Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ico
|
Пуснато на: Вто Ное 16, 2004 7:25 pm Заглавие: |
|
|
mneee nishto lichno :) ma nekak si ako mi se obasni prostata logika moe se otkriat mnogo vuzmojnosti pred men :)))) nekaksi lipsva mi "kogato invertnesh edno izobrajenie ti mojesh da vidish ......." :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Вто Ное 16, 2004 7:31 pm Заглавие: |
|
|
ico написа: | mneee nishto lichno :) ma nekak si ako mi se obasni prostata logika moe se otkriat mnogo vuzmojnosti pred men :)))) nekaksi lipsva mi "kogato invertnesh edno izobrajenie ti mojesh da vidish ......." :) |
Не четеш, Ицеее, не четеш! бе четете ги тия постове бе! За какво ги пишат хората?!
Цитат: | идеята на инверта беше да видиш дали и от обратната страна пак е хубаво |
*за Шмилев - PS Invert = Ctrl+I |
|
Върнете се в началото |
|
 |
headshot

|
Пуснато на: Вто Ное 16, 2004 7:34 pm Заглавие: |
|
|
znachi, tova s invertvaneto se pravi za ch/beli obekti - shrift, logo, etc.
na teoria - ako stoi dobre cherno na bialo, bi triabvalo i navsiakade drugade da stoi dobre...
tai kato dizaina na saita ti e obshto vzeto cherno-bial, mojesh taka da proverish dali e dobre balansiran, ne kriveee li neshto opticheski i t.n.
tova na teoria... na praktika si trebe praktika :)
a vii vsichki det se chudete za kvo e tva - aide prochetete malko knijki ba maamu. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Вто Ное 16, 2004 7:37 pm Заглавие: |
|
|
cheta az ma za da go vida ot obratnata strana az bih pribegnal do prostoto zaobikaliane na monitora i pogled izodzad. Ko ne varshi rabota moe da probvam flip. Vse po oburkan stavam :\
*za Shmilev - PS flip = Ctrl+T -> right click -> Flip Horizontal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Вто Ное 16, 2004 7:45 pm Заглавие: |
|
|
headshot написа: | znachi, tova s invertvaneto se pravi za ch/beli obekti - shrift, logo, etc.
na teoria - ako stoi dobre cherno na bialo, bi triabvalo i navsiakade drugade da stoi dobre...
tai kato dizaina na saita ti e obshto vzeto cherno-bial, mojesh taka da proverish dali e dobre balansiran, ne kriveee li neshto opticheski i t.n.
tova na teoria... na praktika si trebe praktika :)
a vii vsichki det se chudete za kvo e tva - aide prochetete malko knijki ba maamu. |
toz site gorepokazan e mnogo cherno bel da :\ puk kato go invertnesh i kato ti svetne v cyan nema nachin da ne go haresash. Puk edno vreme kato e nemalo PS orata kak li sa invertvali za da si vidat kompoziciata :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
headshot

|
Пуснато на: Сря Ное 17, 2004 12:06 am Заглавие: |
|
|
ico, negativ/pozitiv kompiutarni poniatia li sa?
i da - cherno-bial e, pomisli samichak: viziata promenia li se drastichno ako go obarnesh greyscale |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Сря Ное 17, 2004 10:23 am Заглавие: |
|
|
headshot написа: | i da - cherno-bial e, pomisli samichak: viziata promenia li se drastichno ako go obarnesh greyscale |
:)))))))))) drugi dobavki i talkuvania na dumite na sebastian ?? basi offtopica |
|
Върнете се в началото |
|
 |
headshot

|
Пуснато на: Сря Ное 17, 2004 10:29 am Заглавие: |
|
|
sebastianz55, plz obiasni mu...
veke neam nervi... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Сря Ное 17, 2004 10:32 am Заглавие: |
|
|
headshot написа: | sebastianz55, plz obiasni mu...
veke neam nervi... |
toi veche mi obasni :)) ti nekade v druga posoka zabi malko! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|