Предишната тема :: Следващата тема |
Сблъсквалили сте се с този проблем? |
да |
|
60% |
[ 6 ] |
не |
|
40% |
[ 4 ] |
|
Общо гласове : 10 |
|
Автор |
Съобщение |
AngeloFF

|
Пуснато на: Вто Окт 05, 2004 8:50 pm Заглавие: Photo Shop & Кирилските Шрифтове или защо .... |
|
|
или защо след малко ще си метна клавиятурата през тесарата..
Ами имам следния проблем, правя си разни неща из Фото Шопа и искам да пиша на кирилица някви неща, защо защо постоянно става Times Roman и ти остави това ами и не ми дава да си го сменя с този който искам ... и съм не бесен ами незнам ... ако някой има решение на този проблем ше черпа ... а и еи така си стана нищо не съм правил ... честно! _________________ Angeloff.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Вто Окт 05, 2004 9:24 pm Заглавие: Re: Photo Shop & Кирилските Шрифтове или защо .... |
|
|
AngeloFF написа: | или защо след малко ще си метна клавиятурата през тесарата..
Ами имам следния проблем, правя си разни неща из Фото Шопа и искам да пиша на кирилица някви неща, защо защо постоянно става Times Roman и ти остави това ами и не ми дава да си го сменя с този който искам ... и съм не бесен ами незнам ... ако някой има решение на този проблем ше черпа ... а и еи така си стана нищо не съм правил ... честно! |
AMAN !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AngeloFF

|
Пуснато на: Вто Окт 05, 2004 10:13 pm Заглавие: eeee |
|
|
tochno takaf otgovor ne ochakvash maina ako nqmash ideq za kakvo go pishesh .... probvax 1000 miliona nachini .... i pak ne stava _________________ Angeloff.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Вто Окт 05, 2004 10:18 pm Заглавие: Re: eeee |
|
|
AngeloFF написа: | tochno takaf otgovor ne ochakvash maina ako nqmash ideq za kakvo go pishesh .... probvax 1000 miliona nachini .... i pak ne stava |
maina az Shop ne polzvam, problemi s fontove neam, temi v forumi za tva ne puskam, anketi sushto, WHY? shtoto ima GOOGLE!
http://www.google.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AngeloFF

|
Пуснато на: Вто Окт 05, 2004 10:28 pm Заглавие: |
|
|
ei verno li ne pozvash shop?? ami na kakvo si pravi web saitovete? _________________ Angeloff.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Вто Окт 05, 2004 10:36 pm Заглавие: |
|
|
AngeloFF написа: | ei verno li ne pozvash shop?? ami na kakvo si pravi web saitovete? |
http://www.macromedia.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
AngeloFF

|
Пуснато на: Сря Окт 06, 2004 9:50 am Заглавие: 10x |
|
|
Blagodarq ti mnogo, no az imam tochno tozi problem koito e opisan gore nqmam problemi s kirilskite shriftove, imam chuvstvoto che e nqkakva nastoroika na Shop'a zashtoto sled kato nqkolko pati si zabravi nastroikite se poluchi tozi problem koito i v PS 7 sam se sblaskaval i tai kato do sega nqmax takaf problem reshix che nqkao ot Vas moje da mi kaje tochno "Natisni Ctrl + K" i napravi edi kvo si _________________ Angeloff.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Сря Окт 06, 2004 12:42 pm Заглавие: Re: 10x |
|
|
AngeloFF написа: | reshix che nqkao ot Vas moje da mi kaje tochno "Natisni Ctrl + K" i napravi edi kvo si |
Обади се на БГ тех. съпорт и им обясни проблема си. Те ще ти кажат точно какво да направиш. _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mr_j

|
Пуснато на: Сря Окт 06, 2004 12:54 pm Заглавие: |
|
|
Photoshop-a импортва .ai , .eps, правиш си надписите на корел - илюстратор=> плейс и си готов. Иначе проблема ти може да се разглежда в няколко посоки => лоша кирилизация на уиндоус,=> збъгясан уиндоус, => кракнат Photoshop, който съответно се е збъгясал от това. Сори за тафтологията!
Успех |
|
Върнете се в началото |
|
 |
longjohn

|
Пуснато на: Сря Окт 06, 2004 1:02 pm Заглавие: |
|
|
Eh toq mr.j, znachi i az imam sushttia problem, niama reshenie, ako razgledash po-podrobno menuto s fontove na Photoshopa shte vidish che ti gi e grupiral v 2 ili 3 grupi, tezi koito sa v purvata mojesh da gi pozlvash samo za ENG, tezi v po-dolnite suotvetno stavat za BG ili RU, vuprosa e kolko e ogranichena dolnata grupa! Uspeh! _________________ i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AngeloFF

|
Пуснато на: Сря Окт 06, 2004 1:32 pm Заглавие: |
|
|
mr_j написа: | Photoshop-a импортва .ai , .eps, правиш си надписите на корел - илюстратор=> плейс и си готов. Иначе проблема ти може да се разглежда в няколко посоки => лоша кирилизация на уиндоус,=> збъгясан уиндоус, => кракнат Photoshop, който съответно се е збъгясал от това. Сори за тафтологията!
Успех |
i posledniqt da zatvoti vratata.... :))))))
longjohn 10x .. che go vidim za kakvo stava taka :) _________________ Angeloff.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mr_j

|
Пуснато на: Сря Окт 06, 2004 1:46 pm Заглавие: |
|
|
longjohn написа: | ako razgledash po-podrobno menuto s fontove na Photoshopa shte vidish che ti gi e grupiral v 2 ili 3 grupi, tezi koito sa v purvata mojesh da gi pozlvash samo za ENG, tezi v po-dolnite suotvetno stavat za BG ili RU, vuprosa e kolko e ogranichena dolnata grupa! Uspeh! |
Ама ако не те бях отворил на това и досега щеше да псуваш Photoshopa! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AngeloFF

|
Пуснато на: Сря Окт 06, 2004 1:52 pm Заглавие: |
|
|
hehehheheh :) _________________ Angeloff.net |
|