Graphilla.com :: Преглед на тема - търся съвет

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

търся съвет

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
piztachio

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Окт 14, 2004 6:48 pm    Заглавие: търся съвет Отговорете с цитат

i taka tursia suveti otnosno slednia web-site (malko screenshotove):

http://www.boinaslava.net/~free/piztachio/edit_1.jpg
http://www.boinaslava.net/~free/piztachio/edit_2.jpg

gore vljavo tva e Flash, a dvata po-malki prozoreca i-frame, butonite sushto Flash, copyrighta shte mine vljavo no later :) neshto nebalansirano mi sedi... mi tva e shte sum blagodaren

P.S.: ... a! i ako njakoi mi objasni kak da post-vam picovete taka che da ne sa linkove a da izlizat direktno she go cherpia mnogo :))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Аватарче

МнениеПуснато на: Чет Окт 14, 2004 6:52 pm    Заглавие: Re: търся съвет Отговорете с цитат

piztachio написа:
i taka tursia suveti otnosno slednia web-site (malko screenshotove):

http://www.boinaslava.net/~free/piztachio/edit_1.jpg
http://www.boinaslava.net/~free/piztachio/edit_2.jpg

gore vljavo tva e Flash, a dvata po-malki prozoreca i-frame, butonite sushto Flash, copyrighta shte mine vljavo no later :) neshto nebalansirano mi sedi... mi tva e shte sum blagodaren

P.S.: ... a! i ako njakoi mi objasni kak da post-vam picovete taka che da ne sa linkove a da izlizat direktno she go cherpia mnogo :))

q daj real size screenshots... shtot ako mi kaesh che twa e realsize i body txta e 6px sha umra..
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
headshot

МнениеПуснато на: Чет Окт 14, 2004 10:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ne e nebalansirano... po-skoro mojesh da go porazhvarliash malko... sega e maaanichko poveche kak da kaja... sresano.
pochti ima centralna simetria, a ia niama. saotnoshenieto na shirinite na dvata text boxa ne e dobro: pochti ednakvo - ili da e ravno ili razlikata da e po-kategorichna.
gore malko skuchno se deli na 3 ravni chasti, samo tova che dolnata (poslednata) e zaeta i ot butoni na 4:6 malko spasiava... probvai da porazchupish gornite 2.
kakvo oshte... tia diagonali gore v butonite ne se sreshtat nikade drugade i stoiat chujdi.
cvetovete i kadrite sa hubavi, ne znam dali da ne uvelichish malko kadrite, da vlizat po-smelo v drugite elementi
tova sa drebni zabelejki, kato cialo stoi mn priatno, bravos
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
piztachio

МнениеПуснато на: Пет Окт 15, 2004 12:48 am    Заглавие: real size screenshot Отговорете с цитат

eto tva shte da e real size:

http://www.boinaslava.net/~free/piztachio/edit_3.jpg

inache si prav za butonite ama edinstveno v tezi elementi koito sa kato poluramki v uglite na dvete textovi poleta moje da se zaigraya, ili dolu vdjasno varhu snimkata... 10x prav si headshot
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
mim

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Окт 15, 2004 9:19 am    Заглавие: Отговорете с цитат

на пръв поглед доста разностилно!!!
особено в обработката на имиджите
после имаш менюта с ъгълчета и по-долу заоблени имиджи
ярко циянено и убито военно зелено
стилизация на петна - заоблени стрелки и блърнати сиви неща
ico

МнениеПуснато на: Пет Окт 15, 2004 9:34 am    Заглавие: Отговорете с цитат

toia sait za kakvo e ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Biofusion

Местожителство: USA

МнениеПуснато на: Пет Окт 15, 2004 10:28 am    Заглавие: Отговорете с цитат

na mene mi siveee nesto i cvetovete nqkak si ne sa mno balansirani. smisul durpa mno na gore s tova sinio.
jasab

МнениеПуснато на: Съб Окт 16, 2004 11:32 am    Заглавие: Отговорете с цитат

streaming video и download не си ли противоречат?
може малко да е по-стегнато и прибрано, но като цяло много ми харесва, респект

ПП: също можеш бутоните да дигнеш до синьото,
това пространство там според мен е излишно

Chef

МнениеПуснато на: Съб Окт 16, 2004 2:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

За мен това си е 100% гепен темплейт, за това и първите шотове бяха по малки. После когато Аватара поиска по голям размер, пича е сменил само мейн текстовете, които са се скапали много при рисайзването. Така мисля аз де, може и да не съм прав, но съм почти 100% убеден.
piztachio

МнениеПуснато на: Нед Окт 17, 2004 10:24 pm    Заглавие: ??? Отговорете с цитат

koi textove sa se skapali be priatelu? ne razbiram kvo govorish, no ako darjish 6te ti pratja pic bez kompresia...
Върнете се в началото
ico

МнениеПуснато на: Пон Окт 18, 2004 10:07 am    Заглавие: Отговорете с цитат

PASTA написа:
За мен това си е 100% гепен темплейт, за това и първите шотове бяха по малки. После когато Аватара поиска по голям размер, пича е сменил само мейн текстовете, които са се скапали много при рисайзването. Така мисля аз де, може и да не съм прав, но съм почти 100% убеден.

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Пон Окт 18, 2004 5:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Mi i da nee gepen, e copiran, napuni se nanowo i probai da izmislis nesto.
Върнете се в началото
ico

МнениеПуснато на: Пон Окт 18, 2004 5:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ot kade e kopiran ?
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Пон Окт 18, 2004 5:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

MI pi4 dali e kopiran ot edno mesto ili si widel 20 saita i ot seki pomalko nema zna4enie. Ako twa ustroiwa klienta daai. Ako iskas da sa napunes
moe i da stane.Twoia wolia.
Върнете се в началото
Chef

МнениеПуснато на: Пон Окт 18, 2004 6:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Така, за да не съм съвсем голословен ще разясня моята логика по въпроса.
1/ не съм виждал при представяне някой досега да е пускал шот на свой сайт с такова качество и такъв размер ( явно не на 100%), а напротив, винаги се е гонело максималното качество на даденото изображение.
2/ с такова качество и такъв размер се представят шотове на сайтове в страници, които предлагат уеб темплейти, с цел да се избегне директно копиране.

П.С. Пак повтарям, може и да не е така, но на мен така ми изглежда цялата работа. Ако случайно греша, моля да бъда извинен. :)))
ico

МнениеПуснато на: Пон Окт 18, 2004 6:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

PASTA написа:
Така, за да не съм съвсем голословен ще разясня моята логика по въпроса.
1/ не съм виждал при представяне някой досега да е пускал шот на свой сайт с такова качество и такъв размер ( явно не на 100%), а напротив, винаги се е гонело максималното качество на даденото изображение.
2/ с такова качество и такъв размер се представят шотове на сайтове в страници, които предлагат уеб темплейти, с цел да се избегне директно копиране.

П.С. Пак повтарям, може и да не е така, но на мен така ми изглежда цялата работа. Ако случайно греша, моля да бъда извинен. :)))

a zachete li se v texta na malkite shotove ? choveka si e printsciinal template i posle se e zanimaval na tva drebnoto da si pishe negovia text taka li ? :))))))))))))))
basi logikata vadite ne e istina ! :)))))))))) I posle avatara kato iska po goliam shot picha smenia samo main textovete (deto i v malkia variant sa si sushtite) i puska pak :)))))
Mi borderite be ????? koia e taz programa deto moe da naprai ot malkia shot goliam s takova kachestvo ? :)))))))))))) kvi sa tez chudesa :)))
Върнете се в началото
Chef

МнениеПуснато на: Пон Окт 18, 2004 6:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ок, съгласих се :)))
Гост

МнениеПуснато на: Пон Окт 18, 2004 7:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

PASTA написа:
ок, съгласих се :)))

ке ке ке :)
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети