Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
TIFF

|
Пуснато на: Сря Окт 20, 2004 9:41 am Заглавие: наскоро |
|
|
разглеждах http://www.logoyes.com и както си разцъквах демо-то им, се сетих за добрия стар конкурс на инфонотари. получи се следното:
тц-тц... кви неща има - за 100 кинта поличаваш стандартно, скучно, добре изглеждащо лого и не се занимаваш с глупости :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Сря Окт 20, 2004 12:22 pm Заглавие: |
|
|
гладен ли си бил що ли.....те логата не са вкусни ма знае ли човек.... _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIFF

|
Пуснато на: Сря Окт 20, 2004 12:31 pm Заглавие: |
|
|
ох! ах!
ама не съм го правил аз лого-то... виж сайта - забавен е... изображението даже е от флаш, понеже за разните му там крайни файлове се плаща ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Сря Окт 20, 2004 1:12 pm Заглавие: |
|
|
нещо освен че е наял точките, пича не се оправя и с кернинг-а =)))
и аре оставете вече тва инфонотари - като излезе нещо /АКО излезе/, ще се чуе из графила-та _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIFF

|
Пуснато на: Сря Окт 20, 2004 3:05 pm Заглавие: |
|
|
ще ме побъркате!
точките са наядени, нема кернинг, нема нищо щото е просто скрийншот от флаш... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Сря Окт 20, 2004 3:15 pm Заглавие: |
|
|
TIFF написа: | ще ме побъркате!
точките са наядени, нема кернинг, нема нищо щото е просто скрийншот от флаш... |
sa nekoj she kae "mi shto praish logo u flash?"
:)
BTW - bezmislena tema - ama se chuda shto na 10toto si mnenie tuka pokazwash neshto chuzdo, pa daje ne i chuzdo mi automatichno - mi ne neshto twoe? twa qwno nekwa nowa moda - wlizash u mesarskia magazi i pochwash "abe Pepi... wide li w drugia mesarski kak im e posinqlo agneshkoto... uzas" - posle wlizash w supermarketa i "ooo Pepi.. skiwa li u fantastiko kwa topla bira prodaat ma..." i t.n... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIFF

|
Пуснато на: Сря Окт 20, 2004 3:23 pm Заглавие: |
|
|
Аватарче написа: | BTW - bezmislena tema - ama se chuda shto na 10toto si mnenie tuka pokazwash neshto chuzdo, pa daje ne i chuzdo mi automatichno - mi ne neshto twoe? twa qwno nekwa nowa moda - wlizash u mesarskia magazi i pochwash "abe Pepi... wide li w drugia mesarski kak im e posinqlo agneshkoto... uzas" - posle wlizash w supermarketa i "ooo Pepi.. skiwa li u fantastiko kwa topla bira prodaat ma..." i t.n... |
мда. прав си. но не вижам нищо лошо в това.
а и не всеки иска да пусне нещо свое на десетото си мнение. ако проявяваш интерес - ще. та? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Сря Окт 20, 2004 3:24 pm Заглавие: |
|
|
TIFF написа: |
мда. прав си. но не вижам нищо лошо в това.
а и не всеки иска да пусне нещо свое на десетото си мнение. ако проявяваш интерес - ще. та? |
ne sam kazal che e loso - sharen svqt - hora sqkakwi.
inak interes az licno nqmam, blagodarq. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Сря Окт 20, 2004 5:20 pm Заглавие: |
|
|
А с ИнфоНотари консурса какво стана? Кой обра лаврите? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|