Graphilla.com :: Преглед на тема - HL 2 излези-и-и-и-и-и!!! Урияяяяяяяяяяя!

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

HL 2 излези-и-и-и-и-и!!! Урияяяяяяяяяяя!
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Imperial

Местожителство: Соединенные Штаты Америки

МнениеПуснато на: Нед Ное 21, 2004 1:44 am    Заглавие: Отговорете с цитат

viva ATI ;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Boteff

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Ное 21, 2004 1:48 am    Заглавие: Отговорете с цитат

be 6te vidim kat izleze STALKER .... nqkoi den ;)
Coldblooded

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Ное 21, 2004 2:13 am    Заглавие: Отговорете с цитат

играта е луда ей!!! от много време не бях сядал така да играя!! :)))))
бтв аз съм с 5200 ма съм доволен....даже много съм доволен..само странното ми беше че хардуерно ми поддържа дх.8...аз ли нещо съм останал с впечатлението, че FX имаха дх9..но както и да е де...
Според мен..,ХЛ2>Доом3 :) но всеки има право на мнение все пак....
хайде приятна игра!!! :)))
NOX

МнениеПуснато на: Нед Ное 21, 2004 2:28 am    Заглавие: Отговорете с цитат

vie ste vinovni!!
HL2 ta HL2...mi na! i az q podkarah bavno no slavno i ve4e 1 4as se lutam iz kanalizaciqta na Drujba 2..:/
Imperial

МнениеПуснато на: Нед Ное 21, 2004 2:33 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Coldblooded написа:
Според мен..,ХЛ2>Доом3

Определено, обаче очаквах повече. :-/
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Boteff

МнениеПуснато на: Нед Ное 21, 2004 3:33 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Определено, обаче очаквах повече. :-/

shhhhhhht... da ne 4uvam takiva prikazki...
.. ako ti bqha pusnali nqkolko panzera 6te6e da si i fen do grob obzalagam se ;)
Imperial

МнениеПуснато на: Нед Ное 21, 2004 9:32 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Свърши... много кратко бе :( И лесно. Може би трябваше на хард, но пък не ми се губеше много време. Накрая става изключително лесна, все едно god mode.

Какво ми хареса: играта предлага най-разнообразни уникални изживявания (ама нема да спойлвам. Само ще отбележа че не бях играл на гражданска война досега ;) ). Страхотен дизайн на всичко (само наште!). Яка графика и як звук(!).

Какво не ми хареса: липсващия ИИ и дървената анимация най-вече, както и праволинейността на загадките, никаква възможност за алтернативни решения. По-маловажни неща, главата с моторната шейна е двойно по-дълга отколкото е интересно, някои загадки се повтаряха, много кратка, нямаше ги любимите енергийни оръжия, особено прахосмукачката (но пък гравитационното до голяма степен компенсира). В никой момент не се изискваше особена мисъл...

Така или иначе е най-добрата игра от тоя тип, която съм играл досега.
И все пак очаквах повече.
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Нед Ное 21, 2004 2:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

hl2< NFSU2
Върнете се в началото
Boteff

МнениеПуснато на: Нед Ное 21, 2004 4:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
hl2< NFSU2

muhahahahahahhahahahahahahahahhaahahhaah......... brrrrrrrrrrrrrm...
morgoth
Dark Lord

МнениеПуснато на: Нед Ное 21, 2004 6:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Минах го и аз :) Наистина много кратко, уж за 40 часа говореха...
Финалният чаптер вярно прекалено лесен, какво му стана на тоз грав гън? :))

Главно съм недоволен от спменатите еднакви и съответно писващи работи и от гадовете... Много са малко и повечето са ужасно дизайнати. Combine soldiers са много яки, факт, също преждеспоменатият щурец (от който има точно 3 броя в цялата игра) е приличен, колкото и неоригинално да изглежда. Другите гадове (като изключим разни barnacles и "head-humpers", те направо не се броят) са общо 4 (четири) броя.. Е как може в цялата игра да стреляш само по 6 вида гадини, 2 от които са различно облечени хора... Разните Striders и хвърчолетки, да речем изпълняват ролята на нещо като бос-ове... И съответно са с много як концепт :)
В Цитаделата се видяха едни много интересни дебели четериноги нехранимайковци, интересно защо и тях не са ги добавили в реперторара...
--
А сега е ред на Vampire: Bloodlines! :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Imperial

МнениеПуснато на: Нед Ное 21, 2004 8:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Много точно това за малкото гадове. Аз все очаквах нови и някакво ново оръжие, ама не би. Освен това очаквах от цитаделата да ме прати на някакво извънземно място :( А помните ли в едно от филмчетата имаше една гад дето фактически беше огромни пипала, изобщо я нямаше в играта.

