Graphilla.com :: Преглед на тема - INTERIOR4E - by @jordi

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

INTERIOR4E - by @jordi

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Io_the_STEALTH

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Окт 24, 2004 6:10 pm    Заглавие: INTERIOR4E - by @jordi Отговорете с цитат

Оригинална тема http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=7829.

@jordi - като цяло наистина доста ми харесва и реално доста си се постарал с всички обекти от сцената. И когато му се вижда края някои неща остават не на 100%, а маи точно това е най-важното ...

По същество:

Съгласен сам почти всичко написано в темата до момента, изключая @Nixon за това, че прекалено мрачно :) Ако това беше моя апартамент щях да пусна щотите ! Имаики се предвид че в сцената има ПЦ - не е благоприятно да ти свети :)

Най-вече куца осветлението, но споменаха участниците в темата за това.

Малкото критики които имам:

Това за което спомена @skynet, прекалено светло е вътре в шкафовете.

Мисля, че може да се заоблят малко канапетата и да са с по-дебели крака.

1. Ако така се отваря прозореца, не обезсмисля ли барплота под него (дясно) ?

2. Сложи 2-3 кабела зад ПЦ-то (дясно) - малка подробност :)

Каточели има само 1 стъкло на 3-те вратички ...
--------

Сцената наистина ми харесва :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Окт 25, 2004 10:45 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Че спец по интериорните решения и мебелите го разбрахме. Сега ако може и нещо по 3D-то да кажеш - цена няма да имаш. :-)
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Пон Окт 25, 2004 11:59 am    Заглавие: Отговорете с цитат

n1x0n написа:
Сега ако може и нещо по 3D-то да кажеш

А пък и ако покажеш нещо, още по-добре :)
Io_the_STEALTH

МнениеПуснато на: Пон Ное 01, 2004 3:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

@n1x0n @Ky3Mu4

За съжаление нямам нищо готово и достатъчно добро че да направя някво поне леко задоволително представяне. А също така нямам достатъчно време да се занимавам с това, макар че в бъдеще ще ми стане професия ... (надявам се :) )

За момента мога да се изявя като "критик" само ...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Io_the_STEALTH

МнениеПуснато на: Пон Ное 01, 2004 3:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Гррр няма редактиране ....

П.С. Аватара си е мой ... примерно, но е доста стар, недовършен и бе опит за направа от програма незанимаваща се с точно този тип графика (Bryce) ...

П.С.2 Довършени неща имам само на гореспоменатата програмка, но не смятам че с нея могат да се нарека нещо повече от аматьор, за това след като направя нещо смислено с порограма с "неограничени" възможности ще покажа какво немога :)
Върнете се в началото
Boteff

МнениеПуснато на: Пон Ное 01, 2004 3:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

tendenciq nekakva e tova..

Цитат:
За съжаление нямам нищо готово и достатъчно добро.... За момента мога да се изявя като "критик" само ... .....програма незанимаваща се с точно този тип графика (Bryce) ...

....>tumb up<.....
Io_the_STEALTH

МнениеПуснато на: Пон Ное 01, 2004 4:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

@Boteff

Ако съм привлякъл интереса ти ето малко по голям view:

Знам си грешките, но не възнамерявам да довършвам този нечовешки труд!!! (Bryce и сложно моделиране ...)

Ето и няколко други изгледа на нещото :)
http://temp666.hit.bg/3d/monstertruck7.jpg
http://temp666.hit.bg/3d/monstertruck9.jpg
http://temp666.hit.bg/3d/suncar.jpg - е това е някъв абстракционизам получил се почти случайно :)

П.С. Това са неща made in 1999-2000 но за другото споменах :)
Върнете се в началото
Io_the_STEALTH

МнениеПуснато на: Пон Ное 01, 2004 5:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

П.С. На горното показано има инпортвани неща от 3ДСМ щото тогава познанията ми не бяха достатъчни да ги направя през Bryce, а за което можех се получи доста "тежко" за рендване ...

+ Гумите бяха през Bryce и то значително по добри, но всяка гума беше от 80-90 обекта ... х4 ...

+ Предното стъкло + предния капак ги прехвърлих пак от макса ...
Върнете се в началото
Boteff

МнениеПуснато на: Пон Ное 01, 2004 5:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

dai po tvoi tertip.. napravo zagradi Big Foota v edin golqm pravougalnik ..

misulta mi be6e slednata..
za6to taka smelo kritikuva6 pri uslovie 4e do togava ne be6e pokazal ni6to
a sega pokazva6 ne6to koeto e puti pod nivoto na tova koeto si kritikuval..
ne me razbirai pogre6no ni6to li4no.. prosto sum liubopiten ..
po kakva logika se slu4vat tiq ne6ta..
Io_the_STEALTH

МнениеПуснато на: Пон Ное 01, 2004 5:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

@Boteff

Помислх, че искаш да видиш нещо мое, казах че са стари и супер зле, както и да е, на въпроса ти:

morgoth
Dark Lord
Пуснато на: Пет Ное 29, 2002 6:33 pm Заглавие: Информация за новите юзъри! Важно!

