Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Дими

|
Пуснато на: Съб Окт 23, 2004 9:33 pm Заглавие: :: The End :: [fotota] |
|
|
otdavna mi se mate6e taq ideq v glavata... omrelite lista s omrelite hora... ta, without further due..
[tazi q imam i ot malko po rali4en agal.. po "otgore" snimana..]
kritiki i mneniq sa silno ukorajeni!!! :)
ps: znam.. 4e nebeto pak miri6e.. :( _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Нед Окт 24, 2004 10:34 am Заглавие: |
|
|
Нещо композициите не си ги улучил много този път... много трудно ми е да вържа листата с надгробните плочи, да не говорим, че ако не беше казал че са надгробни плочи - нямаше да се усетя. Трябва друга гледна точка май...
п.п. и пиши внимателски че ей ся Мейсмана ще те погне заради "омрелите" и "укоражените" ;-) _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Окт 24, 2004 2:28 pm Заглавие: |
|
|
na men puk mi haresvat
nomer 2 mi e favorit - zaradi igrata s fokusa |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Нед Окт 24, 2004 9:37 pm Заглавие: |
|
|
klogg написа: |
nomer 2 mi e favorit - zaradi igrata s fokusa |
hah... imah 14 neuspe6ni opiti za taq vtorata :))) fokusa bqga6e nqkak si..
@ n1x0n:
prav si...
trqa po druga gledna to4ka... i ideqta mi kato cqlo ne be6e da e ot tazi gledna to4ka ... ne stana tva deto go iskah qvno :( ama to ne samo 4e sam nekadaren ami i na si4koto otgore gorbi6teto e mnogo malko i plo4ite sa super stari ... a i e zaobikoleno ot nqkvi stroeji otstrani... za tva #1 e resnata taka otgore.. puk i NA SI4KOTO otgore sega kato gledam... to mai4e o6te ne e esen ... baq zeleno e... mai4e sled mesec pak 6te se probvam! :) a i dnes spipah edno OGROMNO grobi6te... stra6no e! i e zaobikoleno ot gora... ;) ta 6te probvam pak i da dano da stane ne6to hubavo :)
mersi mnogo za komentarite vi!!!! :)
ps: sorry za pravopisa.. ili po to4no za lipsvata mu... :( ot malak sam si taka ebasi...!!! _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ironhacker

|
Пуснато на: Нед Окт 24, 2004 10:55 pm Заглавие: |
|
|
Дам определено втората най-ти се връзва :) Аа да и не се убиждай ама след "по" има тиренца, демек "по-голям, по-незнамсикво" и т.н.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|