Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
niker
Регистриран на: 05 Юни 2004 Мнения: 39 Местожителство: here and there
|
Пуснато на: Пон Ное 01, 2004 9:13 pm Заглавие: //CHEAP EFFECTS |
|
|
/nqkolko nehsta praveni po dosta zabaven nachin..
//shte mi byde iterestno da chuq mneniq
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Ное 01, 2004 9:51 pm Заглавие: |
|
|
opredeleno ako bese go naprail ot boiadisani kibriteni kle4ki zabiti
steh da ahna. ma sa ko da ti kaza |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пон Ное 01, 2004 10:27 pm Заглавие: |
|
|
Mnogo interesni neshta man! Ya dai malko detaili :))) Towa sa Face-Extrudewani smoothnati obekti, nali taka :) Ya kazhi malko za light setupa, shaderite i Renderera -- opredeleno mnogo mi dopadat :) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Пон Ное 01, 2004 10:48 pm Заглавие: |
|
|
Drone написа: | Mnogo interesni neshta man! Ya dai malko detaili :))) Towa sa Face-Extrudewani smoothnati obekti, nali taka :) Ya kazhi malko za light setupa, shaderite i Renderera -- opredeleno mnogo mi dopadat :) |
podkrepqm! na men syshto mi e interesno? dai pove4e info pls |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Пон Ное 01, 2004 11:01 pm Заглавие: |
|
|
Su6to !
Mnogo mi dopadat.... BRAVO za hrumkata...
Na men li4no mi prili4at na niakakvi morski koralovi TAKIVA...
Dai INFO, napravo zaitriguva.... _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пон Ное 01, 2004 11:10 pm Заглавие: |
|
|
Kekata написа: | ako slojish mlko translucentni materiali za kle4kite sha stane oshte po-got mi slq ;) |
Malko zawisi ot Renderera kak shte stane pri takawa zasukana geometriya :) No na men mi se struwa, che ima nyakakwo translucency ili transparency, ne znam IOR-a kakuw e, i dokolko sa Photoshopwani -- na mesta ima color transition deto samo color bleeda mai nyama da prehwurli, mozhe bi ima malko neshto poweche -- mozhe i da burkam, estestweno :)))) _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
niker
|
Пуснато на: Пон Ное 01, 2004 11:40 pm Заглавие: |
|
|
ok...hora...kefi te.....radvam se che zaintriguva....temata....
sega istinata e malko po razlichna tuka obache....imagite ne sa 3d...napraveni sa izcqlo v photoshop....beshe neshto kato ixperiment..i rehsih da go pusna v 3d foruma...nadqvam se ne se syrdite....no ideqta v tqh e dosta 3merna taka ili inache ...shte pusna nqkolko iamge ot otdelnite etapi na rabota...ako vi e interstno....
radvam se za otzivite |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Вто Ное 02, 2004 12:58 am Заглавие: |
|
|
puskai puskai ;)
oshte po-interesno mi stana |
|
Върнете се в началото |
|
 |
oza

|
Пуснато на: Вто Ное 02, 2004 1:10 am Заглавие: |
|
|
mnogo iaki !!
ochakvam s interes da vidia etapite na rabotata :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Вто Ное 02, 2004 2:40 am Заглавие: |
|
|
То основното тука е картинката отдолу, иначе другото си го прави филтърът :) Има ли нещо освен motion blur и extrude?
alians07.jpg ми харесва най-много, едно такова органично някак си седи :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

|
Пуснато на: Вто Ное 02, 2004 2:42 am Заглавие: |
|
|
Breh nachi tiya 2D-ta kakwo li nema da izmislyat samo i samo da ni yzyadat hlyaba :)))) _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Вто Ное 02, 2004 7:34 am Заглавие: хммм |
|
|
Drone написа: | Breh nachi tiya 2D-ta kakwo li nema da izmislyat samo i samo da ni yzyadat hlyaba :)))) |
Мръсни гадни 2Д-та! Нищо, ние пък ще започнем яко да си ползваме Слоевете в 3Д софтовете и както например XSI стана по-евтин от PS, само там ще бачкаме всичко!
Майтапа на страна, картинките са си интересни. Има ли го това като ефект налично за някой Compositing софт, да се пробва в движение? Сигурно ако го има ще е много бавно, но все пак... мое да се види.
Айде _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Вто Ное 02, 2004 10:37 am Заглавие: |
|
|
btw ако ви се намира на trapcode ефектите shine, starglow primerno syshto stava got :) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Ное 02, 2004 12:10 pm Заглавие: |
|
|
trap code ko beshi: card wipe:))shine:) glow) mazi - brishi trala lo:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niker
|
Пуснато на: Вто Ное 02, 2004 5:54 pm Заглавие: |
|
|
ako govorim za rabotite po gore....nai vanata chast e da se podogtvi dobyr iamge kato nachalo....v moq sluchai az trygnah ot ckechove kotio prosto nadraskah....kato cqlo beshe 3d compoziciq ..predpolagam tova pomaga i za 3d vida na krainiq resultat....ostanaloto e prosto photoshop rabota s layer i malko capane nalqvo i nadqsno koto pomogna za deft of field effecti motionblur..primerno...
kato cqlo interestnoto v souchaq ...za mene pomne beshe ...che ne vinagi nai sloznnite metodi vodqt do zadovoliteln resultat....prosto e mnogo vazno da si podbirame poleznite sredstaqva.....
nachakniq sketch, koito obeshtah shte postna dovechera...che malko ne sym pred lichnoto si pc sega |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Ное 02, 2004 8:34 pm Заглавие: |
|
|
men li4no blurwaneto ili dofa kak predpo4itas mis edi dobre samo na purwia image, na dolnite malko kat defect krupka mi sedi. w smisal 4e
kat imas takwoz raztegliane ot centara nawun e logi4no i dofa da e na sustia princip -ma twa sie twe wizdane |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niker
|
Пуснато на: Вто Ное 02, 2004 11:11 pm Заглавие: |
|
|
tova e risuvaniq image
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Сря Ное 03, 2004 5:13 pm Заглавие: |
|
|
stra6no krasivo se e polu4ilo, no s tozi motion blure me zaboliavat o4ite kto go gledam po-prodaljitelno. ina4e efekta si e porazitelen:) uspia da ni izmami6, 4e e 3D:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|