Едно знам, скоро ще се деинсталва играта, но DoW ще продължавам да го цъкам.
Върнете се в началото
Boteff

МнениеПуснато на: Пон Ное 22, 2004 3:37 am    Заглавие: Отговорете с цитат

tujno.. i az q vrutnah...
suglasen sum napulno i s impi i s morg.. vse si misleh 4e 6te mi se naloji da se pomlatq s nqkoi ultra moshten boec.. no ne bi..
be za tiq 5 godini mojeha pove4ko ne6ta da vkliu4at kato 4e..
malko sum razo4arovan i ot vremetraeneto i.. kusi4ka deea..
no pak si ostava moq favorite sred igrite :)

4akame expansioni..
panagonov

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Ное 22, 2004 11:02 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ей, не знаете как се играят такива игри. Как успяхте за 2 дни да я минете. Аз вече 8 часа я играя и едва минах нивото с моторницата. Спирам се на всяко ъгълче, оглеждам всеки детайл. Отделих 20 мин да хвърлям една кутия по един войник, а той ме подгонваше със шоковата палка ама не можеше да ме стигне. Яко забавление беше ;))
Да превъртиш тази игра за 2-3 дни е светотатство за мен. Все едно да си бил 2 години в казармата, задръжка още 6 месеца, и след като най-после излезнеш да забиеш най-готината мацка, да я сваляш още 6 месеца, и като дойде най-накрая времето за удоволствие да я изпраскаш за 40 секунди. Ми не се прави така - удоволствието трябва максимално да се удължава!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Пон Ное 22, 2004 11:04 am    Заглавие: Отговорете с цитат

panagonov написа:
Ей, не знаете как се играят такива игри. Как успяхте за 2 дни да я минете. Аз вече 8 часа я играя и едва минах нивото с моторницата. Спирам се на всяко ъгълче, оглеждам всеки детайл. Отделих 20 мин да хвърлям една кутия по един войник, а той ме подгонваше със шоковата палка ама не можеше да ме стигне. Яко забавление беше ;))
Да превъртиш тази игра за 2-3 дни е светотатство за мен. Все едно да си бил 2 години в казармата, задръжка още 6 месеца, и след като най-после излезнеш да забиеш най-готината мацка, да я сваляш още 6 месеца, и като дойде най-накрая времето за удоволствие да я изпраскаш за 40 секунди. Ми не се прави така - удоволствието трябва максимално да се удължава!

е тва е истината! =))
Imperial

МнениеПуснато на: Пон Ное 22, 2004 11:11 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Не, тва не е истината. Много неща омръзват и ич не ми се ще да се удължават (тва с моторната шейна например беше двойно по-дълго отколкото трябва), а интересните просто не бяха достатъчно интересни че да ги удължавам. Да кажеш, че има за какво да стоя в игралния свят, да се разхождам и изследвам, ама не би, ходиш там и правиш това където и което са ти предписали дизайнерите. Ами 2004та сме бре.
Върнете се в началото
bile

МнениеПуснато на: Пон Ное 22, 2004 11:40 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Imperial Friedrich написа:
Не, тва не е истината. Много неща омръзват и ич не ми се ще да се удължават (тва с моторната шейна например беше двойно по-дълго отколкото трябва), а интересните просто не бяха достатъчно интересни че да ги удължавам. Да кажеш, че има за какво да стоя в игралния свят, да се разхождам и изследвам, ама не би, ходиш там и правиш това където и което са ти предписали дизайнерите. Ами 2004та сме бре.

да де, ама не е нужно да превъртиш играта на бясна скорост за денонощие и половина без да мигнеш, като си изгубил половината атмосфера и идея, защото през по-голямата част от времето си кликал като зомби автомат по бутона на мишката, с цел да видиш какво става на края
Boteff

МнениеПуснато на: Пон Ное 22, 2004 11:53 am    Заглавие: Отговорете с цитат

az q vrutnah za okolo 5 dena igra samo no6tem.. i smeq da tvurdq 4e ne sum cukal kato ''zombi'' nai malkoto 4e ne mi e v stila ...
kolko vreme da se igrae predlagate.. edin mesec.. ? kakvo da pravq da vurvq i da podritvam 6i6enca radvaiki se kak drun4at? ...
btw to4no s moq navik da izsledvam podrobno nivoto i s jelanie da se divq na vsi4ko za malko ne oslepqh sled kato zoomnah i vidqh zgrada v dale4inata.. texturata i be6e na nivo purviq HL.. to vqrno 4e za background no..
ta taka.. igrata e strahotna no mi se story dulga kolkoto posledniqt expansion za HL .. Blue Shift .. koeto niiikak ne mi dopada..
Джоуви
God of Rain

Местожителство: I ride the winds that bring the rain

МнениеПуснато на: Пон Ное 22, 2004 1:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Оставете го тоз шутър за малки деца вече и почвайте Bloodlines вече:)
bile

МнениеПуснато на: Пон Ное 22, 2004 2:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Boteff написа:
az q vrutnah za okolo 5 dena igra samo no6tem.. i smeq da tvurdq 4e ne sum cukal kato ''zombi''

значи в твоя пост аз чета "пет дена игра само нощем" =))
в моя пост чета "денонощие и половина БЕЗ да мигнеш" =)

двете неща са различни =) 5 кинта са си нормално време
и никъде не съм споменавал "месец", ако не се лъжа
LuPi

Местожителство: eastern hemisphere

МнениеПуснато на: Пон Ное 22, 2004 2:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Джоуви написа:
Оставете го тоз шутър за малки деца вече и почвайте Bloodlines вече:)

Тва убаво ама блуди игрицата мнооо бъгава бе:(
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Страница 4 от 5

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети