Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ABV

|
Пуснато на: Чет Окт 14, 2004 5:56 pm Заглавие: Ретуш на шоколад |
|
|
Да оправдая малко последната думичка от зазлавието на форума:
Оригииналът
и резултатът:
ммм, малко гадно зеленее от JPG-a |
|
Върнете се в началото |
|
 |
headshot

|
Пуснато на: Чет Окт 14, 2004 9:48 pm Заглавие: |
|
|
tochno toia shokolad li triabvashe da machish... niamashe li niakoi po fotogenichen :)
misalta mi e che mn gadno izglejda kadeto se e otchupil - napravo s texturata na kucheshka hrana e... shto ne kradnesh ot niakoi po-chitav shokolad otchupvaneto i ne go prisadish na toia...
i siankata e mn cherna, dali da ne e po-svetla ot shokolada? che taka ne stoi vkusno.
inache kadeto e logoto e stanal prilichno, lichi si che si se postaral... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ABV

|
Пуснато на: Пет Окт 15, 2004 9:24 am Заглавие: |
|
|
Оказа се че е много трудно да го счупиш хубаво и да не останат пръсти по него :-( Понеже за 1 път го правя по този начин - снимам с цифровия и после ретуш. А и светлината не беше добра - смятах че с Фотошопа ще оправя дефектите.
Прав си за присаждането. може би ще го направя. А най-вероятно направо ще присадя логото върху стария - той беше доста вкусен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ABV

|
Пуснато на: Пет Окт 15, 2004 11:00 am Заглавие: |
|
|
поправка - монтирах надписа на стария шоколад (който също е ретуш) и стана по-добре :)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mira

|
Пуснато на: Пет Окт 15, 2004 11:35 am Заглавие: |
|
|
Ттова реклама ли идва да бъде или просто си се упражняваш? Защото в случай на реклама няма ли тоя дето си купува шоколада да остане леееко разочарован като види това първото кафяво, докато е очаквал тоя нежно млечно-шоколадов цвят.
А предпоследното на мен ми изглежда по-добре(по-вкусно).
В последния вариант долното шоколадово блокче изглежда като част от тъник и дълъг шоколад, докато дръгото е отчупено и отстрани. Идеята ми е долното блокче, е отчупено само от късата си страна.
И като цвят предния вариант ми се вижда по-сполучлив. _________________ Жить - хорошо!
А хорошо жить - еще лучше! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ABV

|
Пуснато на: Пет Окт 15, 2004 1:20 pm Заглавие: |
|
|
Шоколадът е за опаковка. И по-точно добавяме на старата опаковка релефния надпис отгоре. И понеже има различни пълнежи, затова долното парченце е отчупено отвсякъде - да се вижда пълнежа.
А на мен ми харесва 2-ия вариант, защото е по-нежен някак си и... защото ще имам по-малко работа по преправянето. А и си запазвам 99% стария дизайн. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Albert Baruch
|
Пуснато на: Пет Окт 22, 2004 10:55 pm Заглавие: |
|
|
edna idejka: ako ne darji6 da se vijda ot4upvane, stava vapros za dqsnoto par4e, izpolzvaj naj-dolnoto dqsno par4e /za snimki/ ot 6okolada. taka 6te izpolzva6 dvete van6ni steni na 6okolada i nqma da ima6 problemi s 4istene na teksturi. svetlinata 6te gali o6te po-nejno, pyk lqvoto par4e si go ostavi takova, to ne e akcent. osven 4e 6te spesti6 nedostatyci, esteti4eski 6te e po-dobre. _________________ Life Studio ltd
www.life-studio.net
www.myspace.com/life_studio |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|