Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Юли 29, 2004 5:25 pm Заглавие: Bulgarian Wine Конкурс |
|
|
Takaaa... koito mislil - mislil, koito predal - predal... sega da vidim koi e poznal tochnite kilogrami
Az tuka shte si pokaja kakvo az sam predal. Za moe sajalenie poradi lipsa na vreme i sili uspiah da doveda do final samo edin proekt a drugite 2 idei ostanaha na etap... nedomislica.
Predadenia proekt sashto si ima krivinite shtot prosto ne uspiah da se doorganiziram. Az si gi znam, predpolagam i vie shte gi vidite.
Predstaviane na proekta:
Nadevam se i drugite da se prestrasht i da vidim v kakva posoka sa derzali. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Чет Юли 29, 2004 5:46 pm Заглавие: |
|
|
упгрейда ми харесва :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Чет Юли 29, 2004 8:44 pm Заглавие: |
|
|
това май е в стила на Tcherga* :)
ето и моето скромно предложение:
не мога да го обясня както ЛХ, защото ще се омотая яко, но в общи линии основната идея беше чрез шрифта да се представи традицията и качеството, а с по-освободения графичен знак да се наблегне на модерността и иновациите като се използва общо познат символ, свързан с винопроизводството. _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
f

|
Пуснато на: Пет Юли 30, 2004 10:03 pm Заглавие: |
|
|
Za LH:
super obiasnenie ... super idea ... slabo izpylnenie :(
mnogo mnogo ne razbiram az nito ot loga nito ot vina i iskam da kaja che tva si e lichno moe mnenie i ne angajiram nikogo s nego.
edin kolega kaza che kogato chue vino i pyrvoto neshtu det mu iskacha u glavata e neshto mnogo istyncheno i skypo. pa na mene tuka logoto mi haresva shtoto e tochno obratnoto neshto koeto primerno bi moglo da se otlichi ot samia etiket ... sharenko i to hubavo sharenko kak kaza dreamera ala Tcherga(koeto naistina me iskefi maksimalno) ...
Fontovete neznam moje i da sa mnogo populiarni i ispolzvani u vinarskata industria ma neshto gram ne mi sediat na mene spored men sediat kato praveni nabryjki nakraia i ne im e obyrnato vnimanie.
butilkata ne mi prilicha mnogo na vinarska butilka ama moje i da byrkam se pak ne sam razbirach i piach za da znam. za tva pak sha citiram :
"taq parcaliwa butilka me obyrkwa ... che e butilka wijdam ama che staa duma za wino hich ama hich ne se se6tam dokat ne procheta :) po skoro bih si pomislil za nekwa gazirana butilka ne6to fun party kat uniq sheikyrcheta razni :)"
mislia che nai mi haresva kombinaciata na cvetovete i mai tva e mai naistina ne e stignalo vremeto :)
Za Dreamera:
mi tuka neznam ko da kaja dosta istyrkano pak i s tozi grozd po skoro bi se slialo logoto s etiketa i moje i da ne sa zabeliji vopshte che syshtestvuva kat otdelno logo vopshte niama mnoo mnoo indetity u nego ili pone az ne gu vijdam
nadiavam se da ni sam ubidil nikugu i pak kazvam ne angajiram nikugu s negu ... adi uspeh _________________ peace ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Авг 02, 2004 10:20 am Заглавие: |
|
|
az za fontovete si znam i mnou ma e iad... ma verno nemashe vreme... hele pa za edinia.
obache goliama chast ot drugite razsajdenia sa malko neverni... kak da e, vapros na lichen fkus. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
yanyan

|
Пуснато на: Чет Сеп 02, 2004 1:11 pm Заглавие: ? |
|
|
Тъкмо щях и аз да питам... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Сеп 02, 2004 1:13 pm Заглавие: |
|
|
dokolkoto az znam horata mislat, s kvo tochno obache mislat.... nikoi ne kazva... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aD

|
Пуснато на: Съб Окт 23, 2004 3:25 pm Заглавие: |
|
|
Без да бъдя изчерпателен в обяснението си като ЛХ и без да претендирам че познавам бранша до основи, пускам 3-те предложения които предадох. Гледах доколкото мога да се съобразя с изискванията на конкурса и тъй като грозда е доста използван символ наблегнах на по-добрата и различна стилизация и на лесно четима и характерна текстова част. Доколко се е получило ще разберем надявам се скоро ..
 _________________ art can not be kept in chains |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RiN

|
Пуснато на: Съб Окт 23, 2004 3:39 pm Заглавие: |
|
|
aD: Restpekt за работата 2 и 3 са страхотни. към 1 имам малки резерви за шрифта. _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
transparence
|
Пуснато на: Вто Окт 26, 2004 9:55 am Заглавие: |
|
|
dali izob6to 6te ima rezultat ot tozi konkurs?
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Дек 14, 2004 5:46 pm Заглавие: |
|
|
Dami i gospoda, po moi svedenia... sme si habili tvorcheskata sila na vetera... tai kato Balgarskata darjava i po tochno "Fond Zemedelie" otkazva da izpalni svoiata chast ot finansiraneto na "Fond Balgarsko Vino" toi prosto niama da sashtestvuva i sled kato nema da sashtestvuva, tva shte reche che ne se nujdae ot grafichno predstaviane...
Polojenieto za tozi mument e takova... vseki se spasiava poedinichno... hubava rabota, ama balgarska... chestito na uchastvalite, tai kato vseki e pobeditel... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|