Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
PLAY

|
Пуснато на: Сря Окт 06, 2004 2:48 pm Заглавие: :) |
|
|
еха, страхотни са... пожелавам след 10 години да ти гледаме аниметата :)) _________________ http://www.mirasgallery.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Сря Окт 06, 2004 2:58 pm Заглавие: |
|
|
Hmmmmm.....
Animatsia.....
Hmmmmm.... Nai-dobre si se hwashtai s nyakoi 3D Soft po-otrano i ne mu beri grizha, shte ti haresa sus sigurnost :)))) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Сря Окт 06, 2004 3:01 pm Заглавие: |
|
|
Drone написа: | Nai-dobre si se hwashtai s nyakoi 3D Soft po-otrano |
айде агитаторите =)))))
иначе рисунките са много гот, като първата май ми е фаворита =)) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Сря Окт 06, 2004 3:30 pm Заглавие: |
|
|
Drone написа: | Hmmmmm.....
Animatsia.....
Hmmmmm.... Nai-dobre si se hwashtai s nyakoi 3D Soft po-otrano i ne mu beri grizha, shte ti haresa sus sigurnost :)))) |
pyk men ako me pitash da se hvane da se uchi kak se pravi concept art ta da ima kvo da se modelva:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Сря Окт 06, 2004 3:30 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Hmmmmm.....
Animatsia.....
Hmmmmm.... Nai-dobre si se hwashtai s nyakoi 3D Soft po-otrano i ne mu beri grizha, shte ti haresa sus sigurnost :)))) |
true true.. :) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PACOq2
|
Пуснато на: Сря Окт 06, 2004 4:49 pm Заглавие: |
|
|
Страхотни неща!Welcome и от мен:) _________________ Evil is a point of view. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BSC_mafia

|
Пуснато на: Сря Окт 06, 2004 5:22 pm Заглавие: |
|
|
Здравей работите ти са много добри, но на мен най-много ми харесва
първата страшно добра е.
Успех, ако имаш още рисунки покажи да се израдвам още |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lik

|
Пуснато на: Сря Окт 06, 2004 5:53 pm Заглавие: |
|
|
sigurno taz vecher shte postna oshte nqkolko raboti, ako mi ostane vreme mejdu domashno po matematika i domashno po angliiski /nevolite na gimnazialista/
blagodarq za vsichkite komentari.. radvam se, che mi kazaha za tozi sait, mn interesen se okaza. dano taka e i zanapred _________________ cool beans |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lik

|
Пуснато на: Сря Окт 06, 2004 6:05 pm Заглавие: |
|
|
eeeh, che sym nachi. gimnazialist, huh. GIMNAZIIIST imah predvid. kakto i da e, ... _________________ cool beans |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Сря Окт 06, 2004 6:14 pm Заглавие: |
|
|
страшно брутални неща, не мога да повярвам че си толкоз мъничка. Добре дошла :) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Сря Окт 06, 2004 6:34 pm Заглавие: |
|
|
Vsi4ki komentirate 4e e mlada za tezi risunki. 4e na 100 li da stane momi4eto za da pokaje kakvo moje:) talanta si e talant. Ima si go, moje si gi tezi raboti. Ayde sega, redete se na opa6ka, koy 6te ia u4i na 3d:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Сря Окт 06, 2004 6:39 pm Заглавие: |
|
|
таланта си личи, но в случая супер се набива на очи че момичето рисува не само талантливо но и грамотно:) бе направо мамата си трака.Хващай Макс-а и не слушай какво ти говорят за Лайтуейв и Мая и те взимаме при нас на работа:)Ама трябва да станеш поне на 18 щото тука Christo и Batkata много псуват:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Сря Окт 06, 2004 6:53 pm Заглавие: |
|
|
Добре дошла!!!
Брутално, брутално....само не спирай да рисуваш...и поствай по-често:)))
И успех с анимацията!!! _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrape

|
Пуснато на: Сря Окт 06, 2004 9:29 pm Заглавие: |
|
|
strashni sa :)))) wellcome. _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lik

|
Пуснато на: Сря Окт 06, 2004 10:26 pm Заглавие: |
|
|
aide edin srednoshten pozdrav:
Arcana - Cantar de Porcella
ih, che hubava pesen.. _________________ cool beans |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jona

Регистриран на: 15 Сеп 2004 Мнения: 48 Местожителство: pazardjik/sofia
|
Пуснато на: Сря Окт 06, 2004 11:16 pm Заглавие: |
|
|
ot men imash
lauryn hill-that thing _________________ BASTA STIGA PASTA |
|
Върнете се в началото |
|
 |
FPrint
Регистриран на: 23 Юни 2004 Мнения: 709 Местожителство: San Francisco
|
Пуснато на: Чет Окт 07, 2004 8:23 pm Заглавие: |
|
|
WOW :o) Браво! Добре дошла, Елза :о) Много добре! На мен фаворит ми е номер 2 :о)
Успехите ще дойдат, сигурен съм... :о)
Поствай по-често :о) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Чет Окт 07, 2004 9:43 pm Заглавие: |
|
|
naistina mnogo hubavi ne6ta ( da se obadq i az) _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lik

|
Пуснато на: Съб Окт 09, 2004 3:12 am Заглавие: |
|
|
mnenie,molq.. na poslednata risunka, piero.. na qkata ima edni gadni tochki,deto se poluchiha, kato zapylvah s bucket tool-a i posle leko zabraih da go opravq..ima li nujda da gi korigiram ili ne si lichi mnogo-mnogo? _________________ cool beans |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Съб Окт 09, 2004 4:49 pm Заглавие: хммм... значи |
|
|
Нещата ти според мен показват търсене, намиране, опит, стил и не най-накрая - талант.
Най-много ми харесва Nobel, защото се виждат няколко типажа, които имат някакво отношение помежду си.
Сега... критиката. Това, което не ми харесва че може би си правила нещата малко автоматично, решила си да разположиш няколко фигури в пространството и да ги изпипаш добре. На пръв поглед, това е достатъчно, но когато се замисля върху нещата ти, ми липсва малко дълбочина на мисълта. Позите са почти еднакви, малко скучни и ако покажеш още няколко неща, може да омръзнат. Искам да кажа, че когато сложиш няколко типажа един до друг, замисли се какво е тяхното отношение един към друг, какъв е техния характер, къде гледат, защо, какво искат и т.н. Придай им пози, които да покажат вътрешният им свят - чувства, мисли и т.н. Сложи ги в пространство, което да подсили това, което са. Декори, аксесоари, дрехи... всичко е важно. Гледай и си прерисувай детайли от картини, каквито материали се сещаш търси.
Ако наистина имаш желание да се занимаваш с анимация, това са според мен, много важни неща. Детайлите и изпипването са важни, но когато са подплатени с мисъл и идея са съвършенни. Опитай се да измислиш нещо като мини-сценарий на всяка картина. Мисли за нейното минало-настояще-бъдеще. Опитай се да направиш стоп кадър от филм. Гледай филми на кадър по кадър, особено сцените, които ти харесват. Особено обемна анимация. Особено "Кошмари преди коледа" на Тим Бъртън. Ако не си го гледала, разбира се...
И най-вече... искам да ти поздравя с добре дошла и да ти пожелая много успехи, здраве и щастие... всичко друго ще си дойде от само себе си. И не ги слушай другите батковци за 3Д-то, те не могат да рисуват като тебе, ама не си го казват :) Ще дойде време, и с 3Д ще се занимаваш, но то не е най-важното. Окото, мисълта и ръката си тренирай, всичко друго ще се нареди рано или късно.
Успехи! _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|