Graphilla.com :: Преглед на тема - Eeeee... i az da se oplacha... iskam...

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Eeeee... i az da se oplacha... iskam...

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
FPrint

Местожителство: San Francisco

МнениеПуснато на: Пон Окт 18, 2004 11:40 pm    Заглавие: Eeeee... i az da se oplacha... iskam... Отговорете с цитат

Eh... pisna mi... znachi... po cql den da tyrcha ot rabota na UNI, i posle spq, i pak na rabota. Ne stiga tova, mi i v web kato vlqza i kakvo otkrivam?
chudesii kato tova: http://www.bigbrother.bg/ ... abe ili az ne razbiram veche ot web... ma takiva neshta cyftqt iz rodnoto prostranstvo... shto taka we?!!!?! Baa... pisna mi ot grozni bg izcepki...
A.... a... a... a kato znam samo kfi neshta pravq i az... :o( eh... nqma opraviq ...
aje... otivam da spq... nali utroto bilo po-myrdo ot vecherta, kazvat...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Пон Окт 18, 2004 11:50 pm    Заглавие: :) Отговорете с цитат

чуствам се длъжен да съм солидарен с вас
нали съм си абонат на рубриката с Арменскиа поп се разбираме екстра само дето не се целуваме, но се обичаме!

а по въпроса за "pisna mi ot grozni bg izcepki"
хм ми аз дори и "izcepki" не виждам
аз виждам само имитация и посредственост, имитация и посредственост, имитациа и посредственост...

апропо, искам да ходя на концерт на Ирина Флорин, Руши и Сладки Мечти - някой да ми каже ако има скро.

Ей, щях да забравя Стратия - той е велик певач!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети