Graphilla.com :: Преглед на тема - Три снимки

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Три снимки

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
punkt

Местожителство: България

МнениеПуснато на: Пет Ное 19, 2004 5:29 am    Заглавие: Три снимки Отговорете с цитат

Отново аз, отново със зенита. Първите две не са пипани в шопа, третата така повече ми се връзва със заглавието-heavens door.Така си я представям аз вратата на рая, далеч, виждаш какво има отзад, само че така и няма да успееш да отидеш там.

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Lyte

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Ное 19, 2004 11:13 am    Заглавие: Отговорете с цитат

На третата много ми допада излъчването :).
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Io_the_STEALTH

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Ное 19, 2004 4:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

На 1-вата не и се разбира основния замисъл (или не съм се събудил още), изглежда синпатично, но к'во печеш в огъня ? :)

3-тата има перфектен замисъл, но май си се престарал с шопа малко повече от колкото трябва :) Незнам к'во и е ма мисля, че може да е по-добре, но иначе замисъла ме кефи яко!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
zka

Местожителство: Берлин

МнениеПуснато на: Пет Ное 19, 2004 9:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

сиМпаттично, да, и наистина замисъл няма, аз я използвах за да извадя топла гама. съгласен съм за третата, просто ще трябва да се снима наново някой слънчев ден, това бтв е входът на резервата Ропотамо.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети