Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
batMAN

|
Пуснато на: Чет Ное 04, 2004 11:30 pm Заглавие: :) вторият брой на първото... |
|
|
БГ Байк - във второто му издание! Мисля, че си извадихме нЕкои поуки от първия брой, ама никой не се ражда научен!!! Айде юруш на критиката - кой как може да сече с ятагана!!! Сега ще слушам и с двете си уши! ;)
 _________________ ??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
batMAN

|
Пуснато на: Пет Ное 05, 2004 2:10 am Заглавие: |
|
|
 _________________ ??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Add

|
Пуснато на: Пет Ное 05, 2004 10:40 am Заглавие: |
|
|
уффф, аз имам една принципна забележка към тясно специализираните издания - тези издания заприличват на странен мелез му каталого-инофрмативно-рекламна-илюстративна-обучителна книжка.
Според мен - иделаният дизайн е:
- статии, които си заслужават - четеш 1 страница, ама сериозно текст
- реклама в чистия й вид - само рекламни визии
- репортажни рубрики с много кратък текст, който не влиза в катинките
- интервю, ако правите такова; читателски рубрики и т.н. аксесоари
...т.е.....не съм очарована от така предложения от теб дизайн...)))) _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Ное 05, 2004 11:27 am Заглавие: |
|
|
На мен заглавката ми харесва, почти като BG NIKE :) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
::лого::тип::

|
Пуснато на: Пет Ное 05, 2004 1:40 pm Заглавие: |
|
|
Заглавията на корицата трябва ли да са така разхвърляни...
наклонени в различни ъгли спрямо хоризонтала...Нека са или успоредни на главата или само хоризонтални...И тази просветка от снимката отгоре доста дразни и изяжда от формата на изданието, просто изчезва и го смалява. Що не пробваш некакъв по брутален вариант направо да скриеш просветката със заглавката за сметка на рязането на заглавката...пробвай....Успех! _________________ В интернете много психов, каждый пятый - это псих.
Говори со мною тихо, может я один из них... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Ное 05, 2004 1:44 pm Заглавие: |
|
|
az lichno sam silno pretisnen ot prisastrieto na cover-a na spisanie deto se kazva BG BIKE na ramka s markata Orange :)))) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
batMAN

|
Пуснато на: Пет Ное 05, 2004 1:54 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | az lichno sam silno pretisnen ot prisastrieto na cover-a na spisanie deto se kazva BG BIKE na ramka s markata Orange :)))) |
"Orange" е малко GB, но момчето си е 100% българче: това е Жоро Танев, чиито обувки стъпват твърде изчесто на горните стъпала на почетната стълбица! ;) Човека е ПРО и за това джитка с "Orange"! Засега няма БГ байк за DH, който да е се доближава до Оринджа :( _________________ ??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
batMAN

|
Пуснато на: Пет Ное 05, 2004 1:55 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | На мен заглавката ми харесва, почти като BG NIKE :) |
Ха-ха, чак сега го забелязах, направо си е BG NIKE :))) _________________ ??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Ное 05, 2004 1:58 pm Заглавие: |
|
|
poznavam go mladeja, che i bashta mu... ama ima i po koloritni....:)))
shlem s roga, na garba mu pishe predator:)))) btw, chuval sam i drugi marki da se spregat v DH-la:))) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пет Ное 05, 2004 2:00 pm Заглавие: |
|
|
Наклонения текст във всички страници създава впечатление че ножаря е сръбнал порядъчно количество саке преди да дойде на работа. Това не ми допада :(( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
batMAN

|
Пуснато на: Пет Ное 05, 2004 2:00 pm Заглавие: |
|
|
::лого::тип:: написа: | Заглавията на корицата трябва ли да са така разхвърляни...
наклонени в различни ъгли спрямо хоризонтала...Нека са или успоредни на главата или само хоризонтални...И тази просветка от снимката отгоре доста дразни и изяжда от формата на изданието, просто изчезва и го смалява. Що не пробваш некакъв по брутален вариант направо да скриеш просветката със заглавката за сметка на рязането на заглавката...пробвай....Успех! |
... корицата е все още ескиз, сиреч доста сурова - работи се!!! ще пробваме някои рабори дето ги предлагаш! _________________ ??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
batMAN

|
Пуснато на: Пет Ное 05, 2004 2:06 pm Заглавие: |
|
|
panagonov написа: | Наклонения текст във всички страници създава впечатление че ножаря е сръбнал порядъчно количество саке преди да дойде на работа. Това не ми допада :(( |
не е навсякъде наклонен - такъв е предимно в статиите за състезанията и рейсинг моделите, а и е отдавна утвърден похват в много от добрите англоезични и аналогични списания. във всички от техническите текстове нещата са по старому! _________________ ??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
batMAN

|
Пуснато на: Пет Ное 05, 2004 2:11 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | poznavam go mladeja, che i bashta mu... ama ima i po koloritni....:)))
shlem s roga, na garba mu pishe predator:)))) btw, chuval sam i drugi marki da se spregat v DH-la:))) |
луди и колоритни в тоя спорт - наспорил Господ!!! И има изобилно много добри марки байкове в DH-a, засега в БГ от използваните в състезанията велосипеди - Ориндж 223 е с най-добри общи характеристики, казвам: ЗАСЕГА! темата е дълга и много спорна! а момчетата наистина са невероятно колоритни - ходете на състезанията - заслужава си! _________________ ??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|