Graphilla.com :: Преглед на тема - я си кайете мнението

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

я си кайете мнението

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Kivi

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Съб Мар 01, 2003 11:58 am    Заглавие: я си кайете мнението Отговорете с цитат

ftp://80.246.197.202/Veritas.jpg

идеята е за представяне на родукта
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
PerroBG

Местожителство: Sf

МнениеПуснато на: Съб Мар 01, 2003 2:17 pm    Заглавие: Za mene... Отговорете с цитат

Za mene e ok... malko e poveche txt-a i leko mi teji ot liavo, no predpolagam che e A4 diasna stranica. togava e ok! prilicha na nai-dobroto ot reklamite v PC World i PC Week i vichkite tezi spisania s comp nasochenost.
edisntvenoto det' mi ide na um e dali da ne zasilish malko siankata na kartinkata s madamata i picha? i drugoto e: a tazi kartinka ne sa li amlko ne v temata? kazvam: MALKO. da opitash malko Saturation s Colorise na kartinkata s madamata i picha? da otidat leko kum cveta na fashata na box-a s programata?
just opinion. i taka si e ok.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя AIM Адрес Yahoo Messenger MSN Messenger
ValBo

Местожителство: София-Шумен

МнениеПуснато на: Съб Мар 01, 2003 3:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

E tova veche e drugo!

Nqma nishto obshto s reklamata na wacom
Kivi samo taka!;-)
pif_a

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Съб Мар 01, 2003 4:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

na svetlinni godini ot prednata reklama, koiato pokaza...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
SIMPLI

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Нед Мар 02, 2003 11:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

- или застъпи повече мъжа и жената с книгите или не ги застъпвай изобщо - така са като случайно попаднали там
- червените надписи много вадят очи - може да се забелязват и без да дразнят
- създава впечатление че е малко разхвърляно - нещо което да затвори контура или некъв фон сигурно ще събере нещата

иначе е добре
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
klown_der

МнениеПуснато на: Пон Мар 03, 2003 1:06 am    Заглавие: Отговорете с цитат

мнение, на което можеш да не обръщаш внимание!

Не ми харесва <италик> заглавието в долната част. По принцип италик се ползва като искаш да цитираш или наблегнеш на нещо от текста, но италик-заглавие си е направо не на място. Да не говорим, че шрифта не се връзва нито с този на логото, нито с този на продукта.

И така - защо италик, всъщност?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
klown_der

МнениеПуснато на: Пон Мар 03, 2003 10:10 pm    Заглавие: мнение, на което можеш да не обръщаш внимание! Отговорете с цитат

Казваш "... да се наблегне на единственото решение - продукта, нали той се рекламира..." - ама това с италика ти е най-голямото нещо като текст в обявата, няколко пъти по-обемно, по-цветно и по-видимо от логото. Някак ми се губи всичко под него...

Пък и все пак... това е само мнение, на което... ъъъъъх, погледни по-горе :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
mav

МнениеПуснато на: Вто Мар 04, 2003 12:17 am    Заглавие: Отговорете с цитат

emi gotino e .... edinstwenoto neshto deto me drazni e shrifta na texta "kakvo e edinstwenoto reshenie: .... neshto ne mi pasfa s ostanaloto , smiatam che triabwa da e po zagladen i ne tolkowa izpukwasht( e da iasno che ,edwa li ne, tozi deto go gleda tursi otgovor na tochno tozi wapros ama vse pak) , taka stoi kato neshto otdelno .....

: )
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети