Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Whitehell

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Вто Сеп 28, 2004 1:31 pm Заглавие: |
|
|
s kakva cel si go pravil? _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Whitehell

|
Пуснато на: Вто Сеп 28, 2004 2:42 pm Заглавие: |
|
|
trudno e da se kaje, no kato cqlo da se pridobie predstava za traseto, tip dyljina, skorost, traektoriq i useshtane _________________ Full speed saves time!!! - XFR |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Вто Сеп 28, 2004 3:13 pm Заглавие: |
|
|
ostavq me s useshtaneto 4e kolata ti se vyrti (zaviva) kato osta i e v centyra na kolata, koeto go pravi nerealisti4no, zashtoto prednicata se hlyzga. mislq 4e e po qko ako pivota e na zadniq most, taka 4e kogato q zavyrtish + dvijenie napred da stoi po-estestveno vse edno e zavila ot gumite.
ina4e si mislq 4e razni krasoti nqma da mu navredqt. dori v RT igrite pistite sa bykani s razni gotski nebeta, zalezi, lensflares, ptici hora etc...
bideiki prerendeno tvoeto mislq 4e moje da se o4akva malko pove4e kato visuals ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Сря Сеп 29, 2004 9:42 am Заглавие: |
|
|
Za napravata na environment-a, bravus! Ama dvijenieto na "kolata" vyobshte (ama vyobshte) ne e realisti4no! _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Сря Сеп 29, 2004 10:04 am Заглавие: |
|
|
Що сечеш така завоите!! ми ако те подгонят ченгетата:)
а сега сериозно. мисля че трябва да вдигнеш малко целевата точка на камерата, сега е много забита надолу, освен това камерата да не е линкната толкова твърдо към колата, тогава ще се усети по-добре анимацията на колата ти |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Whitehell

|
Пуснато на: Сря Сеп 29, 2004 10:17 am Заглавие: |
|
|
Ovene, mai frend, s Violator ste mnogo pravi za nerealistichnosta, no kakto se oplakah v predishnata mi tema, Vehicle Simulator e adski truden, ako iskash da napravish neshto "tochno". Ako mu kajesh da si perka po edno plane s nekva ta skorost i steering vsichko e OK, no ako trqbva da e tochna traektoriq i skorost - umirash.
Naprimer na 1viq zavoi skorostta e okolo 160km/h, za da ne se preobyrne kolichkata ili za da si ostane na pytq trqbvashe da svalq pivota po Z nqkyde malko pod gumite, koeto izobshto ne e vqrno za istinskite koli(centyra na tejesta im e okolo zadnika na vodacha)
Mislq da sedna i da ponaucha Reactor zashtoto vtora takava myka naprao ne mi se podhvashta.
A za krasotite, de da znam kvo da napravq?!? sega edno motion blurche mu slagam. Ima flare i nebence, no prosto qvno ot kompresiqta ne si lichi mnogo.
kvito i da e syveti sa welcome :D _________________ Full speed saves time!!! - XFR |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Trimaran

|
Пуснато на: Пет Окт 15, 2004 3:15 pm Заглавие: e sa kva e celta na zadachata:))) |
|
|
ok ama az nishto nerazbrah sediah i gledah i sediah i gledah i nakraia vse da mi se povdiga shtoto nogu zavoi nogu chudo men chak sviat mi se zavi ama nishto drugo ne se sluchi...i ako moje da te vaprosna taka da se kaje sa az nesam kriterii v 3d-to mnogo darja da otbeleja ma koga neshto me drazni me drazni...ti knijka imashli i ako niamash pone na predna sedalka si siadal imam predvid predna patnicheska...shtoto ako nekoi te vozi po tozi nachin mislia che vednaga sledkato spre sha go samoubesish na parvoto darvo koeto ne e ucelil:))) prosto opravi malko vlizaneto v zavoite i verno vzemi vdigni kamerata shtoto v jelanieto si da pridadesh dinamika na scenata si zabravil che horata kato karat gledat napred nenadoli...nadoli e iasno hasval ma napred moje i da ne e hasvalt:))) _________________ а я съм ПИТБУЛ, мале ТЕРИЕР |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Съб Окт 16, 2004 10:21 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | ti knijka imashli i ako niamash pone na predna sedalka si siadal |
;)
Az dokolkoto pomnia 4oveka e niakakuv pilot, ama toi si znae nai-dobre...
toi 6te si kaje sam.... _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Whitehell

|
Пуснато на: Съб Окт 16, 2004 1:10 pm Заглавие: |
|
|
Imam knijka, sedal sym i zad volana, poveche ne e nujno da obqsnqvam. Ideqta beshe da se predstavi pistata, koqto e mnogo blizka do pytq koito vodi do Bistrica vyv Vitosha. Samo zavoi i izkachvaniq. Syshto taka da se pokaje i dokolkoto e vyzmojno realizma i useshtaneto za skorost. Che ti se draifa i che imash jelanie da utrepash shofiora(ako toi ne te utrepa predi tva) e pohvalno, znachi donqkyde useshtaneto za skorost sym go dokaral. Dyrja da dobavq che napravihme edno izkachvane s edin ot pilotite v shampionata dokato pistata ne beshe izolirana, toest imashe i nasreshtno dvijenie, i pochti se nasrah:P Gorchivata istina e che imam problem s povedenieto na kolata, na mesta izglejda mnogo stranno i typo - se edno drag-va na strani, vmesto da zaviva.
Za pogleda Vrabchev e mnogo prav, esteticheski bi izglejdalo mnogo po-dobre, NO celta e da vidish kolkoto se moje poveche ot pistata, a ne nekvi zalezi i ptichki, zatova i ne sym pipal pogleda _________________ Full speed saves time!!! - XFR |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|