Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
virtualchild

|
Пуснато на: Съб Ное 20, 2004 8:14 pm Заглавие: spaceship wip |
|
|
nai nakraia sabrah sili da fana da dizainiziram edin kosmicheski samolet. sha traa da go texturiram ama za sega e tva:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Съб Ное 20, 2004 8:23 pm Заглавие: |
|
|
4akai da kaja ne6to predi da sa se obadili engineerite i da ti obqsnqt 6to nema da moje da leti ;) ...
mnogo mi dopada concepta.. ima nqkoi kofti rub4eta okolo kokpita.. no predpolagam si go modelval sus splines i ne si sti4val tam ..
ina4e vsi4ko drugo radva .. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Съб Ное 20, 2004 8:27 pm Заглавие: |
|
|
малко формата на вертикалните стабилизатори отзад и на носа не ми харесва но иначе е доста добре :) _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Съб Ное 20, 2004 8:28 pm Заглавие: |
|
|
Men mnogo mi hareswa sushto, samo deto mnogo mi napomnya na razteglen A-Wing :)))) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
virtualchild

|
Пуснато на: Нед Ное 21, 2004 12:12 am Заглавие: |
|
|
naistina kokpita ne mi e zashit za korpusa no vse pak e praven s poli.
nagajdal sam si vertexite predi da gi zaoblia.
tova go pravia zashtoto smiatam che e mnogo neudobno kogato izmisliash niakakva nova forma na miasto da razchitash na extrudvane(izvagdane na niakakva forma ot sashtestvuvasht obekt). smiatm za goliamo ulesnenie da se polzva principa na risuvaneto ot obshto kam chastno i samo nakraia da barash detaila. parvo si markiram proporciite sas splainove ili premitivi i posle gi detailiziram no samo nakraia kogato vsichko e resheno.
taka mislia az a vie...? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Нед Ное 21, 2004 12:19 am Заглавие: |
|
|
Ami schita se wupros na chest i nai-weche maistorstwo da se modelira s minimalen broi obekti!
:))))
Seriozno sega, naistina ne e losho, osobeno za uprazhnenie i natrupwane na umenia da se staraesh po-skoro da extrude-wash otkolkoto da lepish nowi obekti. Prichinata e prosta -- zapochwash da dobiwash "useshtane" za materiala, s koito rabotish. Towa go kazwam ot moya opit, pri koito se iznenadah ot otnositelno razlichnoto "powedenie" na sub-divide-nati poly obekti w Max i Maya. Printsipno, sled kato se nauchish da prawish neshtata ot minimalen broi nachalni primitiwi (ne winagi e wuzmozhno, estestweno, no e hubawo da gi durzhish malko na broi), i dobiesh umeniyata i useshtaneto za modelirane, posle mozhesh da si prawish shortcuts. No dokato se uchi chowek e hubawo da si dawa malko poweche zor :) Dokolkoto si spomnyam, ti mai se zanimawashe s Architectura. Pri Arch. visualisatsiite situatsiyata e po-druga, tam trupaneto na bezbroi otdelni obekti e newuzmozhno, shtoto inache gubish prekaleno mnogo wreme. Ako obache iskash da dobiesh dobri general-purpose modeling umeniya, Extrude tryawba da ti stane Priyatel No.1 :)))) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
virtualchild

|
Пуснато на: Нед Ное 21, 2004 1:33 am Заглавие: |
|
|
10x za saveta |