Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIFF

|
Пуснато на: Чет Ное 11, 2004 10:26 am Заглавие: |
|
|
късно е :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Чет Ное 11, 2004 12:03 pm Заглавие: |
|
|
мдааааммм.... льошооооо... не, че другата алтернатива е по-добра... ама това си е катастрофа за щатите... и за жалост в частност и за целият свят... хммм най интересното е, братушките били доволни от този избор... хмммм....?!?!? _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Portal
|
Пуснато на: Пет Ное 12, 2004 1:31 pm Заглавие: |
|
|
Zvuchi kato Bush donates petrol pazari na aliosha ^^
Ili bush donates dostyp do FBI anti terrorist info(+ -) na aliosha
ili Aliosha e gei i haresva bush
A nai-veroqtno e
Aliosha thinks that Bush is just a big BullShit i shte oklepa rabotata v svetoven mashtab, za da moje rusia da ispykne i da razvee flaga na Aliosha.
Jalko za amerikanoto :/ to sachuvstvam im de te gorkite total dezinformirani za kvoto i da bilo ama parvanov da mi razpravq amerikancite si cheshat mudite v irak ai i nie da si gi cheshem tam i da go preizberem ... ;/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Пет Ное 12, 2004 3:40 pm Заглавие: |
|
|
Portal написа: | Aliosha thinks that Bush is just a big BullShit i shte oklepa rabotata v svetoven mashtab, za da moje rusia da ispykne i da razvee flaga na Aliosha.
Jalko za amerikanoto :/ to sachuvstvam im de te gorkite total dezinformirani za kvoto i da bilo ama parvanov da mi razpravq amerikancite si cheshat mudite v irak ai i nie da si gi cheshem tam i da go preizberem ... ;/ |
Батенка, има един език - "български" му казват, та ако ползваш него може би ще можем да ти разбираме политическите прозрения.
То бива несвързано, бива... ама това твойто... :-))
5 пъти чета, нищо не ти разбирам! _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ironhacker

|
Пуснато на: Пет Ное 12, 2004 7:33 pm Заглавие: |
|
|
Имам чуството, че доста от тия гласували за Буш не знаят за кого са гласували if you know what I mean. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пет Ное 12, 2004 7:36 pm Заглавие: |
|
|
Ne im e tuka myastoto na takiwa neshta spored men.
A inache, bezpristrastno poglednato, po-dobre e, che Bush e preizbran. _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Пет Ное 12, 2004 9:26 pm Заглавие: |
|
|
Според теб как щяха да се развият нещата с другия идиот? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ironhacker

|
Пуснато на: Съб Ное 13, 2004 2:33 pm Заглавие: |
|
|
Imperial Friedrich написа: | http://www.apologiesaccepted.com/ :D |
Хахахахахахах. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Exibian

|
Пуснато на: Нед Ное 14, 2004 6:44 pm Заглавие: |
|
|
ШИТ....объркал съм равнината на съществуване.... тоя некроменсер ме изпържи , тоя скрол трябваше да води във FORGOТTEN REALMS не тука....
П.П. БИГ ШИТ .... на пазара не продават скролове..... само ябълки.... ми ся?!@ _________________ Da propilqvash jivota si s glyposti e na-chesto sre6tanoto prestyplenie , no vinagi e nakazano ....spravedlivo :)! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|