Цитат:
Може да коментирате нещо, което ви е направило впечатление от видяното в горните форуми.

Групата в форума:
ГРПХЛЛА за всеки
За обсъждане на работи, дискусии и т.н. за потребителите, които не са членове на специализирани групи

Мисля, че това ми дава право да коментирам неща които ми/неми харесват, независимо кой съм, какъв съм и колко мога/немога ...

Ако коментарите/критиките ми са неоснователни ще ми кажат (ти също можеш да ми кажеш), ако те са обидни; досадни и/или в разрез в форума, ще спра да пускам такива и ще си остана както по принцип съм бил страничен наблюдател и може би някои ден когато примерно направя нещо което да ми хареса, може би ще го пусна ... за да се представя/докажа ...

Цитат:
За момента мога да се изявя като "критик" само ...

Мисля, че това е работата на тези които разбират от нещо което немогат да правят ...

Офф както и да е, не искам да споря/заяждам с никои от тук, и уважавам цялото това мероприятие със всичките му плюсове и минуси, но ако не съм желан няма да се натрапвам...

П.С. @Boteff - ако имаш нещо против мен, сподели или поне пусни ЛС да се разберем...

П.С.2. Ако критиките ми са неправилни, моля кажи си мнението, а не се заяждай (може и да е по-слина дума, но така го усещам) а кажи аргументите си в случая, макар и да не е твоя творбата ... Винаги съм готов да науча нещо повече ...

П.С.3. "za6to taka smelo kritikuva6" - критиката ми започва с "@jordi - като цяло наистина доста ми харесва и реално доста си се постарал с всички обекти от сцената." и завършва с "Сцената наистина ми харесва :)" ...
Върнете се в началото
Boteff

МнениеПуснато на: Пон Ное 01, 2004 6:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mne nqmam ni6to protiv teb .. :)

napisal sum po gore...

a tova 4e ima6 prava i tnt. razbira se.. puk i az nai malko sum 4oveka deto 6e sedne da ti kazva kakvo ima6 i kakvo nqma6 pravo ..
pitaneto mi be6e slednoto ot de 4ovek vadi samo4uvstvie da KRITIKUVA ne6ta koito o4evidno ( pone ot tova koeto pokaza ) sa nad negovoto nivo..
ta tova e nema drami nema ni6to.. prosto sum liubopiten..

ako utre.. drugi den pokaje6 ne6to tvoe koeto da e pone na nivoto na tova koeto si kritikuval vednaga 6te ti se izvinq za naneseniq emocionalen diskomfort..

tolkoz.. pak povtarqm ni6to li4no..
Io_the_STEALTH

МнениеПуснато на: Пон Ное 01, 2004 6:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Няма да покажа както казах по-горе и поради изтъкнатите причини (пак там) ...

Но да отговоря на въпроса ти (с въпрос) - излагал ли си мнение за неща които не си правил ти и са по добри от твоите, давам пример с (някои хубав) филм - (примерно) Матрицата, филма наистина е хубав, но има неща които не ми харесват, аз ги казвам (критикувам филм от световно величие)!!! Защо трябва да опира до самочувствие, имаки се предвид че и ти си го правил (със споменатия филм или някои подобен от такава величина), това не идва от самочувствие, а мисля че се казва изразяване на мнение.

Не казах "АЗ МОГА ДА НАПРАВЯ ТОВА ПО ДОБЮРЕ ОТ ТЕБ" а примерно "Мисля, че може да се заоблят малко канапетата и да са с по-дебели крака. ". Това не говори за изтъкване на самочувствие, надутос или каквото и да е било лошо качество от моя страна...

Сцената супер много ми хареса, защото сам харесвам да рисувам подобни неща, съответния сътворител според мен е допуснал някои грешки (според мен) и ако има желание да прочете и да ги види (ако съм прав) би ги оправил за да стане още по-добре. Мисля че за това ги е постнал и точно за това се използва Форума (място където да се обсъждат някви неща).

Сравнително рядко (имаики предвид датата на регистрация и броя на постовете ми) говоря (пиша тук) явно скоро няма да повторя, за да не се получават някви подобни недоразумения. Съжалявам че се намесих ... Може би някои ден ще видиш нещо мое достатъчно добро за ... каквото и да било...
Върнете се в началото
Boteff

МнениеПуснато на: Пон Ное 01, 2004 6:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

aham.. ok 10x 4e si napravi truda da mi obqsni6..
izvinqvai ako sum zagubil ot vremeto ti..
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети