Graphilla.com :: Преглед на тема - ne e ISTENA

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ne e ISTENA
Иди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Вто Окт 12, 2004 9:54 pm    Заглавие: ne e ISTENA Отговорете с цитат

БЕ искрено се вълнувам, някой наскоро да се е чувствал поне един ден добре В тази КОЧИНА наречена БЪЛГАРИЯ? Некой да вижда смисъл в ЕЖЕЕБИТИЕТО. Само сеч, каде са обърнеш сеч. Нормални хора има ли въобще? Или само аз САМ в некакав Брутален сериал на Хичкок?В смисъл ако сам само аз, има неква надежда. Ако не, еба ли го другарко ше требе да отварям куфара с железата.
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Вто Окт 12, 2004 11:19 pm    Заглавие: :) Отговорете с цитат

КОЧИНА - БЪЛГАРИЯ?
...?!?
БОНИЩЕ ми звучи по-добре.
така като ти гледам изблиците и тебе те нема в списака на партията. :)
кофти работа е ама ко да са праи :::)))
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Вто Окт 12, 2004 11:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Нема ме, там е требвало дедо ми да са погрижи ако не баща ми
Ма ко да напраа, единио царски офицер бил, другиа ззаблуден дерегент.Нема на4ин маи ше се преквалифицирам, ма този пут ше
сам поне добре обле4ен в оранжавооо./ и ше си пея оранжево шишето, оранжево небето, оранжево лепило с оранжев гащиризон/.
Върнете се в началото
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Сря Окт 13, 2004 12:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

капитанее- бУнище се пише, дядов... да си го знаеш за другия път....
Аватарче

МнениеПуснато на: Сря Окт 13, 2004 1:19 pm    Заглавие: Re: ne e ISTENA Отговорете с цитат

nubizus написа:
БЕ искрено се вълнувам, някой наскоро да се е чувствал поне един ден добре В тази КОЧИНА наречена БЪЛГАРИЯ? Некой да вижда смисъл в ЕЖЕЕБИТИЕТО. Само сеч, каде са обърнеш сеч. Нормални хора има ли въобще? Или само аз САМ в некакав Брутален сериал на Хичкок?В смисъл ако сам само аз, има неква надежда. Ако не, еба ли го другарко ше требе да отварям куфара с железата.

ми аз се чувствам добре, благодаря... пък който не го кефи - его визи вече няма... ко толкоз.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mel

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Сря Окт 13, 2004 1:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

che kvo i e na darjavata bre?? kolkoto poveche rabotish-tolkova po malko pari imash... kato kajesh dobar den na niakoi, toi obiknoveno otgovaria s liubeznostta na gluha telefonistka.. kato otidesh na rabota-kolkoto si po tap, tolkova po dobre te vazpriemat. kato izlezesh na ulicata-vsichki iskat da minat parvo prez teb: kato si pesha gi draznish shtoto si peshehodec, kato si kolelo-shtoto si skapan velosibedist, kato si s motor-shtoto si izvraten tap roker, kato si s kola-kade po diavolite si tragnal s taia kochina be...inache obshtestvoto ni e silno patriarhalno...ako si patriarh obache.. ako ne si, tolkova po-zle, da si. ako niamash kinti si shiban bedniak, ako imash si shiban vrazkar. ako si gotin-si shiban ekcentrik, ako ne si-obiknoveno jiveesh dobre. ako pomognesh na niakoi, obiknoveno toi lichno te dovarshva, ako ne go napravish, pak toi te dovarshva. ako vlezesh v zavedenie i si porachash dve birichki i ti donesat 2 vilichki, nai-dobre e da ne gi otkazvash-i bez tva shte si gi platish:)))
abe da sa jivi i zdravi priatelite
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Drone

Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!

