Graphilla.com :: Преглед на тема - Въпрос към Уеб дизайнерите

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Въпрос към Уеб дизайнерите
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Аватарче

МнениеПуснато на: Пет Ное 19, 2004 1:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

headshot написа:
dobre de, aide stiga ste go hapali...
che si e vinoven s tupo zadadenia vapros, vinoven e...

ama raboti profesionalno:
1- vijte mu rabotite
2 - ne se pravi na penkeler i si otiva pri drug pro
za takav podhod zaslujava bonus... namalenie v hapaneto na 50% :)

pomognete mu na choveka, pak moje i toi da pomogne pri sledvashtoto obzavejdane :)

в момента в който човека си изясни питането - каза си бюджета, който може да си позволи - аз лично съвсем сериозно казах, че тука има хора, дето за тези пари ще му направят сайта - но това няма да съм аз - поради една или друга причина. предполагам, че вече човека има достатъчно предложения на личните си бележки - тай че смятам въпроса за приключен. ако пък няма предложения... нинам - немога да помогна :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ivo

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пет Ное 19, 2004 4:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аз съм последния, които ще иска да има професионална услуга на ниска цена, просто нямам никаква представа за цените,
и в момента настина имам само толкова пари. исках да стане сега, но пък и не ми е спешно, така че целта на въпроса беше да се ориентирам в съотношението цена-качество и да реша дали си заслужава да изчакам докато имам повече пари и тогава да го правя или мога и сега. наистина имам предложения за тази сума, но не смятам да избързвам. и още един тъп въпрос: зависи ли бързината, с която се зареждат картинките от работата на уеб дизайнера?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Аватарче

МнениеПуснато на: Пет Ное 19, 2004 4:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ivo написа:
аз съм последния, които ще иска да има професионална услуга на ниска цена, просто нямам никаква представа за цените,
и в момента настина имам само толкова пари. исках да стане сега, но пък и не ми е спешно, така че целта на въпроса беше да се ориентирам в съотношението цена-качество и да реша дали си заслужава да изчакам докато имам повече пари и тогава да го правя или мога и сега. наистина имам предложения за тази сума, но не смятам да избързвам. и още един тъп въпрос: зависи ли бързината, с която се зареждат картинките от работата на уеб дизайнера?

lichen site - nali taka?
demek iskash da sa predstawish ko praish ti - pred sweta.
1. mnoo dobra nawigacia - too det she ti gleda portfolioto sha iska barzo da stigne tam - barzo da widi kak da te contactne i da warshite rabota.
2. sekciata ti s kartinki trea da bade mnogo qsno dostapna - watre w neq si4ko trea da e razbiraemo - ot twa kak sa stiga do sledwashtata stranica - do twa kwo adjeba ima na thumbnaila - shtot malko hora she sednat da cukat pored samo i samo da widat kwo mojesh...
3. kachestwoto na kartinkite ti zawisi ot tebe i designera - ot tebe da mu predostawish max kachestwo - ot nego - da go zapazi w granicata na dobriq wkus i optimalnia razmer.
4. za 2500 lw sigur moe da polucish mnoo dobar site - ama parwo edwa li she gi dadesh zatwa - wtoro ne e garancia che shte ti go naprawat i za taz suma. za 250 moe da ti naprawat i bozicka - ama moe pa i da se postarae nqkoj... ima suma designeri det im trea rabota che da slagat w portfolio - za teh cenata ne e tolkoz wajna. ako pitash mene - zimaj kojto ti haresa - i dawajte tuka da gledame "in-progress" -a - puk moe da pomognem i da izleze neshto.
5... mnoo mi stana dalag posta mai... celoto twa gore si e licno mnenie - ne pretendira za nisto :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ivo

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пет Ное 19, 2004 4:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аватарче написа:

lichen site - nali taka?
demek iskash da sa predstawish ko praish ti - pred sweta.
1. mnoo dobra nawigacia - too det she ti gleda portfolioto sha iska barzo da stigne tam - barzo da widi kak da te contactne i da warshite rabota.
2. sekciata ti s kartinki trea da bade mnogo qsno dostapna - watre w neq si4ko trea da e razbiraemo - ot twa kak sa stiga do sledwashtata stranica - do twa kwo adjeba ima na thumbnaila - shtot malko hora she sednat da cukat pored samo i samo da widat kwo mojesh...
3. kachestwoto na kartinkite ti zawisi ot tebe i designera - ot tebe da mu predostawish max kachestwo - ot nego - da go zapazi w granicata na dobriq wkus i optimalnia razmer.
4. za 2500 lw sigur moe da polucish mnoo dobar site - ama parwo edwa li she gi dadesh zatwa - wtoro ne e garancia che shte ti go naprawat i za taz suma. za 250 moe da ti naprawat i bozicka - ama moe pa i da se postarae nqkoj... ima suma designeri det im trea rabota che da slagat w portfolio - za teh cenata ne e tolkoz wajna. ako pitash mene - zimaj kojto ti haresa - i dawajte tuka da gledame "in-progress" -a - puk moe da pomognem i da izleze neshto.
5... mnoo mi stana dalag posta mai... celoto twa gore si e licno mnenie - ne pretendira za nisto :)

абсолютно съм съгласен
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети