Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Окт 11, 2004 11:54 am Заглавие: |
|
|
Fakt e che CS potarsiha kontakt s UBA na Graphilla oshte pred 2 meseca, predlojenieto im beshe obsadeno i otkoloneno, ne poradi fakta, che nikoi tuk haresva ili ne niakoi ot CS... ami zashtoto koncepciite i celite na dvete neshta sa razlichni.
Fakt e che i v momenta organizatorite na CS tarsiat kontakt, pri tova dosta vazpitano i dobronamereno... ne znam kakvo shte izleze, no az lichno predpochitam dori da niama satrudnichestvo, da niama i konfrontacia.
Graphilla niama status na organizacia za sega i se nadiavam nikoga da niama. Celta na Graphilla beshe da e miasto kadeto LICHNOSTI obmeniat mnenia a ne da stava niakakav mentor ili pak da prerastva v alternativa na sashtestvuvashti organizacii.
Znam che Graphilla e niakakav faktor, no ne mislia che tia triabva da osajda ili odobriava, nasarchava i t.n., nai malkoto zashtoto nikoga ne moje da ima edinno mnenie v samata neia.
Otnosno vaprosite.
1. Ideia niamam. Zashto ne, pone da vidia kakvo e, ama dali shte imam vreme....
2. Nema kahar....
3. Tova si e tiahna rabota... az i bez tova ot art ne razbiram. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Пон Окт 11, 2004 5:04 pm Заглавие: mdam |
|
|
Lovehate, мерси. За мен лично беше важно да знам становището на ГРАФИЛА по въпроса. Това, което ме учуди беше че и на мен ми изпратиха мейл и ми беше интересно защо точно така са решили. Нищо, все пак това е въпрос, на който ще искам отговор утре.
Благодаря ви за вниманието, не знам какво ще излезе, все пак много малко хора си казаха мнението по въпроса, за да е представително. От друга страна пък, достатъчно представителни хора си го казаха, което го прави достатъчно значимо.
Иначе аз лично ще се опитам да отида утре, искам да видя докъде са стигнали нещата, какво ще ми каже президента и разни други важни клечки.
Айде _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Пон Окт 11, 2004 5:46 pm Заглавие: Re: mdam |
|
|
Nixon написа: | Lovehate, мерси. За мен лично беше важно да знам становището на ГРАФИЛА по въпроса. Това, което ме учуди беше че и на мен ми изпратиха мейл и ми беше интересно защо точно така са решили. Нищо, все пак това е въпрос, на който ще искам отговор утре.
Благодаря ви за вниманието, не знам какво ще излезе, все пак много малко хора си казаха мнението по въпроса, за да е представително. От друга страна пък, достатъчно представителни хора си го казаха, което го прави достатъчно значимо.
Иначе аз лично ще се опитам да отида утре, искам да видя докъде са стигнали нещата, какво ще ми каже президента и разни други важни клечки.
Айде |
с Bad i R1dler сме там под ръчичка да пляскаме :)
в смисъл ... да сме дейни участници в светския БГ арт и неговите анали. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Пон Окт 11, 2004 8:46 pm Заглавие: Re: mdam |
|
|
Snaker написа: | с Bad i R1dler сме там под ръчичка да пляскаме :)
в смисъл ... да сме дейни участници в светския БГ арт и неговите анали. |
хех... не знам това какъв тип шега ще да е...
аз ще отида просто за да видя за какво става въпрос и примерно да говоря с разни журналисти и хора от журито за тяхното отношение. Че няма да има БГ арт хора - няма да има. Рекламата на събитието в тези среди също е много малко, така че не вярвам да има наистина много хора, които да се интересуват и ще отидат да гледат просто така, за шоуто. Така или иначе има много малко регистрирани участници и само по пет номинации за категория.
Това което искам да кажа по принцип е, че даже и в ГРАФИЛА се виждат страшно малко професионални работи. Просто истинската продукция на студиите не се показва (специално за аним, 3Д и композитинг). Няма галерия, архив, гласуване и какво ли още не, което според мен относително лесно и бързо може да се направи. Освен конкурсите, които са безкрайно недостатъчни, няма никаква друга обществена дейност... тъжно е.
Но, както и да е... няма да стане нито бързо, нито достатъчно добре всичко, така че какво да му мисля... Успехи _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пон Окт 11, 2004 9:08 pm Заглавие: |
|
|
начи Nixon, тез от Комютър спейз ако са искали да напраят нещо щеа го напраят още преди да има и графила.сом и "един друг".сом - факт!
просто ората нещът - шото това за галерий малерии некой треа работи по 1 година всяка година целодневно за да върви - ама нема кой :)
щот сеа ко праят събират са - иху аху и аре - виж ти на кви сме добри кви неща прайм за Науката и Техниката и ТНТМ-то, похарчихме парите, ресторанти , банкети, букети, шампоанско, саламско, дадохме 3 награди и гуд бай!
идеята на Сомпютър Спазе как я виждам аз - некой събира спонсори - ала бала портокала, министерства, чудеса, весници, мали мали - харчат се пари - ЕФЕКТ=НУЛА - тва си е същински Златен Орфей само че с компютри вместо с певци :)
ми виж им само журито - аз там виждам 1(един) човек - дето мое са обади нещо - другите ама хич немат место там - щот били шефове - ми голема рабута - коще да бият с един удар по 3 мухи - не мисла че наградите дето са връчили миналата година са окритие на топлата вода от карстови извори :)
енд ъф стори |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Вто Окт 12, 2004 10:10 am Заглавие: |
|
|
Първо да кажа, че не знам подробности за Компютърното пространство, но знам само, че в БГ да се организира подобно нещо, дори на това ниво, си трябва цяла година! Преди 2 седмици бях на единствения БГ студентски филмов фестивал... ами човека, за да може да доведе тука чужденците да ни видят;) за да доведе който и да е на този фестивал и за да има къде да спи и да яде на корем и да гледа филми - ми тоз човек работи денонощно цяла година!?!? накрая и апартамента си ипотекира, за да успее...
така че не съдете без да знаете какви са условията и колко трудно се намират пари и спонсори! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
abbadon

|
Пуснато на: Вто Окт 12, 2004 4:15 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Първо да кажа, че не знам подробности за Компютърното пространство, но знам само, че в БГ да се организира подобно нещо, дори на това ниво, си трябва цяла година! |
verno 4e ne znae6 :)
1.smiatam da hodia utre poneje imam svobodno vreme i mi e lubopitno.
2.da
3.mislia 4e predi "mejdunaroden" ni triabva istinski "localen"( t.e. samo za BG) forum, takava bi triabvalo da e i celta na CS - da poo6triava immeno BG talantite(i to ne kato iska 20 lv. za u4astie) _________________ ..the pieces of the puzzel are waiting... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jasab

|
Пуснато на: Пет Окт 22, 2004 1:19 pm Заглавие: |
|
|
становището ми е, че идеята на CS е страхотна и трабва да се развива!
но липсва прозрачност и обективност, а комуницацията куца,
критерии ясен също няма, с две думи за мен в момента CS е умряла работа.
на въпросите:
1. нямаше да отида
2. може би е добра идея, не че аз бих присъствал
3. още един, този е малко, може би да е конкурентен... _________________ HELLOFREAKS |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|