заглавие: sorry za lipsata na cyr |
|
|
Navigaciyata moje da mine, no bez strelkata otgore. Ako vse pak dyrjish da ima strelka - tazi strelka ne stava, opitai s druga.
Zagledai se i v nadpisa (ako moje da se nareche "logo") gore - lyavo, ne smyatash li che ne se vyrzva s otanalata chast ot stranicata?! Golyam mi izglejda nadpisa, ako moje dori shrifta da smenish..
Akcenta vyrhu snimkata li tryabva da pada?
Moje bi shte e po-dobre da se akcentira vyrhu informaciyata t.e. sydyrjanieto vmesto tazi GRAMADNA snimka.. ..i toku vij se poluchilo.. _________________ Това е текстови блок, който може да бъде прикачен в края на съобщенията, които пускате. Има ограничение от 255 символа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mundar
|
Пуснато на: Нед Окт 03, 2004 12:39 pm Заглавие: |
|
|
na mene bukwite mi izglejdat mnogo malki i na navigation-a i na raznoto info deto go ima .. moje da sym nedospal ili monitora da se e blurnal sam :):) 1024x768 ? e malki sa mi 800x600 she e got sigurno :)
Kato cqlo te pozdrawqwam za snimkata koqto si izbral i 4ak se o4udih kak ne e nekwo opti4no ili UTP jilo :) ili nqkuw konektor .. ama kakto kaza po-gorniqt user akcentirai wurhu infoto
i na flash4eto ne mojesh li da mu udyljish powe4e frames da ne se loop-wa tolkowa byrzo?
za strelkite .. ostawi samo gornata da pokazwa kwo e selektirano demek ako se dwiji sus click na ceni .. posle na uslugi i t.n. e dobre ama ako shte si sedi samo tam ..neshto ne se wryzwa _________________ bitching |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kalmar

|
Пуснато на: Нед Окт 03, 2004 4:31 pm Заглавие: |
|
|
blagodarja Vi za komentarite i preporykite. 6te widja kak wyrwjat ne6tata i 6te promenjam v dvizhenie. imajte predwid 4e wsi4kite preporyki se probvwat. ako wi se zanimawa linka 6te se promenja s napredwaneto, taka 4e ako wi se zanimawa prowerjawajte.
otnosno 6rifta i az si mislja 4e e malyk, no pyk na 17'' 1280x1024 se 4ete.
10x o6te vednazh _________________ Paranoid Android |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Venny

|
Пуснато на: Пон Окт 04, 2004 7:45 am Заглавие: |
|
|
zdrasti!
Napravi mi vpechatlenie che pishe "Naberi skorost", kato gledam momicheto i momcheto praviat tochno obratnoto - spirat.
Spored men e po dobre da gi slojish taka che da sa na 5 - 10 metra sled starta a ne edna krachka sled finala. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|