Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Нед Окт 24, 2004 6:29 pm Заглавие: Max Rockatansky |
|
|
Отне ми 3 дни докато го завърша, ползвах референс, Паинтер 9. Не ми харесва как станаха ръцете, ама като нямам свястна снимка, излезе ми душата с тях... Оригинален размер 2000х2667рх Ако някой иска детайл, кажете само и ще пусна. Сега отивам да се гръмна...
 _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Окт 24, 2004 7:08 pm Заглавие: |
|
|
mno dobre e stanalo, samo po4ini i dowarshi rucete, i draperiikata pokrai rucete. Ewala potrudil si se dosta. Se stane super i nekw enwironment da mu haknes. Glawata i kosata sa n1. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Нед Окт 24, 2004 8:37 pm Заглавие: |
|
|
Мерси nubizus, ще се върна към него разбира се, тия ръце си ме дразнят яко, сега гледам да се концентрирам върху CGtalk, после в някоя от почивките ще го довърша. Ето 100% детайл от главата /внимание 300+ Кб/:
http://mitkov.nm.ru/maxcloseup.jpg _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Biofusion

|
Пуснато на: Пон Окт 25, 2004 5:26 am Заглавие: |
|
|
am nali trq da e mel gibson nesto mai mi bqga malko prilikata ama moje i da burkam _________________ Mind is like the Body with the Only Difference that the Body can be Cleaned While the Mind Can't |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пон Окт 25, 2004 9:04 am Заглавие: |
|
|
Приликата не бяга;)
но проблема в ръцете е че са по-къси! Или поне дясната му ръка със сигурност. Иначе и дрехите му и косата и всичко му е супер! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пон Окт 25, 2004 10:35 am Заглавие: |
|
|
@wicky - пропорциите са правилни, НО според снимката. Усещането че дясната ръка е по-къса идва най-вече от това че ръкавът й е набран нагоре, докато на лявата е спуснат. Получава се визуална измама :) Радвам се че ти харесва!
@Biofusion - кога за последно си гледал "Mad Max" поредицата?:))) Мел Гибсън в третата хем е млад, ами и така се е "наклал", затова и ръцете му са едни такива дебели, дори кокалчетата му не се виждат. Така че сега като му оправям ръцете, ще трябва да ги направя по мое виждане а не както са на снимката. Още веднъж мерси за коментарите! _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Пон Окт 25, 2004 8:18 pm Заглавие: |
|
|
dobre e stanalo .. makara 4e iska oshte detail i shte stane perfektno.. zabelejka imam kym draperiqta... mnogo iufka.. spored men si prekalil.. az bih pod4ertal silata i posokata na svetlinata - ima nujda.. syshto i stepenuvai planovete s osvetlenie.. abe malko trqbva za da "svetne"... vse pak po-lesno shte e ako pusnesh i referenca.. i update de ;) kato si gotov... _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Biofusion

|
Пуснато на: Сря Окт 27, 2004 3:59 am Заглавие: |
|
|
az mejdu drugoto vijdam okolo tqloto ima nqkakaw oreol moje da e ot monitora ili prosto si trill i nesto ostanalo malko. Inache dam oste detaili :D:D ste stane jestoko ammm kosata mnoo e blured mai. _________________ Mind is like the Body with the Only Difference that the Body can be Cleaned While the Mind Can't |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Сря Окт 27, 2004 8:34 pm Заглавие: |
|
|
Ореола е от тъпия Паинтер - там където съм преливал към бекгроунда /на оригинала го няма, само на JPG/, като компресира в JPG се получават някакви говна... а ме мързи да инсталирам ФШ :/ _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Пет Ное 19, 2004 2:38 am Заглавие: |
|
|
ooooowilliam wallace....prilicha si....obache naistina rucete ne sa po kusi....a sa mnooogo po kusi....i akkto kazva wwicky osobeno dqsnata(nashe lqvo)...lqvata moje da se izluje chovek che se e sgunala i e v rakurs _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пет Ное 19, 2004 2:50 pm Заглавие: |
|
|
bigworm написа: | ooooowilliam wallace....prilicha si....obache naistina rucete ne sa po kusi....a sa mnooogo po kusi....i akkto kazva wwicky osobeno dqsnata(nashe lqvo)...lqvata moje da se izluje chovek che se e sgunala i e v rakurs |
Специално за тебе, скъпи ми бигуорм, поствам тези работи за да си направиш сравнение, защото почвам да се дразня вече. На първата съм "насложил" референса върху работата, второто е само ресайзнат референс. А сега ми кажи къде са по-къси ръцете а?
 _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пет Ное 19, 2004 2:53 pm Заглавие: |
|
|
Ръцете съвсем просто не са завършени, но дължината си е точно такава. _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пет Ное 19, 2004 3:29 pm Заглавие: |
|
|
ууу
какви са му подути верно ръцете:)))
може би трябва да подчертаеш сгъвката тогава... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пет Ное 19, 2004 3:31 pm Заглавие: |
|
|
забравих да отбележа, че ръката и на снимката му изглежда ... къса:)) такова усещане създава, но пък в такива случай правиш малки измами и я удължаваш, за да стои добре;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пет Ное 19, 2004 4:18 pm Заглавие: |
|
|
wicky написа: | ууу
какви са му подути верно ръцете:)))
може би трябва да подчертаеш сгъвката тогава... |
Точно това имах впредвид по-нагоре, ръцете на снимката са просто ужасни, точно като подути. Странно е защото наскоро гледах филма и не ми изглеждаше да е така, може би е просто някакъв дефект при снимането, де да знам... Евентуално по-натам като намеря време ще поработя още по тях ;) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Пет Ное 19, 2004 5:16 pm Заглавие: |
|
|
hah.....kuzmich moite izvineniq.......fanal si snimchicata perfect...kvoto e bilo ot tebe si go svurshil...qvno naistina snimkata malko stranno e izlezla......no kato cqlo good good kefi _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Пет Ное 19, 2004 5:24 pm Заглавие: |
|
|
може да опиташ да потопиш дясната (неговата) му ръка до лакътя - това би трябвало да я поприбере... _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пет Ное 19, 2004 7:15 pm Заглавие: |
|
|
bigworm написа: | hah.....kuzmich moite izvineniq.......fanal si snimchicata perfect...kvoto e bilo ot tebe si go svurshil...qvno naistina snimkata malko stranno e izlezla......no kato cqlo good good kefi |
:) няма за какво, прав си че нещо не са наред, но то е заради референса, за съжаление не мога да намеря по-добра снимка в нета, евентуално като се сдобия с ДВД-тата за Коледа ;) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|