Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Lady Vader

|
Пуснато на: Пон Окт 11, 2004 12:37 am Заглавие: |
|
|
Zashto be, tova poslednoto mnogo dobre si go dokaral, malko detaili s tableta i shte stane tochno kakto trqbva :) _________________ Chaos, panic and disorder - my work here is done. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Пон Окт 11, 2004 4:16 pm Заглавие: |
|
|
abe niki choveceh mene lichno mnou me kefat....ti si znaesh de...iskam samo da te pitam kak go naprai tva poslednoto naprimer...samo na photoshopa li?.....ako e taka pls mi napishi gore-dole kaks e postiga toq efekt ako ne e mnogo dulgo...az dobre se spraam s shopa taka che s 2 dumi she mi stane qsno....10x predvaritelno _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Окт 11, 2004 7:12 pm Заглавие: |
|
|
Накратко казано няколко леъра на филтър different clouds се покриват с частични маски(маца се с мека четка в маските), а на някой от леърите се дава филтъра Zoom с най-голямото качество....след това малко се дооправя посоката чрез Liquify
По-подробно можете да си изтеглите двата работни файла на последните две картиннки и да видите как са смесени.
http://efk.cult.bg/present/light%20streams.psd (2,3мб)
http://efk.cult.bg/present/light%20streams2.psd (2,7мб) _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIFF

|
Пуснато на: Сря Окт 13, 2004 1:01 pm Заглавие: mii |
|
|
пробва ли с някой нов бръш като този например |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Static Project

|
Пуснато на: Сря Окт 13, 2004 8:38 pm Заглавие: Re: mii |
|
|
struva mi se, 4e na nego mu triabva6e po skoro fog, a ne lighting
(fog ot samata svetkavica, kato strani4en effect okolo neia) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIFF

|
Пуснато на: Чет Окт 14, 2004 9:54 am Заглавие: еми |
|
|
еми позагубих се в тая тема и не знам какво се иска вече ;) да поразмаже светкавицата и ще стане на мъгла :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Чет Окт 14, 2004 10:15 am Заглавие: |
|
|
на тфа нящо долу мъглата дето хем е кат облаци, но има и нещо като слънчеви потоци по самата нея - светкавицата която боде мъглата не ми трябва за момента. _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Чет Окт 14, 2004 10:27 am Заглавие: |
|
|
Ееех... Михайлов... гледам те как се мъчиш, гледам... :-) това нещо мой човек става с рисуване, на ръка, защото всички тези "хвани и размажи, после блървай" водят до едни тотално еднообразни резултати. Тук можеш да ползваш за основа някакви облаци, но основната работа е после с таблетчето и ръчицата. _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Static Project

|
Пуснато на: Чет Окт 14, 2004 8:26 pm Заглавие: |
|
|
n1x0n написа: | Ееех... Михайлов... гледам те как се мъчиш, гледам... :-) това нещо мой човек става с рисуване, на ръка, защото всички тези "хвани и размажи, после блървай" водят до едни тотално еднообразни резултати. Тук можеш да ползваш за основа някакви облаци, но основната работа е после с таблетчето и ръчицата. |
mi i az tova mu razpraviam s 4etka stavat tia raboti :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|