Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
themagician

|
Пуснато на: Чет Окт 28, 2004 1:50 am Заглавие: When the shit hits the fan... |
|
|
Utre trebeshe da predam edna zadachka na edni hora deto ne go zaslujavat, ma - obeshtal sum... 1 den rabota seriozna... vsichko beshe perfect. Predi malko trebeshe da go zanesa da mu se radvat...
i HDDto zamina. ojde. oteltia. izpushi. sutrinta tez hora trebshe si prashtat neshtata u nemsko.
sled koeto i edinia computer mi zamina.
veselbata nikoga ne spira :(((
reshih da hodia da spia po toia sluchaj - ne se poluchava ama nikak.
"pa sum se osmardela"... _________________ http://themagicianbg.wordpress.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Чет Окт 28, 2004 1:59 am Заглавие: |
|
|
искрено ти съчувствам .. законите на Мърфи .. какво да се прави.. :/ _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Чет Окт 28, 2004 2:04 am Заглавие: |
|
|
mdam, ima si poru4ki na koito prosto ne si im vurvi ot samoto na4alo
iskreni sa4ustvia, dano nemash vajno info na tui fucking HDD |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Чет Окт 28, 2004 3:14 am Заглавие: |
|
|
дам..мърфи винаги ще се появи баш кога не требе..наистина дано да е нямало важно инфо на хдд-то.. _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Чет Окт 28, 2004 6:15 am Заглавие: |
|
|
:( _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mel

|
Пуснато на: Чет Окт 28, 2004 1:21 pm Заглавие: |
|
|
sachuvstvia... na men oshte ne mi se e sluchvalo...no ako se sluchi shte me varne tva vav 6ti klas:(((( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Чет Окт 28, 2004 1:34 pm Заглавие: |
|
|
:(((( какво става с тея дискове бе мааму стара... колко народ изгоря тука за няколко месеца... и аз изпуших с 80 GB невъзстановимо инфо преди време....
мноо кофти тая работа...:( _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Окт 28, 2004 1:41 pm Заглавие: |
|
|
ahum, i az minalata sedmica gramnah...ama spasiha infoto.
To za mene beshe problema da ne sa naloji preinstal na win-a de, che mnogo vreme, inache vsichkite rabotni folderi im se pravi backup na 2 sedmici na DVD-r, pak i stoiat na otdelni HDD-ta... az sam s 3 br. 80-ki... sega sam reshil da kupia oshte edin, da se pravi na vseki 2 sednici i backup na C-to... shtoto makar da mina sravnitelno bezbolezneno izgubih 2 dni....
Inache sorry, imashe edin moment koito me nakara da gi pravia vsichkite teia neshta... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Чет Окт 28, 2004 1:55 pm Заглавие: |
|
|
Как ги гърмите тия дискове?!
направо ви се чудя _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Окт 28, 2004 2:03 pm Заглавие: |
|
|
ValBo написа: | Как ги гърмите тия дискове?!
направо ви се чудя |
emi puskash mashinata i tq kazwa "boot disk failure.... alabala" i tolkoz..
ko ima da sa chudish...
az minalta sedmica - 40 GB - zasia otziwite ot "magjosnicite" sa poskoro otricatelni za wadene na info... :/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
Пуснато на: Чет Окт 28, 2004 3:34 pm Заглавие: |
|
|
ne me valnuvashe tolkova HDDto kolkoto da se predade tva dnes. Napraihme go otnovo. Dosa pozakasniahme, ama moje i da skolasame.
Inache az na vseki -1-2-3 dena servera minava i pravi na vsichki rabotni folders tuka backups na svojto HDD. Uvi - tva ne beshe v work dir-a shtoto beshe kam 10 GB...
Ne znam za vas, no az sredno goria po 2-4 HDDta godishno. Prosto vremenata ne sa sushtite... samo backups i tva e. Ama na naeshto deto e praveno cial den na super zor - ne ti e do tva da mu praish backup na vseki 1 chas....
anyway - oplakah se ot bezsunnata nosht. Sledvashtata maj se ochertava sashtata :-(( e taka nakraia niakoj vliza v supermarketa vadi AKto i pochva da se zabavliava... _________________ http://themagicianbg.wordpress.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

|
Пуснато на: Чет Окт 28, 2004 4:34 pm Заглавие: |
|
|
само да питам... има тенденция някаква да гърмят зловещо maxtor дискове... какъв ти гръмна на теб... ще ми е интересно да чуя дали има пострадали от тази фирма в форума... аз се броя към потърпевшите... с изпушил макстор 80 Гб който мина през 7 сервиза, дирекния вносител и най-накрая въпреки, че гаранцията беше изтекла преди няколко дена ми дадоха нов... _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Окт 28, 2004 4:49 pm Заглавие: |
|
|
za 1 godina 2 br. ot tva darvo MAXTOR... sega minah na HITACHI... uj po stafali... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

|
Пуснато на: Чет Окт 28, 2004 4:57 pm Заглавие: |
|
|
Яснуууу.... на китайскътъ партидъ сме попаднали... баси... познавам поне 10 човека с изгърмяли 80 и 120 ГБ дискове... който ша си купува ХДД да си помисли мнооо убаво какво ще взима... а и бдв тея 10 диска с моя 11 гръмнаха в рамките на 6-7 месеца.... хмммм _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Чет Окт 28, 2004 5:07 pm Заглавие: |
|
|
SEAGATE е марката _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Чет Окт 28, 2004 5:35 pm Заглавие: |
|
|
Като си купувах ново HDD ми беше изрично забранено да взимам Maxtor... А в Германия почти само такова продават.
Сега съм с Western Digital, препоръчано, бачка добре.
П.П. Очаквам скоро и NOX да се включи в отбора на пострадали от Maxtor, прискърцва му харда от време на време >:)))))))) _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
Пуснато на: Чет Окт 28, 2004 5:48 pm Заглавие: |
|
|
Men noshtes mi grumna WD. inache gledam che vseki moment shte mi zamine i edin MAXTOR - transfer ot 1 MB/sec i nechoveshko skurcane...
Edinstvoto HDD deto sum go gorial s plamuk be edin SEAGATE na 1 sedmica. Taka se zapali che dolu lepenkata deto go pokriva naelonova se precaka i padna. I ne mi priznaha garanciata shtoto sum bil ruchkal spored tiah... ugh.
Inache ot viscchki marki sum goril. Imashe edni period predi 2-3 godini IBM biaha najdobre. Posle puusnaha nova seria deto jiveeshe sredno 3 meseca... Togava tochno se prodadoha na HITACHI shtoto stana iasno che sa omazali pejzaja. Inache sega v iarvam v SEAGATE. Naj mnogo - dulboko da gresha. A MAXSTOR pulen sucks - spor niama. _________________ http://themagicianbg.wordpress.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Чет Окт 28, 2004 5:56 pm Заглавие: |
|
|
Ти наистина или нямаш късмет или си много талантлив :))))))))) _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Окт 28, 2004 5:57 pm Заглавие: |
|
|
Juana написа: | Ти наистина или нямаш късмет или си много талантлив :))))))))) |
май второто кат го слушам :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Чет Окт 28, 2004 6:03 pm Заглавие: |
|
|
брех...бе що така бре хора...то верно яко работа..ма на мен ПС-то си бачка 99% от времето(имам го от близо година и половина, две)...с maxtor съм..и да чукна на дърво нищо му няма....кво правите верно.. _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|