Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
headshot

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dragonfly^
|
Пуснато на: Нед Окт 03, 2004 9:51 am Заглавие: |
|
|
Определено трябва да смениш апарата! Иначе на мен снимките ми допадат. Единствено сянката на една от снимките в/у сградата не ми харесва. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Нед Окт 03, 2004 11:02 am Заглавие: |
|
|
пожелавам ти да се сдобиеш скоро с друг апарат
на първите 2 даже през шума се вижда интересното _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jona

Регистриран на: 15 Сеп 2004 Мнения: 48 Местожителство: pazardjik/sofia
|
Пуснато на: Нед Окт 03, 2004 9:34 pm Заглавие: |
|
|
tavarish spored men taka i ne boliat mnogo o4i kat go niama onova obiistveno oranjevo
po leko s photoshopa:
 _________________ BASTA STIGA PASTA |
|
Върнете се в началото |
|
 |
headshot

|
Пуснато на: Нед Окт 03, 2004 11:45 pm Заглавие: |
|
|
breh kvo se hvanahte za fotoaparata... niamashe li edna prikazka che ne e vajen instrumenta a kakvo pravish s nego? tova v kraga na shegata...
Dragonfly^, mim prosto mi se otvoriha svobodni niakolko chasa i gi opolzotvorih s vzeto nazaem aparatche. obeshtavam drugata sedmica da si vzema olympusa i da poshtrakam po-seriozno.
jona, rusnacite imaha edna prikazka: na vkus i cvet tovarischei net :), prosto navremeto si padah po post-impresionisti i ekspresionisti ta iavno mi e ostanalo po-ostroto vazpriemane na cveta. a, da kato mi pipash rabotite, pone promeniai podpisa primerno hs + jona, znam li shte vzemat horata da reshat che onova bledoto e moe... kolegialnost vse pak...
nadiavam se ne sam te obidil che si pozvolih malko savet po onova logo? prosto mnogo mi zaprilicha na neshta koito sam pravil na tvoite godini, dopadna mi i si pozvolih komentar... prosti na stareca :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Venny

|
Пуснато на: Пон Окт 04, 2004 7:56 am Заглавие: |
|
|
jona написа: | tavarish spored men taka i ne boliat mnogo o4i kat go niama onova obiistveno oranjevo
po leko s photoshopa:
|
Mnogo iako e stanala tazi koiato si pipnal ili pipnala vse edno predstoi pulno slunchevo zatumnenie |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Пон Окт 04, 2004 9:36 am Заглавие: |
|
|
[quote="headshot"]breh kvo se hvanahte za fotoaparata... niamashe li edna prikazka che ne e vajen instrumenta a kakvo pravish s nego? tova v kraga na shegata...[quote] _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Пон Окт 04, 2004 11:35 am Заглавие: |
|
|
headshot написа: | breh kvo se hvanahte za fotoaparata... niamashe li edna prikazka che ne e vajen instrumenta a kakvo pravish s nego? |
e това ти си го изпроси сам в крайна сметка. :-)
headshot написа: | niama mn fokus - za 2mp kamerka - tolkoz |
Тъкмо мислех да кажа колко кофти става когато всеки втори при представянето се обяснява с какво, колко и как снима. Излишно е, все едно с какво се снима - винаги си личи дали човека може или не.
Мен лично, някои от снимките ми харесват, независимо от качеството. Което не мога да кажа за "редакцията" на jona... сори.
Първата нощна от Пловдив е добре направена, на втората вече е изпуснат момента за снимане, твърде тъмно е станало и се е нарушил баланса - страшно много преекспонирани участъци има. _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Вто Окт 05, 2004 8:17 am Заглавие: |
|
|
interesno mi e dali vse pak 4oveka e priet ili ne... i o6te po-hubavo bi bilo ako mojeh da vidq snimkite mu, za da orientaciq okolo kriteriq na foto foruma... (makar i da mislq 4e mi e qsen...) ... ama ni6to se ne vidi ot hit.bg i bol.bg :(
ex, da be6e tuk niki mihailov, the Lord Of The Hosts :) ;) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Вто Окт 05, 2004 10:45 am Заглавие: |
|
|
до всички, които се чудят дали някой е приет или не - най-горе под логото и банерите на графила има едно меню - там има 1 линкче "Групи" - от там се избира групата, която ви интерисува и си гледате списъка _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Вто Окт 05, 2004 3:31 pm Заглавие: |
|
|
ok, mersi za infoto mim :)
v sa6tiq link oba4e pi6e ne6to koeto mi grabna vnimanieto... pi6e 4e fotografiq e ZATVORENA grupa i novi 4lenove ne se priemat ??? togava... tiq hora za kakvo kandidatstvat...? :) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Вто Окт 05, 2004 5:51 pm Заглавие: |
|
|
ByteSize написа: | ok, mersi za infoto mim :)
v sa6tiq link oba4e pi6e ne6to koeto mi grabna vnimanieto... pi6e 4e fotografiq e ZATVORENA grupa i novi 4lenove ne se priemat ??? togava... tiq hora za kakvo kandidatstvat...? :) |
taka pishe na si4ki grupi - ne sa fashtaj za dumata :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
headshot

|
Пуснато на: Вто Окт 05, 2004 6:39 pm Заглавие: |
|
|
10x n1x0n - mersi za smislenia otgovor, a be za vtorata ot plovdiv i az imah takiva samnenia ama drugo si e da ti go kajat :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|