МнениеПуснато на: Сря Окт 13, 2004 1:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Nuzbi, samo shte ti kazha, che ako mislish, che izwun BG e rozi i cherwen kilim, mnogo se luzhesh :))))

Nai-shokirashtoto neshto, koeto chowek osuznawa, sled kato izleze izwun BG e faktut, che WSUSHTNOST, w Bg e mnogo po-lesno :) Znam, che nyama da mi powyarwash, no wsushtnost e tochno taka. Nyamash si ideya prez kakwo sum minal :))))

Taka che ne se zhalwai, ami se fashtaite zaedno s motikata i na poleto kopane i towa e.

there ain't no way but the hard way
Върнете се в началото
wicky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Окт 13, 2004 2:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Живота е такъв какъвто си го направиш ... това е положението. Не можеш непрекъснато да се определяш само от отрицателните качества на хората около теб. И на мен не ми харесва в много отношения "българщината", но си има и доста положителни страни. Опитвай се да забелязваш повече тях и няма да се дразниш толкова;)
А освен всичко друго, твоите постъпки и това как да се държиш си решаваш изцяло ти - не зависимо от това какво правят и как постъпват другите около теб.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Гост

МнениеПуснато на: Сря Окт 13, 2004 5:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

dronee ela si togawa we ko pais tam, az lichno sta posrestna s 2 kasi bira
i se zaformim zapoi:))))
Върнете се в началото
sebastianz55

Местожителство: yellow submarine a.k.a. office

МнениеПуснато на: Сря Окт 13, 2004 5:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

wicky написа:
Живота е такъв какъвто си го направиш ... това е положението. Не можеш непрекъснато да се определяш само от отрицателните качества на хората около теб. И на мен не ми харесва в много отношения "българщината", но си има и доста положителни страни. Опитвай се да забелязваш повече тях и няма да се дразниш толкова;)
А освен всичко друго, твоите постъпки и това как да се държиш си решаваш изцяло ти - не зависимо от това какво правят и как постъпват другите около теб.

16 годишен *разфасова* съученик!?
14 годишни удушават саученичка?
Майка удавоя детето си!

И това са само малка част на случаите с гласност....за к"во си говорим бе уики? Ще ме извиниш ама ти къде живееш? В някой хубав ден както се разхождаш нящкой може да дойде то тебе и да те заколи ей така.
Какъв е този прекрасен свят където се намираш?

Хичкок ряпа да яде! Скоро ще си купуваме съседа от месарския магазин и както е тръгнало и синът му вежливо ще те кани да си купиш малко дробче....
/егати и песимистът съм - черноглед реалист - тюх да му се невиди.../
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
ValBo

Местожителство: София-Шумен

МнениеПуснато на: Сря Окт 13, 2004 6:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

sebastianz55 написа:
wicky написа:

16 годишен *разфасова* съученик!?
14 годишни удушават саученичка?
Майка удавоя детето си!

И това са само малка част на случаите с гласност....за к"во си говорим бе уики? Ще ме извиниш ама ти къде живееш? В някой хубав ден както се разхождаш нящкой може да дойде то тебе и да те заколи ей така.
Какъв е този прекрасен свят където се намираш?

Хичкок ряпа да яде! Скоро ще си купуваме съседа от месарския магазин и както е тръгнало и синът му вежливо ще те кани да си купиш малко дробче....
/егати и песимистът съм - черноглед реалист - тюх да му се невиди.../

По добре спри да си купуваш вестник ШОК!:-\
Drone

Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!

МнениеПуснато на: Сря Окт 13, 2004 6:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Nuzbi, otkude znaesh, che nyama da go naprawya :))))

Sebastianz, eto malko zaglawiya ot Britanskata realnost:

Begultsi s kola zameryat s bebe presledwashtiya gi politseiski patrul

Chetwurtoklasnichka prostrelyana pri drive-by

60 protsenta ot maloletnite uchenitsi sa probwali droga pone wednuzh

Udusheno bebe namereno na smetishte

14 godishen brutalno umurtwyawa 12 godishen pod wliyanieto na Playstation igra

Towa sa samo zaglawiyata, deto sum wizhdal naposleduk. I towa e edna ot nai-tsiwilizowanite durzhawi ne samo w Europe, ami w sweta. Ne wizhdam zashto ste sednali taka da plyuete po Bulgaria bez da se ogledate malko!

there ain't no way but the hard way
Върнете се в началото
Zing

МнениеПуснато на: Сря Окт 13, 2004 6:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Drone написа:
щял да си доде и да пием

