Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Benitta
|
Пуснато на: Пет Фев 28, 2003 2:56 pm Заглавие: Quark, ATM i windows 2000 |
|
|
Abe iskam da popitam dali niakoi koito raboti pod 2000 kak e opravil problema s shriftovete. Iskam da mina pod 2000, no razbrah 4e e imalo niakakuv problem s kodovata tablica na shriftovete tam.
Neka niakoi koito raboti s Quark, ATM i windows 2000 da kaje kak e opravil tozi problem, zashtoto mnogo moi kolegi probvaha, no nikoi ne uspia da opravi tozi problem i se vurnaha pod 98. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Пет Фев 28, 2003 3:19 pm Заглавие: |
|
|
Az instalvam dopulnitelno oshte niakolko codovi tablici za kirilicata i ne izpolzvam flextype ili neshto podobno.
No ttf shriftove ot sorta na ArialCyr, Times New RomanCyr, Hebar gurmiat zaduljitelno ! s ps shriftove np. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Benitta
|
Пуснато на: Пет Фев 28, 2003 3:21 pm Заглавие: |
|
|
Na men mi triabvat da rabotiat samo ps shriftovete. A ATM instalva li se na 2000-to, kak se upravliavat tam shriftovete. Neshto tezi kodovi tablici sa mi goliama dupka i ne moa da si gi obiasnia. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sithmaster

|
Пуснато на: Пет Фев 28, 2003 3:22 pm Заглавие: |
|
|
Problema vaji samo za starite PS shriftove nai ve4e za SP seriata. Po princip tova se opravia s novata seria SP koito sa unicode ili TTF seriata im. Ako vse pak se naloji niakoi drug shrift da se opravia triabva da se smeniat regionalnite setingi na United States. Togava niama nikakvi problemi s nikakvi 6riftove. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PerroBG

|
Пуснато на: Пет Фев 28, 2003 3:25 pm Заглавие: |
|
|
Benitta написа: | Na men mi triabvat da rabotiat samo ps shriftovete. A ATM instalva li se na 2000-to, kak se upravliavat tam shriftovete. Neshto tezi kodovi tablici sa mi goliama dupka i ne moa da si gi obiasnia. |
Ima sa atm za win nt versia. Stava i za 2K i XP. Drugata versia e samo za 9x. S taz wersia za nt e ok. A na men mi pukat i shriftowe deto sa s BG nakraia.. HelenBG, HebarBG i tn... I az ne polzwam FlexType susto... Slagam si ot Win-a cyrilic support i tva e... Porblem niamam /za sega pone/.
Aaaaaa i Quarka mi e 5 versia... S 4 i 4.1 imashe malki porblemi... _________________ ... Ako ti e tumno - prenastroi si
Brightness, Contrast i Gamma ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Пет Фев 28, 2003 3:37 pm Заглавие: |
|
|
1.Adjust the Bulgarian settings & cyrrilic support
toest dobaviash codovi tabl. svurzani sus cyrillic (ima dve koito ne sa vklucheni po defoult)
2.Install a PS printer Scitex Briscue to file
3.Create a folder named "Color" in ..\winnt\system32\
4.Find all *.icm files and copy them to ..\winnt\system32\Color\
5.Install Adobe Photoshop 5.5 (ili kakvoto tam polzvash v momenta)
6.Restart the computer (na W2K vurshi rabota i logoff)
7.Adjust Photoshop and Adobe gamma
8.Restart the computer (na W2K vurshi rabota i logoff)
9.Install Adobe Acrobat 4.0 and Quicktime 3.0 (ili po novi)
10.Restart the computer (na W2K vurshi rabota i logoff)
11.Find and copy again all *.icm files to ..\winnt\system32\Color\ without overwriting
12.Copy all *.ppd from ..\winnt\system32\spool\drivers\w32x86\3\ to ..\winnt\system32\spool\drivers\w32x86\2\
13.Install SP_fonts (ANSII)
14.Install QuarkXpress
15.Restart the computer (na W2K vurshi rabota i logoff)
16.Install Adobe Type Manager
17.Restart the computer Enjoy! P.S. Do not install Flextype for NT! It is a BIG PROBLEM!!!
Eto tova e installW2k_readme na edin kolega |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sithmaster

|
Пуснато на: Пет Фев 28, 2003 3:46 pm Заглавие: |
|
|
Daite da ne oburkvame dopulnitelno momi4eto.
Tova sus smianata na codovite tablici e su6toto vse edno si na Regional settings USA. Togava niama problemi s nikakvi 6riftove. Kolkoto do FlexType az go polzvam i niamam nikakuv problem.
Problemite zapo4vat kogato si na USA settings 4e filove koito imenata im sa na kitilica izglejdat taka ?????????.doc ili ne6to podobno. Ob6to vzeto triabva da se precini dali v ofisa ima 4ovek razbira6t ot OS i ako niama po-dobre si ostani na 98. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|