Graphilla.com :: Преглед на тема - LightWave Layout problem ?

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

LightWave Layout problem ?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
brutaldinamics

Местожителство: Sofiq

МнениеПуснато на: Чет Окт 07, 2004 7:07 pm    Заглавие: LightWave Layout problem ? Отговорете с цитат

kato vkliu4a tool v Layout i posle kak da go iskliu4a s klikvane vurhu nego ili s 6ort kuta mu ne stava s speis se gasqha v Modeler a tuka samo smenq tool-ovete a i za6to kato mirrorna ne6to v modeler ne se plo4ava to4no kopie ?
Predvaritelno 10x
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
abbadon

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Окт 07, 2004 10:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Za da izkluchish/potvardish daden tool polzvash ili "space" ili vkluchvash direktno drug tool (t-move, y- rotate).
Obiasni kakvo ne mu e "tochno" na kopieto koeto si mirror-nal?

P.S. Kato pitash takiva neshta, obiasniavai po-podrobno za da poluchish dobar otgovor.
Гост

МнениеПуснато на: Чет Окт 07, 2004 11:44 pm    Заглавие: :) Отговорете с цитат

господине :)
ами ние ще станем свидетели на вашето развитие като един страхотен 3D аниматор! :)
само дето за съжаление ще го проследим от самото му начало :/
Върнете се в началото
ovendelon

МнениеПуснато на: Пет Окт 08, 2004 12:03 am    Заглавие: Re: :) Отговорете с цитат

klogg написа:
ами ние ще станем свидетели на вашето развитие като един страхотен 3D аниматор! :)

ebasi izlishnoto! deba pone za takiva neshta mojesh da si myl4ish mai
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Гост

МнениеПуснато на: Пет Окт 08, 2004 12:47 am    Заглавие: ? Отговорете с цитат

моля да бъда извинвн
но имаше поне още 2 теми за Layout-а на Lightwave-то :(
Върнете се в началото
panagonov

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Окт 08, 2004 9:25 am    Заглавие: Re: :) Отговорете с цитат

klogg написа:

:))))))))))
Това ме разби!!! А и само това разбрх в тази тема :))
Върнете се в началото
brutaldinamics

МнениеПуснато на: Пет Окт 08, 2004 10:12 am    Заглавие: Отговорете с цитат

za drugata tema na Layout-a ne sum zapoznat i se izvinqvam 4e ne seum razgledal podrobno predi da pi6a kolkoto do zadavaneto na tupi vuprosi mislq 4e tova ne e speciqliziranata 4ast na foruma kadeto ste bogovete zatova si zadavam tova koeto mene me interesuva kato tematika sujalqvam 4e na nqkoi tova ne mu se nravi no v takuv slu4ai moje i da ne mi 4ete posta i da zlobee
Върнете се в началото
brutaldinamics

МнениеПуснато на: Пет Окт 08, 2004 10:16 am    Заглавие: Отговорете с цитат

abbadon nali i az tova kazvam 4e samo mi gi smenq no ne mi go i iskliu4va nakraq sus speisa a mi suzdava problemi pri rigvaneto natatuk
samo mi vadi error-i 4e nemoje da e vkliu4en pove4e ot edin tool a kolkoto do mirror-inga mi kak da ti obqsnq na novata polvina suzdava poligoni deto na originala vob6te ne su6testvuvat
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Пет Окт 08, 2004 9:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

brutaldinamics написа:
za drugata tema na Layout-a ne sum zapoznat i se izvinqvam 4e ne seum razgledal podrobno predi da pi6a kolkoto do zadavaneto na tupi vuprosi mislq 4e tova ne e speciqliziranata 4ast na foruma kadeto ste bogovete zatova si zadavam tova koeto mene me interesuva kato tematika sujalqvam 4e na nqkoi tova ne mu se nravi no v takuv slu4ai moje i da ne mi 4ete posta i da zlobee

извинявам се още веднъж,
този път лично на вас brutaldinamics!
аз хубаво го написах и исках да бъде по скоро шегичка :/
за съжаление не се възприе така - а и сега като си го чета тъпия пост... :/

желая ви успех
и наистина да станете един страхотен Lightwaver :)
Върнете се в началото
Drone

Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!

МнениеПуснато на: Пет Окт 08, 2004 9:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

klogg написа:
за съжаление не се възприе така - а и сега като си го чета тъпия пост... :/

A sega si procheti wsichki postowe :)))))))))))

there ain't no way but the hard way
Върнете се в началото
Static Project

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Съб Окт 09, 2004 12:24 am    Заглавие: Re: :) Отговорете с цитат

klogg написа:

? ? ?
Върнете се в началото
brutaldinamics

МнениеПуснато на: Съб Окт 09, 2004 1:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

moje bi reagirah malko ostro no vse pak za6toto tezi foromi sa za da se pomaga na horata a ne za da se zaqjdame s tqh kato 6ega si go biva6e no az ne sum v na4aloto kolkoto i stranno da vi se struva moga da pravq dosta ne6ta no to4no tova neznam kak se pravi puk i az ne sum to4no animator a po skoro modelator no e stranno 6toto s ni6to ne moga da go otkaja toola koito e vkliu4en a nai malko stava sus spais tui4e molq pomognete ako ne vi zatrudnqva :-)
Върнете се в началото
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Съб Окт 09, 2004 2:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

brutaldinamics написа:
moje bi reagirah malko ostro no vse pak za6toto tezi foromi sa za da se pomaga na horata a ne za da se zaqjdame s tqh kato 6ega si go biva6e no az ne sum v na4aloto kolkoto i stranno da vi se struva moga da pravq dosta ne6ta no to4no tova neznam kak se pravi puk i az ne sum to4no animator a po skoro modelator no e stranno 6toto s ni6to ne moga da go otkaja toola koito e vkliu4en a nai malko stava sus spais tui4e molq pomognete ako ne vi zatrudnqva :-)

