Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Dimple

|
Пуснато на: Пон Окт 25, 2004 3:01 pm Заглавие: Скръбна вест и молба към Вас. |
|
|
Преди една седмица почина баща ми на 55г. и искам да Ви помоля за нещо.
Пиша тук нарочно за да не отговаря всеки на темата ми, а само хората от специализираните форуми.
Искам сам да направя некролога на баща ми за 40-тият ден със снимка, но най големия проблем който имам е, че някак немога психически да издържа да му ретуширам сам снимката.
Другото е ако някой е правил досега некролог да ми даде подходящ шрифт и с няколко думи да ми обесни ако има някакжи специални правила за това които трябва да се спазят или някой ако има .cdr да гледам как е оформен.
Моля някой да ми помогне със снимката.
http://83.222.162.187/snimki/tatko.jpg _________________ Аз съм своя собствен малък идол, независим и недосегаем, колкото абстрактен, толкова и абсурден. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aD

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пон Окт 25, 2004 4:16 pm Заглавие: |
|
|
Искренни съболезнования, Dimple. _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Пон Окт 25, 2004 4:57 pm Заглавие: |
|
|
Искрени съболезнования!
бих ти помогнал, но не съм толкова добър в ретуша, а точно за такива работи не бих искал да не ги направя добре и се надявам някой друг да ти помогне, в краен случай можеш да се обърнеш към мен. _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Вто Окт 26, 2004 10:49 am Заглавие: |
|
|
Искрени съболезнования брат...
Скоро ми се случи същото, дигай главата и напред ... няма друг начин!!!
за некролога - правила и незнам кво си няма - праиш квото искаш и както го чувстваш - ето тука разположение на нещо подобно на тва дето бях правил аз - просто да имаш идея кое къде седи, щот и аз се чудех кат тебе тогава...
http://avi.bunchofpixels.com/trashes/rip.gif
таа шлякана година баси... няма ли да сврършва.. :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dimple

|
Пуснато на: Вто Окт 26, 2004 1:24 pm Заглавие: |
|
|
Много Ви благодаря на всичките.
Само да помоля за подходящ фонт... при мен не виждам такъв.
Аватарче искам да ти покажа нещо
http://pioneer.netserv.chula.ac.th/~sprapant/singdam16/Carlin.htm _________________ Аз съм своя собствен малък идол, независим и недосегаем, колкото абстрактен, толкова и абсурден. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Вто Окт 26, 2004 3:35 pm Заглавие: |
|
|
Dimple написа: | Само да помоля за подходящ фонт... при мен не виждам такъв.
|
mi az sam polzwal Book antiqua - trea da go ima kiriliziran na seka mashina... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Пет Окт 29, 2004 6:47 pm Заглавие: |
|
|
Dimple написа: | Много Ви благодаря на всичките.
Само да помоля за подходящ фонт... при мен не виждам такъв.
|
Iskreni saboleznovania... makar da znam kolko hiliadi pati si go chul naposledak i kolko prano zvuchi ot, hora, koito za prav pat vijdash....
Edna kratka istoria, s koito bih mogal da te ubedia, che triabva da imash i rezerven variant ili pone da ne pechatash v poslednia moment.
Predi devet meseca i polovina vnezapno pochina i moia Bashta, sashto na 55 godini... Maika mi otide da pravi nekrolozite za 40 dni kasno, a te 3 pati v 3 razlichni firmi ne stavaha i ne stavaha po neznaini prichini - tehnicheski vsichko beshe ok, no izlizaiki ot printera rezultata beshe placheven... nakraia sednaha i napraviha nekrologa tvarde podoben na tozi, koito Bashta mi beshe porachval za maika si... i stana ot raz! Ta hubavo e nekrologa da e saborazen sus haraktera na pokoinika.. i oshte edin malak savet - ne pravi snimkata mnogo edra, shte vijdash tozi list hartia dosta pati vsekidnevno na vratata si, na vhoda, po stalbovete v mahalata... i vseki pat shte razkasva oshte manichichko edna zeeshta rana - ta pojali se pone malko zaradi teb i blizkite.
Badi silen! Znam kak e, nujni sa isitnski priateli!
Ako ti se prikazva s niakoi - ima mi icq-to v profila...!
P.S. Proshtavai za latinicata... _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
requiem

|
Пуснато на: Съб Окт 30, 2004 3:25 am Заглавие: |
|
|
Искрени съболезнования.
Аз правих на моят баща никролозите за 40 дни и 6 месеца.
Ще ти пратя на e-maila, Word Document и шрифта който съм използвал. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Нед Окт 31, 2004 4:58 pm Заглавие: |
|
|
Съболезнования :(((
При нас преди време стана същото с майка ни (54) :(
Това което знам аз обаче е че за 40 дни се слага само кръст, не снимка. Обяснението към мен беше че спомена и мъката за този човек са много силни и едва при 6 месеца/година се слага снимка.
Не че има значение, ама ни беше може би малко по-леко, незнам...
Горе главата _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|