Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Съб Окт 02, 2004 7:56 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | vi·su·al·ize ( P ) Pronunciation Key (vzh--lz)
v. vi·su·al·ized, vi·su·al·iz·ing, vi·su·al·iz·es
v. tr.
To form a mental image of; envisage: tried to visualize the scene as it was described.
To make visible.
|
Eto vi izvatka ot re4nika da vidite kak se pishe i dvamata. Na negovata stranica e napisano: "visualisation" ----->
Pak kym Zager, zanimavame se sys stari neshta zashtoto tova si slojil na web stranicata si. Sloji novi neshta i shte razgledame i tjah. _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

|
Пуснато на: Съб Окт 02, 2004 8:00 am Заглавие: |
|
|
Sorry za dvoinia post, ama za koi "mytni vremena" govorish 4e neshto ne mojah da shvana kakto trjabva? Shtoto az si spomnjam 1989 malko hora se zanimavaha s tija neshta (imam v predvid v BG) ti neznam za koi godini otvarjash duma. _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Съб Окт 02, 2004 8:51 am Заглавие: |
|
|
UELKAM за вас :)
Малко хора ги боли кое старо кое не. Имайте предвид че се съди по най-слабото, а не по най-силното.
Виолаторе кво се нервиш пич? Смътни времена не беха само в БГ '89та а и навсекаде що се отнася за 3д-то.
Бъмпмапа не беше измислен :))))))))) _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

|
Пуснато на: Съб Окт 02, 2004 9:10 am Заглавие: |
|
|
Abe Alex, koi se nervi be pi4? Ta kade drugade sa bili mytni vremena osven v BG? Imam 4uvstvoto 4e iskash da spodelish opita si s nas za neshto... _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Съб Окт 02, 2004 11:05 am Заглавие: |
|
|
Ох пак започнахме с неприятните теми, за което голяма доза вина имам аз. дайте да прекратим темата. Това беше представяне, а се захванах с една картинка и оплесках работата. Най добре да започнем с новите им неща:)
Успех |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Съб Окт 02, 2004 11:07 am Заглавие: |
|
|
Ще го споделя опита си :)
...ми покажи на хората "вашта" фирма Rhytm & Hues (всъщност доколкото знам 87ма или 88 ма се основава и която все пак е известна на този пазар най-вече заради Бейб -95 ) през 89-та какво са работили?
Сравни го със сега какво работи секи навит ламер с П.Ц. за 500$ и ще се разбере къв мрак е било.
Наясно съм, демонстрирал съм и продал първия Silicon Graphics в БГ през 91-ва, по това време имаше други 2-3 човека, а ти май не си между тях. След като твърдиш че си толкова отдавна в бранша ни покажи нещо твое от тва време, сигурен съм че много ще се забавляваме, аз поне много се забавлявам като си гледам нещата от тогава... :)
И са не рипай от столчето ядосан ами се замисли се пак че и други хора бачкат отдавна, но не се държат надменно. _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Съб Окт 02, 2004 11:47 am Заглавие: |
|
|
mi az da ne se butam v 3d temi......ama.....ne sa loshi ama moje i po dobre mai:):) _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Съб Окт 02, 2004 11:50 am Заглавие: |
|
|
abe shtom sme pochnali s popravkite:):):)..... Цитат: | spomnjam 1989 malko hora se zanimavaha s tija neshta (imam v predvid v BG) ti neznam za koi godini otvarjash duma. | .......mi piseh se IMAM PREDVID-BEZ V :P..... Predstoi spravka:)
p.s. sorry za offtopica _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LMNT
|
Пуснато на: Съб Окт 02, 2004 12:45 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | to vi izvatka ot re4nika da vidite kak se pishe i dvamata. Na negovata stranica e napisano: "visualisation" -----> |
Уфф...а на някой да му е хрумвало,ей така,случайно, че си има двоен правопис,а?!
Orthographically similar words - English:
visualization chiefly [Amer.]
visualisation chiefly [Brit.]
Ерго, "visualisation" си е абсолютно правилна ортография!!! _________________ На экзаменах в разведшколу абитуриент Петр Семенов не ответил ни на один вопрос, в результате чего был принят сразу на второй курс |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Съб Окт 02, 2004 7:34 pm Заглавие: |
|
|
haide kato sme po4nali s popravkite:
TheViolator написа: |
....Eto vi izvatka ot re4nika da vidite kak se pishe i dvamata....
|
izvaДka
:PPPP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|