Graphilla.com :: Преглед на тема - WoW - LOL :) За интрото на играта!

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

WoW - LOL :) За интрото на играта!
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Io_the_STEALTH

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Ное 17, 2004 1:57 pm    Заглавие: WoW - LOL :) За интрото на играта! Отговорете с цитат

Филмчето към играта WoW (World of Warcraft) може да дръпнете от: тук 45,4MB 2.50sec 1024 x 464 MPEG Layer-3,128 kBit/s, 44,100 Hz, Stereo

Лично аз съм възхитен отново от представянето на Blizzard и достасе зарадвах защото напоследък взеха да правят всички филмчета към игрите с графичния им енджин което ги прави направо смшни пред нещо такова...

официален сайт или http://www.blizzard.com/wow/
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Io_the_STEALTH

МнениеПуснато на: Сря Ное 17, 2004 2:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

P.S. wireframe - филм за филма :) 68.2 MB

P.S.2 Нямам редактиране sry.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Drone

Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!

МнениеПуснато на: Сря Ное 17, 2004 2:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Rendera i atmospherata sa strahotni! Obache animatsiyata im e UZHASNO losha!!!!!!
Jujeto kak se podpira na pushkata PFU!!! Tichashtiyat elf prez gorata -- OTWRAT!!!!!!!!!! Towa sa Animation Standards ot predi 4-5 godini deba, sramota e Blizzard da se izlagat taka lewashki!!!

there ain't no way but the hard way
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Boteff

МнениеПуснато на: Сря Ное 17, 2004 2:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Rendera i atmospherata sa strahotni! Obache animatsiyata im e UZHASNO losha!!!!!!
Jujeto kak se podpira na pushkata PFU!!! Tichashtiyat elf prez gorata -- OTWRAT!!!!!!!!!! Towa sa Animation Standards ot predi 4-5 godini deba, sramota e Blizzard da se izlagat taka lewashki!!!

ne si govoril s morg po taq tema nali ;)

az nemam zabelejki po nikoq 4ast.. me sa tupo par4e i moje samo metani da pravi.. :))
Drone

МнениеПуснато на: Сря Ное 17, 2004 2:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

S Morg towa go obsudihme nachaloto na minalata sedmitsa i se otwratihme mnogo yako :)))) Ima i nyakoi hubawi momenti, obache ne sa mnogo, ama hich1 No tryabwa da im se priznae, renderite sa prekrasni!

Върнете се в началото
Boteff

МнениеПуснато на: Сря Ное 17, 2004 3:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

golemi ste perfekcionisti :)
ili puk moje az da imam zanijen kriterii.. :)

iskam 3D movie po StarCraft !!!
Io_the_STEALTH

МнениеПуснато на: Сря Ное 17, 2004 3:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

@Drone

Идеята е друга в случая, според мен това е "бизнес" които запада, все по-малко фирми правят такива филмчета като това, а като се замисля нещо по-добро май тая година не съм гледал.

Джуджето (реално гном) и на мен не ми харесва много, но елфката дет тича немисля, че е толкова зле колкото я представяш има някои "разместени" движения:) , но не е толко зле.

Орка дет размахва бухалката също малко "куца" накрая при вика.

Сцените са направо грандиозни и смазващи, а атмосверата на цялото филмче е доста надъхваща.
Джоуви
God of Rain

Местожителство: I ride the winds that bring the rain

МнениеПуснато на: Сря Ное 17, 2004 3:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Io_the_STEALTH написа:

, а като се замисля нещо по-добро май тая година не съм гледал.
.

гледай на Warhammer незнамсиколко интрото:)
Drone

МнениеПуснато на: Сря Ное 17, 2004 3:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Джоуви написа:
Io_the_STEALTH написа:

, а като се замисля нещо по-добро май тая година не съм гледал.
.

гледай на Warhammer незнамсиколко интрото:)

Ze mi dumite ot ustata :))))

Zaebi taya rabota, che ne se prawyat hubawi intro cutscenes! prosto naistina sum razocharowan, che Blizzard sa wkarali tolkowa wreme i usiliya w towa neshto, i animatsiite sa tolkowa durweni! Edwa li ne sa wzeli in-game motions i sa gi ulepili na bipedite na high-poly modelite! Pri tozi krasiw render e prosto prestuplenie, che ne sa wkarali hubawa animatsia!!!! Da ne goworim, che en stawa duma za nyakakwi neweroyatno slozhni neshta!

Върнете се в началото
Drone

МнениеПуснато на: Сря Ное 17, 2004 3:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

A, da. Tichashtiya elf/elfka naistina e zle, towa e nai-slabata scena otkum animation w tsyaloto filmche!

Върнете се в началото
requiem

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Ное 17, 2004 4:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Drone, dai da vidim neshto animirano ot teb. S tez tvoi poznania i uset za animatzia ne triabva da imash problemi. Pusni neshto ta da nastruhnem.
Kokoto do clipcheto, tolkova e dobro, che i da ima greshki bi triabvalo da si mulchim.
Inache to tuk gledashti ot blizo i razbirachi kolkoto shtesh. Iska mi se niakoi ot tozi forum da pokaje neshto pone na 10% izpipano kolkoto e clipa.
Върнете се в началото
Аватарче

МнениеПуснато на: Сря Ное 17, 2004 4:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

requiem написа:
Drone, dai da vidim neshto animirano ot teb. S tez tvoi poznania i uset za animatzia ne triabva da imash problemi. Pusni neshto ta da nastruhnem.
Kokoto do clipcheto, tolkova e dobro, che i da ima greshki bi triabvalo da si mulchim.
Inache to tuk gledashti ot blizo i razbirachi kolkoto shtesh. Iska mi se niakoi ot tozi forum da pokaje neshto pone na 10% izpipano kolkoto e clipa.

пф... ае пак...
Върнете се в началото
requiem

МнениеПуснато на: Сря Ное 17, 2004 4:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Nema, nema...... mlukvam :-))))
Върнете се в началото
Boteff

МнениеПуснато на: Сря Ное 17, 2004 4:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

be ade be.. tukmo zapo4na da se zaformq intrigata.. :)

btw Blur Studio li bqha pravili na WH40k movieto.. ?
6toto nekak si ne mi haresa :)
requiem

МнениеПуснато на: Сря Ное 17, 2004 4:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Emi to ako niama spor kak inache shte se nauchim.

http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=8047 ta tuk ako ne beshe stanal spor, dali shteshe da ima tolkova informatzia za SSS-a. :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ta Drona ako mi se vurje shte vzeme da pusne niakoia animatzia, ot tam shte pochne spor ".....zashto taka, ama zashto onaka....", i vse niakoi shte nauchi neshto pokrai spora.
:-))))))))))
Върнете се в началото
Drone

МнениеПуснато на: Сря Ное 17, 2004 4:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Listen kid,

ne te karam nasila da mi chetesh postowete, nali? Ako ne ti se chetat -- nedei. Ne sum pokazwal animatsii po red prichnini, i ne si ti choweka na kogoto dulzha obyasneniya za towa :) Neka da kazhem, che si uwazhawam NDA-to kato nachalo :)

Ako na nyakoi sa mu polezni suwetite mi, OK. ako na nyakogo ne mu e priyatno da chete, che dadena animatsia e MNOGO zle nezawisimo ot krasiwiya render, ami :)))) obeshtal sum da ne psuwaam grozno na publichno myasto, taka che da kazhem, che mozhe da si gleda rabotata :)

Върнете се в началото
requiem

МнениеПуснато на: Сря Ное 17, 2004 6:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Listen kid,

:-))))))))))))))))))
Върнете се в началото
Bethoven

МнениеПуснато на: Сря Ное 17, 2004 6:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Значи... точно в тая тема не исках да се обаждам, по... много причини.

Абе Дроне... преди да сам посмял да да говоря с тебе, чакай да ти се помоля... о боже на анимацията, прости ми... бла бла..

По една много конкретно изтъкната логика, ето тази:
Boteff написа:
misulta mi be6e slednata..
za6to taka smelo kritikuva6 pri uslovie 4e do togava ne be6e pokazal ni6to
a sega pokazva6 ne6to koeto e puti pod nivoto na tova koeto si kritikuval..
ne me razbirai pogre6no ni6to li4no.. prosto sum liubopiten ..
po kakva logika se slu4vat tiq ne6ta..

Та... вече предполагам се сещаш на къде бия...
Това дето си казал за филмчето си е лично твое мнение, обременено с всички твой божествени недостатъци. Но... ако трябва да се следва горе споменатата логика, след като критикуваш, значи можеш и си правил по-добро, следователно би трябвало да работиш... леле.. и аз не знам къде, да четеме за теб по сайтовете и списанията, всяка година да взимаш 3д наградите за най-добра анимация.. леле леле...

По твоята логика обаче... тея който дават на Blizzard наградите за най-добри анимации към игри, трябва да са пълни простаци и слепци...

Гледам съм интрото към Warhammer, няма и половината атмосфера която създава филмчето на WoW. Я кажи, просветли ни, какво значи това "..стандарти от преди 4-5 години..."? Кажи.. аз сам млад и не знам... ама ми кажи, а не ме убивай.
Аватарче

МнениеПуснато на: Сря Ное 17, 2004 6:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ае стиа бе пичове... доса кат някой си кае мнението и то не ви харесвате почвате кат децата - "я да те виим тебе ко моеш... " - ми аз кат немоа да пея - пречи ли ми да имам некво мение за музиката дали ми харесва или не? кат не моа да права филми пречи ли ми да коментирам качествата на тоя или оня филм... ква е разликата тука? че идва от Дрона а той "ни ва кефи"? или щот Близзард са мноо големи те НЕ МОЕ ДА са спестили бюджет... баси - Дрона толко със съжаление коментира, че са се осрали - вие го изядохте... па и скачате после се едно вие сте го праили тва филмче и то е спечелило оскар и само Дрона не го аресва...

ае стиа вече детски номера... големи ора сте - или...?
Върнете се в началото
Imperial

Местожителство: Соединенные Штаты Америки

МнениеПуснато на: Сря Ное 17, 2004 6:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Boteff написа:
be ade be.. tukmo zapo4na da se zaformq intrigata.. :)

btw Blur Studio li bqha pravili na WH40k movieto.. ?
6toto nekak si ne mi haresa :)

DISCLAIMER: Boteff ne haresva nishto svurzano s WH40K.

:D

Da, introto na Dawn of War e praveno ot Blur za edin mesec. Za men e edno ot nai-naduhvashtite neshta det sam gledal ot godini. Ako ne ti haresva, die :D
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
Страница 1 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети