Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
bigworm

|
Пуснато на: Пет Окт 15, 2004 2:38 pm Заглавие: burzi izrudiiii(blood) |
|
|
mi nachi bqh na nekva kruv nasilstvena tema edin sledobed i gi napraskah emocionalno :):) tiq za okolo 30 mins
taka tva mi e tipajche za komiks koito moje nqkoi den da napravq ako imam vreme:):
tuka e po vreme na fight:):
...malko prednoto kraceh mu kuca amaaaaaaaaaaa
a tuka e veche shtastliv ocelql(ne suvsem:))
 _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пет Окт 15, 2004 5:12 pm Заглавие: |
|
|
Ми той не изглежда зъл, а един такъв миличък и е много странен с тази кръв на всякъде и особено не му приличат откъснати крака и ръце... :))))))
Като хрумване - типажа е интересен (с таз прическа - много е хитра;)
само очичките му са много тип Манга... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Пет Окт 15, 2004 6:02 pm Заглавие: |
|
|
mi da..........taka mi se stori iak ...da e nqkvo dobro na vunshen vid lape....na koeto prosto mu se nalaga:):)......i kvoto takova mu se e sluchilo:):) _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Съб Окт 16, 2004 1:25 am Заглавие: |
|
|
Mi nakoruru style...
Ся да си кажа, втората и третата не му разбирам много кое какво му се пада от крайниците...Пък и навсякъде главата изглежда като лепната върху тялото, поработи върху това. Иначе щриховката ме пълни отвсъде ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Biofusion

|
Пуснато на: Сря Окт 27, 2004 4:03 am Заглавие: |
|
|
ave kruvta nesto na nisto ne prilicha spored mene. inache e mno simpatichno :D:D:D haha _________________ Mind is like the Body with the Only Difference that the Body can be Cleaned While the Mind Can't |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Пет Ное 19, 2004 2:41 am Заглавие: |
|
|
mi za kruvra ne sum se staral....to za nishto ne sum se staral mai:):)...po skoro beshe taka ... vremenno vduhnovenie;:) i kot stane nabuje:) _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Пет Ное 19, 2004 12:33 pm Заглавие: |
|
|
ami sega go iz4isti, struva si - imash tipaj, oba4e vmesto otrqzani 4asti sloji prevryzki... shtot ako e geroi ot istoriq i sled vsqka istoriq mu mahat po tolkoz 4asti.... koko istorii shte razkajesh s nego :)) no naistina ti trqbva da iz4istish liniqta .. drugoto si go ima ;)) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Пет Ное 19, 2004 5:21 pm Заглавие: |
|
|
10x...mi az taka samo na teoriq si gi mislq tiq neshta:)...nishto konkretno nqmam vreme za solo action:)......(abe imam ama mai me murzi da rabota i za tva trqa da si svurhsa rabotata v svobodnoto vreme:):)) _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|