Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Chef

|
Пуснато на: Чет Окт 07, 2004 2:47 am Заглавие: |
|
|
Изключително съм впечатлен, господа вие не сте хора ! _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Biofusion

|
Пуснато на: Чет Окт 07, 2004 4:15 am Заглавие: |
|
|
aveee :D:DD: mno me kefi ptichkata v sredata, napravo bez neq nemashe da stane :)) gotino oblojkata. :D:D:D inache mnooooooo dobre :)) bravussssss. _________________ Mind is like the Body with the Only Difference that the Body can be Cleaned While the Mind Can't |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Чет Окт 07, 2004 11:58 am Заглавие: |
|
|
Уникално! ...просто и ясно! _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Tangerine

|
Пуснато на: Чет Окт 07, 2004 4:47 pm Заглавие: |
|
|
egati powera!! egati velichieto, egati razmaha, egati blestyashtiya work!!
prikazka e tova choveche - govori ti, govori, govori...
i moga da slusham, dokato ne izpadna v meditaciya:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Чет Окт 07, 2004 6:01 pm Заглавие: |
|
|
както казваше един пич - БРУТАЛНО!!! _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Чет Окт 07, 2004 6:10 pm Заглавие: |
|
|
Мерси пичове и девойки:) бтв аз нищо ново 3д не съм вкарвал -фотошоп + таблет в/у рендера на Алекс, а цялата лява част е изцяло рисувана то си и личи де. мерси пак за добрите отзиви - ботеф , самотната чавка всъщтност е гълъб и аз го лепнах там за да могат хората като гледат албума да си кажат..."баси апокалиптичната картина - горящ и пуст мегаполис - обаче има и бяло гълъбче - начи има дълбок подтекст, кво ли са искали да кажат, баси колко прогресив":) и така:) майтап. гълъбът наистина има подтекст ама е тайна:D _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Чет Окт 07, 2004 6:40 pm Заглавие: :-Р |
|
|
Джоуви написа: | Мерси пичове и девойки:) бтв аз нищо ново 3д не съм вкарвал -фотошоп + таблет в/у рендера на Алекс, а цялата лява част е изцяло рисувана то си и личи де. мерси пак за добрите отзиви - ботеф , самотната чавка всъщтност е гълъб и аз го лепнах там за да могат хората като гледат албума да си кажат..."баси апокалиптичната картина - горящ и пуст мегаполис - обаче има и бяло гълъбче - начи има дълбок подтекст, кво ли са искали да кажат, баси колко прогресив":) и така:) майтап. гълъбът наистина има подтекст ама е тайна:D |
Линкни гълъба, беее...
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hicks

|
Пуснато на: Чет Окт 07, 2004 6:40 pm Заглавие: |
|
|
>>> Въх !!! Страшшшшна атмосфера има в тоя пикчър !
Пък и със скролването встрани се получава някакъв изненадващ
ефект с робота на Алекс. Адски много ми харесва !!! _________________ >>> " Time is mana " <<< |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Чет Окт 07, 2004 6:55 pm Заглавие: |
|
|
Страхотно е!!! Какъв е оригиналният размер? /можеш ли да пуснеш детайл, произволно, от лявата част?/ _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Пет Окт 08, 2004 8:59 am Заглавие: |
|
|
Немам думи Джови колко е як, другари. Да не говорим че е вложил МНОГО повече време в това от мен.
Що се отнася до шорта, той е в разработка (разбирай сториборд) още от преди робо-конкурса (аман от калъфи дет ми губат времето за мое си работи, ма требе хората наоколо да ядът...). Надявам се да ви изненадам тука до годинка две с нещо бугарско късо филмче...
Искам само да кажа - ДЖОВИ, ДЕЙСТВАШ МНОГО ИНСПИРИРАЩО другарю... _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Пет Окт 08, 2004 10:07 am Заглавие: |
|
|
Ами чакаме с голямо нетърпение филмчето! _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пет Окт 08, 2004 11:31 am Заглавие: |
|
|
Alex написа: | Немам думи Джови колко е як, другари. Да не говорим че е вложил МНОГО повече време в това от мен.
Що се отнася до шорта, той е в разработка (разбирай сториборд) още от преди робо-конкурса (аман от калъфи дет ми губат времето за мое си работи, ма требе хората наоколо да ядът...). Надявам се да ви изненадам тука до годинка две с нещо бугарско късо филмче...
Искам само да кажа - ДЖОВИ, ДЕЙСТВАШ МНОГО ИНСПИРИРАЩО другарю... |
не съм съгласен, щото де факто всичко си е на Алекс, дизайна на сградите и кривата перспектива на места, димящите и горящи прозорци са си от неговия първи концепт за робо-конкурса...Направил съм някакви минорни промени и съм сглобил нещата пък него не го слушайте щото скромничи:)Мерси за инспирирането ман, дано да го видиме скоро филма:)
Кузмич аз съм пуснал детайли довечера мога да пусна още _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пет Окт 08, 2004 2:08 pm Заглавие: |
|
|
Джоуви написа: | Кузмич аз съм пуснал детайли довечера мога да пусна още |
Да се е*а в главата овча, ми аз бях толкова приятно изненадан от работата ви с Алекс, че толкова съм и гледал по-надолу :) Супер е, просто нямам думи... _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zi

|
Пуснато на: Пет Окт 08, 2004 5:44 pm Заглавие: |
|
|
амммм мда - друго нежелая пък и не мога да рекна ... ...
===========================
:) GDGB :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Biofusion

|
Пуснато на: Пет Окт 08, 2004 6:51 pm Заглавие: JouuuViii kai kai kai :D |
|
|
Цитат: | ботеф , самотната чавка всъщтност е гълъб и аз го лепнах там за да могат хората като гледат албума да си кажат..."баси апокалиптичната картина - горящ и пуст мегаполис - обаче има и бяло гълъбче - начи има дълбок подтекст, кво ли са искали да кажат, баси колко прогресив":) и така:) майтап. гълъбът наистина има подтекст ама е тайна:D
|
Dam dam dam :)) toq gulub beee napravo se fliubih v nego. Ste spodelish li :)) podtexta ili trq da gadaem?? i kazi kato izliza albuma v US da hodq da si go kupq :D:D:D:D. Mnoooo dobro :D:D: mnooooo _________________ Mind is like the Body with the Only Difference that the Body can be Cleaned While the Mind Can't |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Съб Окт 09, 2004 2:59 am Заглавие: |
|
|
ALEX, man, fimcheto go chakam(e) s ogromno netyrpenie man.....hajde uspeh!!!
I oshte vednyj..luda rabota e taz oblojka:))) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|