Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Чет Фев 27, 2003 7:05 pm Заглавие: kare za bitextel |
|
|
are sa na kritikata.kare za bitextel.
imag e obrabotwan brutalno ot 72 na 300 dpi.dRTIi mazni tRika za spasenie sa prilozeni.horata ne iskat da kupat abonament za image bank.
ta twae pliuite na wolia.predmetnata asociacia e po prinuda.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bundyo
|
Пуснато на: Чет Фев 27, 2003 8:21 pm Заглавие: Ай аз кат вътрешен да кажа :) |
|
|
Готину, ресайза си му личи ама изглежда кат нарочно. Не е задължително да прекаляваш със зеленото или така го искаха? _________________ Котаракът на Шрьодингер |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Фев 27, 2003 10:39 pm Заглавие: |
|
|
brand indetification e zelenoto.ZADALZE:)/kato love hate kaza logoto e gnusno.MA s gruk da se boris e mno gadno.:))osobeno kat ti plasta zaplatata.BEH ZABRAWIL KOLKO ME DRAZNI |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Фев 27, 2003 10:44 pm Заглавие: |
|
|
Be m/u drugoto kva e ideiata s teia stolove, che az neshto ne fashtam vrazkata. Shtoto kato kompozicia i balans OK, ma nali tva e reklama uj, trebe nekav geg da ima, pa bil toi i minimalen ? _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Фев 27, 2003 10:49 pm Заглавие: |
|
|
pitai hutspotthompson te sa copyta za stolowe.bitex sa si odobrili ideiata da se asociirat s predmeti ot ofisi.samo deto na men mi go zabiwat.twabarterae nesto mno gadno.ma ne e moia rabota kazwat mi iskame stolowe.az trsa i kwot namera w mrezata.OT mene kompoziciata i izpalnenieto.pisnalo mie da se opitwam da obiasniam osnowni nesta.puk i za twa ne mi plastat.plastat miza kartinki kakto se izraziha:))EKO HOMINI/mai taka se pisese/:)trea skanna edna listowka s edin stol det bese s kolani za kola.uzas
a ina4e misla 4e ideiata e da e po tezkarsko.w slu4aia az sam nameril snimka s perspektiwa:))se pak sam zamislil da probwam edna ataka twa liato s kolezkata da iz4istime neka ideia i da wizualiziram po nesto opredeleno za po dlgo wreme,kak si mu e reda.SE widim.
Последната промяна е направена от Гост на Чет Фев 27, 2003 10:59 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zhvihti

|
Пуснато на: Чет Фев 27, 2003 10:59 pm Заглавие: |
|
|
Хубаво е. Кефи.
Само малка забележка към черното петно на първия стол вдясно:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Фев 28, 2003 1:30 am Заглавие: |
|
|
nice work :) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vALE
|
Пуснато на: Пет Фев 28, 2003 6:30 am Заглавие: mnogo dobre |
|
|
i na men mi hareswa - za concepta koito sa ti dali dobre e stanalo .. samo deto imeto im BITEXTEL mi gowori malko za textil - ta asociaciata sys stolowete mi nawede na misylta che stawa duma za proizwoditel na mebeli hehehe |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkin

|
Пуснато на: Пет Фев 28, 2003 12:51 pm Заглавие: |
|
|
nubi, neshto me pritesniava. struva mi se che nema da izleze dobre na pechat. mnogo goliam kontrast mezhdu liavo i diasno dolu. de da znam - omekoti tova zeleno v diasnata chast. _________________ Няма абсолют, всичко е относително. Но това е абсолютно твърдение. Ergo, има абсолют. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Фев 28, 2003 7:56 pm Заглавие: |
|
|
izliza zna4i fashite sam gi puskal we4e,cwetowo.twa se e w ritam, ma se si prawa proba wpondelnik za seki slu4ai da ne se usera stoto sam mno lew:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|