ар де :)
Върнете се в началото
Hackum

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Сря Окт 13, 2004 6:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

fatwalker написа:
Drone написа:
щял да си доде и да пием

Мне, той само обещава, а после като дойде в България даже и не се обажда ... :> Не разчитайте :)
Върнете се в началото
LuPi

Местожителство: eastern hemisphere

МнениеПуснато на: Сря Окт 13, 2004 6:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Drone написа:

Towa sa samo zaglawiyata, deto sum wizhdal naposleduk. I towa e edna ot nai-tsiwilizowanite durzhawi ne samo w Europe, ami w sweta. Ne wizhdam zashto ste sednali taka da plyuete po Bulgaria bez da se ogledate malko!

true, true,... u nemsko niakvi fenove iztarbushili benzinostancia s bager za da si vzemat bankomata koito bil v neia... po ulicite na berlin spiat deca... goniat gi dokolkoto goniat klosharite u bg... domashnoto nasilie e neveroiatno visoko... daje imaha kampanii i tv predavania po povoda... 4 miliona nemci ne mogat da 4etat i pishat...

pri nas zakonite kucat... ima li hora... ima mazalo i ko4ina... nima rozovo i ve4no slun4evo mestence na taia planeta... ma sia kvo da se furlim ot nekude po povoda li?!?! V BG si e mnooo hubavo! Ako si go napravish de:)
RG®

МнениеПуснато на: Сря Окт 13, 2004 6:31 pm    Заглавие: :-) Отговорете с цитат

Hackum написа:
fatwalker написа:
Drone написа:
щял да си доде и да пием

Мне, той само обещава, а после като дойде в България даже и не се обажда ... :> Не разчитайте :)

Ем , той, Дроне.то, кат заспи в самолета и англиканите си го връщат обратно!

Таз година 5 пъти си "идвал"!

:-)
Върнете се в началото
wicky

МнениеПуснато на: Сря Окт 13, 2004 6:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ми то винаги е имало ужасии и винаги ще има, ама трябва ли така да се взираме в тях !?! Предпочитам да си живея в розовия свят;) докато някой ден някой реши да ме убие, изкорми или там каквото си иска... трябва ли да съм подтисната през целия си живот заради това!? я си живейте живота:))
между другото и аз трудно приемам (даже май не приемам) всички тези неща, които се случват, но начина да се справяме с тях не е като се депресираме...
Върнете се в началото
wicky

МнениеПуснато на: Сря Окт 13, 2004 6:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

LuPi написа:
Drone написа:

true, true,... u nemsko niakvi fenove iztarbushili benzinostancia s bager za da si vzemat bankomata koito bil v neia... po ulicite na berlin spiat deca... goniat gi dokolkoto goniat klosharite u bg... domashnoto nasilie e neveroiatno visoko... daje imaha kampanii i tv predavania po povoda... 4 miliona nemci ne mogat da 4etat i pishat...

pri nas zakonite kucat... ima li hora... ima mazalo i ko4ina... nima rozovo i ve4no slun4evo mestence na taia planeta... ma sia kvo da se furlim ot nekude po povoda li?!?! V BG si e mnooo hubavo! Ako si go napravish de:)

много добре казано - сетих се за "Селото" - там точно за това става въпрос...
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Сря Окт 13, 2004 7:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

maceman написа:
капитанее- бУнище се пише, дядов... да си го знаеш за другия път....

БОНИЩЕ - моят курсов ни казваше
"Вие сте 37 и с мен 38 полуидиота, да ме извинят дамите,
а полуидиоти - защото сме такива, че и пълни идиоти не можем да сме." :)
(Да ми е жив и здрав!!!)

тъй де не говоря за убийства и изкормваня - тех ги има по цял свят,
но малоумието и простотията тука са заели връх.

както и да е
wicky - старая се да разсъждавам като вас, но понякога не се получава :)
Върнете се в началото
Sami

МнениеПуснато на: Сря Окт 13, 2004 10:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Spokoino, moryaci! ;)
Korabat potava!
Voda 6te ima za vsi4ki!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
Страница 1 от 4

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети