Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
piztachio

|
Пуснато на: Чет Окт 14, 2004 6:48 pm Заглавие: търся съвет |
|
|
i taka tursia suveti otnosno slednia web-site (malko screenshotove):
http://www.boinaslava.net/~free/piztachio/edit_1.jpg
http://www.boinaslava.net/~free/piztachio/edit_2.jpg
gore vljavo tva e Flash, a dvata po-malki prozoreca i-frame, butonite sushto Flash, copyrighta shte mine vljavo no later :) neshto nebalansirano mi sedi... mi tva e shte sum blagodaren
P.S.: ... a! i ako njakoi mi objasni kak da post-vam picovete taka che da ne sa linkove a da izlizat direktno she go cherpia mnogo :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Окт 14, 2004 6:52 pm Заглавие: Re: търся съвет |
|
|
q daj real size screenshots... shtot ako mi kaesh che twa e realsize i body txta e 6px sha umra.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
headshot

|
Пуснато на: Чет Окт 14, 2004 10:14 pm Заглавие: |
|
|
ne e nebalansirano... po-skoro mojesh da go porazhvarliash malko... sega e maaanichko poveche kak da kaja... sresano.
pochti ima centralna simetria, a ia niama. saotnoshenieto na shirinite na dvata text boxa ne e dobro: pochti ednakvo - ili da e ravno ili razlikata da e po-kategorichna.
gore malko skuchno se deli na 3 ravni chasti, samo tova che dolnata (poslednata) e zaeta i ot butoni na 4:6 malko spasiava... probvai da porazchupish gornite 2.
kakvo oshte... tia diagonali gore v butonite ne se sreshtat nikade drugade i stoiat chujdi.
cvetovete i kadrite sa hubavi, ne znam dali da ne uvelichish malko kadrite, da vlizat po-smelo v drugite elementi
tova sa drebni zabelejki, kato cialo stoi mn priatno, bravos |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piztachio

|
Пуснато на: Пет Окт 15, 2004 12:48 am Заглавие: real size screenshot |
|
|
eto tva shte da e real size:
http://www.boinaslava.net/~free/piztachio/edit_3.jpg
inache si prav za butonite ama edinstveno v tezi elementi koito sa kato poluramki v uglite na dvete textovi poleta moje da se zaigraya, ili dolu vdjasno varhu snimkata... 10x prav si headshot |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Пет Окт 15, 2004 9:19 am Заглавие: |
|
|
на пръв поглед доста разностилно!!!
особено в обработката на имиджите
после имаш менюта с ъгълчета и по-долу заоблени имиджи
ярко циянено и убито военно зелено
стилизация на петна - заоблени стрелки и блърнати сиви неща _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Пет Окт 15, 2004 9:34 am Заглавие: |
|
|
toia sait za kakvo e ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Biofusion

|
Пуснато на: Пет Окт 15, 2004 10:28 am Заглавие: |
|
|
na mene mi siveee nesto i cvetovete nqkak si ne sa mno balansirani. smisul durpa mno na gore s tova sinio. _________________ Mind is like the Body with the Only Difference that the Body can be Cleaned While the Mind Can't |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jasab

|
Пуснато на: Съб Окт 16, 2004 11:32 am Заглавие: |
|
|
streaming video и download не си ли противоречат?
може малко да е по-стегнато и прибрано, но като цяло много ми харесва, респект
ПП: също можеш бутоните да дигнеш до синьото,
това пространство там според мен е излишно _________________ HELLOFREAKS |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Съб Окт 16, 2004 2:27 pm Заглавие: |
|
|
За мен това си е 100% гепен темплейт, за това и първите шотове бяха по малки. После когато Аватара поиска по голям размер, пича е сменил само мейн текстовете, които са се скапали много при рисайзването. Така мисля аз де, може и да не съм прав, но съм почти 100% убеден. _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piztachio

|
Пуснато на: Нед Окт 17, 2004 10:24 pm Заглавие: ??? |
|
|
koi textove sa se skapali be priatelu? ne razbiram kvo govorish, no ako darjish 6te ti pratja pic bez kompresia... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Пон Окт 18, 2004 10:07 am Заглавие: |
|
|
PASTA написа: | За мен това си е 100% гепен темплейт, за това и първите шотове бяха по малки. После когато Аватара поиска по голям размер, пича е сменил само мейн текстовете, които са се скапали много при рисайзването. Така мисля аз де, може и да не съм прав, но съм почти 100% убеден. |
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Окт 18, 2004 5:37 pm Заглавие: |
|
|
Mi i da nee gepen, e copiran, napuni se nanowo i probai da izmislis nesto. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Пон Окт 18, 2004 5:56 pm Заглавие: |
|
|
ot kade e kopiran ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Окт 18, 2004 5:57 pm Заглавие: |
|
|
MI pi4 dali e kopiran ot edno mesto ili si widel 20 saita i ot seki pomalko nema zna4enie. Ako twa ustroiwa klienta daai. Ako iskas da sa napunes
moe i da stane.Twoia wolia. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Пон Окт 18, 2004 6:17 pm Заглавие: |
|
|
Така, за да не съм съвсем голословен ще разясня моята логика по въпроса.
1/ не съм виждал при представяне някой досега да е пускал шот на свой сайт с такова качество и такъв размер ( явно не на 100%), а напротив, винаги се е гонело максималното качество на даденото изображение.
2/ с такова качество и такъв размер се представят шотове на сайтове в страници, които предлагат уеб темплейти, с цел да се избегне директно копиране.
П.С. Пак повтарям, може и да не е така, но на мен така ми изглежда цялата работа. Ако случайно греша, моля да бъда извинен. :))) _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Пон Окт 18, 2004 6:26 pm Заглавие: |
|
|
PASTA написа: | Така, за да не съм съвсем голословен ще разясня моята логика по въпроса.
1/ не съм виждал при представяне някой досега да е пускал шот на свой сайт с такова качество и такъв размер ( явно не на 100%), а напротив, винаги се е гонело максималното качество на даденото изображение.
2/ с такова качество и такъв размер се представят шотове на сайтове в страници, които предлагат уеб темплейти, с цел да се избегне директно копиране.
П.С. Пак повтарям, може и да не е така, но на мен така ми изглежда цялата работа. Ако случайно греша, моля да бъда извинен. :))) |
a zachete li se v texta na malkite shotove ? choveka si e printsciinal template i posle se e zanimaval na tva drebnoto da si pishe negovia text taka li ? :))))))))))))))
basi logikata vadite ne e istina ! :)))))))))) I posle avatara kato iska po goliam shot picha smenia samo main textovete (deto i v malkia variant sa si sushtite) i puska pak :)))))
Mi borderite be ????? koia e taz programa deto moe da naprai ot malkia shot goliam s takova kachestvo ? :)))))))))))) kvi sa tez chudesa :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Пон Окт 18, 2004 6:30 pm Заглавие: |
|
|
ок, съгласих се :))) _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |