Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
wicky

|
Пуснато на: Нед Окт 10, 2004 11:29 pm Заглавие: |
|
|
няма какво да мрънкате...
аз пък работя в къщи и работното ми време е от 0 h до 24 h...
разбира се по възможност 8 дни в седмицата и като добавиме към всичкото това и домакинската работа се полубава една...хубава работа:)))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Окт 10, 2004 11:34 pm Заглавие: |
|
|
wicky написа: | няма какво да мрънкате... |
госпожице вие сте жена!
мрънкането (говоря за искинско мрънкане) си е мАжка работа :Р
::::))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пон Окт 11, 2004 12:16 pm Заглавие: |
|
|
@Captaina:
Nayasno sum, che krasiwiyat mi wunshen wid e prekrasno zapazen za 30-te mi godini, no ne sum chak rizhawo lunichawo hlape. A i ne gowori dobre za teb towa, che smeesh da se pokazwash na sniki samo skrit zad "hobota" :))))
@Wicky:
Nali useshtash kude e razlikata w towa da bachask 24/7 wkushti i w offisa :))))
Obshta belezhka,
Stanaha tochno edna sedmitsa sus 27 chasa sun obshto dotuk :) Chudya se li koga shte mina na tiya koffeinowi hapcheta :))))
Priyatna i uspeshna sedmitsa na wsihcki!
El Drone :) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пон Окт 11, 2004 12:59 pm Заглавие: |
|
|
Още малко и ще стигнеш моя рекорд по безсъние. Той не е свързан с работа, а с писане на курсова задача в техникума.
Резултата беше 18 часа сън за 7 дни. След като свърши тази лудост спах почти 2 дни непробудно.
Така че дерзай - има накъде още :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пон Окт 11, 2004 1:17 pm Заглавие: |
|
|
Drone написа: |
@Wicky:
Nali useshtash kude e razlikata w towa da bachask 24/7 wkushti i w offisa :)))) |
да - разликата е че ти все ще си тръгнеш от офиса някой ден.. дори за малко;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пон Окт 11, 2004 1:25 pm Заглавие: ! |
|
|
wicky написа: | Drone написа: |
@Wicky:
Nali useshtash kude e razlikata w towa da bachask 24/7 wkushti i w offisa :)))) |
да - разликата е че ти все ще си тръгнеш от офиса някой ден.. дори за малко;) |
Мислиш ли?!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Окт 11, 2004 4:10 pm Заглавие: |
|
|
Drone написа: | @Captaina:
Nayasno sum, che krasiwiyat mi wunshen wid e prekrasno zapazen za 30-te mi godini, no ne sum chak rizhawo lunichawo hlape. A i ne gowori dobre za teb towa, che smeesh da se pokazwash na sniki samo skrit zad "hobota" :))))
...
El Drone :) |
това няма значение аз продължавам да ви смятам за едно ужасно хлапе с прашка в задния джоб!!! :Р
и показалец неизменно в лявата ноздра :Р
а за хобота - така е по-добре - явим ли се - рискувам да си остана сам тук!
:::)))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пон Окт 11, 2004 4:14 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | .... - рискувам да си остана сам ... |
abe pri tebe takava opasnost mai ne su6testvuva :) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пон Окт 11, 2004 10:52 pm Заглавие: |
|
|
@Captaina:
Dori ne sum rizh, i da, burkam si w nosa redowno, no s DESNIYA pokazalets :))))
@RG:
Yaaaaaaa si gledai rabotata :)))) Az znam, znam, imam widenie, kak edin den, shte izgree yarko sluntse w sinyoto nebe, i az shte izlyaza ot offisa wesel i usmihnat i shte ida da pospya na normalno leglo :)))) _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
kruchmar
Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 180 Местожителство: i otnovo Sofia Bulgaria
|
Пуснато на: Пон Окт 11, 2004 11:21 pm Заглавие: |
|
|
Ne iskam da zvucha kat pensioner, ama trea se spi!!! Shtoto posle stava mnoo nepriyatno kat trugne chovek po chicho doktori:-( A i tarifite sa im edni chudesni, e*** sum gi i parite ako posle trebva da dam 2-puti poveche za lekarstva:-)
Az taka si govora, ama i az ya karam kat tebe, poslednite 4 dni mi se sabra 16 chasa sus zor _________________ hayde dnes po-edno ot zavedenieto |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пон Окт 11, 2004 11:58 pm Заглавие: |
|
|
kruchmar написа: | Ne iskam da zvucha kat pensioner, ama trea se spi!!! |
Кажи му го, кажи му, че глей само какви зъркели е опулил, как да не се трогне човек :)))) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

|
Пуснато на: Вто Окт 12, 2004 12:07 am Заглавие: |
|
|
kruchmar написа: | Ne iskam da zvucha kat pensioner, ama trea se spi!!! Shtoto posle stava mnoo nepriyatno kat trugne chovek po chicho doktori:-( A i tarifite sa im edni chudesni, e*** sum gi i parite ako posle trebva da dam 2-puti poveche za lekarstva:-)
Az taka si govora, ama i az ya karam kat tebe, poslednite 4 dni mi se sabra 16 chasa sus zor |
Nema strashno aver, durzha fronta kato Raffi Eytan gore na Ramat Hagolani 73-ta (samo deto mi swurshwat zigariite :)))))
Druzh se i ti, neshtata stawat samo s yako bachkane :) Bira ahat beshvil' ha'adon ot mene :))))
kuzmich написа: | Кажи му го, кажи му, че глей само какви зъркели е опулил, как да не се трогне човек :)))) |
Da be da brat, kak li ne :) Ne se e opulil, prosto prawi emotsionalno iznudwane za da stane negowoto :)))) _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
kruchmar
Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 180 Местожителство: i otnovo Sofia Bulgaria
|
Пуснато на: Вто Окт 12, 2004 1:58 am Заглавие: |
|
|
Toda raba, kade si se uchil na ivrit? :-))) Basi imam izpit sled mesec na toz ezik:-( da pokaja che sum bil dobro momche i sum razbral vsichko ot 6 mesechniya kurs. _________________ hayde dnes po-edno ot zavedenieto |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Вто Окт 12, 2004 9:08 am Заглавие: :-Р |
|
|
Drone написа: | @RG:
Yaaaaaaa si gledai rabotata :)))) Az znam, znam, imam widenie, kak edin den, shte izgree yarko sluntse w sinyoto nebe, i az shte izlyaza ot offisa wesel i usmihnat i shte ida da pospya na normalno leglo :)))) |
А?
А?
А?
В Англия???!!!!
:-)))
На кладата таквиз лъжепророци!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Вто Окт 12, 2004 10:47 am Заглавие: |
|
|
Добре де - изкарвала съм над 20 дни (не помня точно колко бяха) с максимум по 4 часа сън...
и не ми се е случвало веднъж само, даже май рядко спях преди:)))
и да - лекарствата са скъпи;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|