Просто недей да се връзваш на простотиите на някои. Успех!
Exibian

МнениеПуснато на: Пон Окт 18, 2004 6:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Значи за тооловете в LAYOUT na LW не мога да ти кажа как да ги изключиш , но и не мога да разбера какво ти пречи да превключваш между тях просто ... аз така правя и не ми дава никакви грешки... просто правиш каквото ш'правиш с ROTATE-a и след т'ва превключваш на MOVE-a примерно или каквото ти трябва там ... но интересното е че има ТООL-ове които се включват и изключват , като ENABLE IK и доста други ... А за проблема ти с Mirror tool- a единствената пречина , за която аз се сещам , за да не ти се получава същото е да имаш полигони с FLIP-nati нормали или препокриващи се повърхности.... и предполагам че го знаеш , но се стараи да Mirror-ваш по осите на кор. с-ма ... става наи-коректно... дано да съм ти помогнал ... УСПЕХ!
brutaldinamics

МнениеПуснато на: Нед Окт 31, 2004 6:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

pak sum az s nov problem na otgovorilite ot minaliq mi post mersi osobeno na posledniq :-) noviq problem se sustoi v slednoto-obqsnqvam:
suzdavam si nqkvo si 4udovi6te v modelera v nov leier mu pravq zubi koito posle gi peistvam i poopravqm no ne gi suedinqvam s ustata za6toto znam samo za bridj tool-a puk toi ne mi svur6i dobra rabota puskam modela v leiaut i tam zapo4vat idiot6tinite s izvinenie za nepristoiniq ezik :-) pravq bones na zvqra suotvetno stigaiki do ustata i na neq pravq dva bona za dolno i gorno 4ene koeto vob6te neznam dali trqbva s kosti da zadvijvam ostata de i kato mrudna primerno dolnata zubite se deformirat stranno v posokata v koqto murdam dolnata 4eliust zubite na gornata se rastqgat ne sum slagal teglo ili IK prosto dadoh deform i bones on i tova e kakvo moga da napravq po vuprosa i ima li na4in da zaka4q nqkade kum 100 zuba za ustata po burz na4in predvaritelno 10x i ako ima nujda ot pove4e info nqkoi da pita 6te se pomu4a da otgovorq kolkoto moga :-)
Върнете се в началото
Exibian

МнениеПуснато на: Нед Окт 31, 2004 10:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

значи.... задаваш доста .. .. да кажем необмислени въпроси... ако беше помисли малко щеше да се сетиш за отоговора на всичките въпроси ... ако пък не се сещаш ПРОЧЕТИ.... на готово знания е много лесно..... зъбите ти се "огъват " с ченето , защото не си ги направил "деца" на ченето ....Щом ще задвижваш модела с кокали си направи картите за тежестта... виждъл съм и тутове и без тях , но аз те съветвам да си ги ползваш....

ЕДИН СЪВЕТ .... чети МНОГО.... и се мъчи сам... така ще напредваш.... и аз имам 1000 неща , за които бих попитал , само че тук никой няма да ми отговори ... аз съм единствения глупак дето обеснява така к'вото знае... май ?....

Р.Р : а за закачане по бърз начин на зъбите се НАПЪНИ САМ !!! айде...
Joro*

МнениеПуснато на: Пон Ное 01, 2004 2:09 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Exibian написа:
само че тук никой няма да ми отговори

ima .. stiga wyprosite da ne sa s awtomatichen otgowor "RTFM"
brutaldinamics

МнениеПуснато на: Пон Ное 01, 2004 3:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

zna4i blagodarq ti otnovo i az bqh popadnal na takuv toturial za bez teglo znam 4e se pravi s nego no za LightWave mnogo trudno gi namiram kolkoto do zabelejkata koqto si mi otpravil napulno sum suglasen s neq blagodarqti otnovo 4e se opitva6 da otvarq6 o4ite na subekt kato mene no az 4eta mnogo naprimer v4era cqla ve4er se u4ih kak da go pravq s motion cage ma tutovete sa za dosta advans iuzuri na softuera ta zatova i se stiga do glupavite mi vuprosi :-)
naistina ocenqvam pomo6ta
Върнете се в началото
brutaldinamics

МнениеПуснато на: Пет Ное 05, 2004 6:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

za6to kato seifa v leiauta scenata i tegloto mi e bilo ka4eno kato loudna ve4e go nqma a i ot bone properties ne mi dava da go selektiram i iskam ta popitam o6te za slednoto ka4vam weight na multiple bones i pri dvijenie na kostite kogato sa aktivni se murdat samo te bez geometriqta ?
kakvo moga da napravq za da se premahne toq problem? ?
predvaritelno 10x :-)
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети