Graphilla.com :: Преглед на тема - blr.cult.bg + comix.cult.bg = gugutka

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

blr.cult.bg + comix.cult.bg = gugutka
Иди на страница Предишна  1, 2, 3

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Сря Ное 24, 2004 3:39 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Mno iaka tema, mno iaki komiksi, nasrah sa we ot kef razbirsh li.
Wikam da slozim na grafila baner:
TUKA NE PRAIM:
ART, UNDERGROUND, NI SME FASHION, NEMA TOLERANS, NEMA REVERANS KOI WLZEZI TUKA PLASTA AWANS.

Ko o4akwate we: Na lainoto TORTA DA KAZEME.
MI nema stane. OXY za was MA w promisleni koli4estwa.
Ako ne wi stigne oxyto MINETE NA BELINA 4e tia po-underground.
Върнете се в началото
Дими

МнениеПуснато на: Сря Ное 24, 2004 5:43 am    Заглавие: Отговорете с цитат

NOX написа:
kak be? kak da te potkrepq? samo kaji? da vi platq na vsi4kite urotzi po risuvane?

Syjelqvam, ne te razbrah kym kogo se adressira6? Az li ili...? :/

NOX написа:
A pyk Bytesize 6te razkaje v po4ivkata na koq li4na slu4ka se bazira tova i kakva pouka se vadi:))))

:)
Mislq 4e, razkaz4eto za tiradjiite ne e bazirano na li4na istoriq. Po skoro ne6to kato politi4eska satira bih kazal. Ilustrira efekta na ogromen (za syjelenie) broi politi4eski re6eniq i tehniqt efekt vyrhu obiknvennite hora, tiradjii, melkari, illustratori dori ;) Spored men vseki ot nas (ili po to4no ot vas za6toto ste po vyzrastni :) ) se e spre4kval s administrativni prostotii i osyznaval kyde adjeba e problema i kolko po lesno moje da byde bez redene po opa6ki za knijki, fakturi i kakvi li ne listove!
:) E, razbira se tova e moeto razbirane na tazi istoriq. Avtoryt moje da e imal syvsem vdrugo v predvid. A moje i ti po razli4en na4in da si q razbral? :)
Az li4no ne bih pusnal tema za blr + comix v Graphilla za6toto ot skormniqt si "opit" tuk sym se overil 4e: Graphilla e mnogo dobro mqsto da nau4i6 mnogo ne6ta ot mnogo talantlivi hora. Ako se stremi6 kym "professionalizym" v dadena ART oblast, tuk e dobro mqsto ot koeto da 4erpi6 syveti i kritika. No ne smqtam 4e na takova mqsto moje da se nameri golqma auditoriq za alternativnite comixi. Ili pone po tazi tema se vijda kakva e reakciqta. Koeto bih kazal 4e e dori normalno, za6toto kak bi reagiral edin arhitekt primerno ako mu pokaja skica kato tazi i mu kaja 4e pretendira za arhitekturen model..? :/
Razbirate li me?

Alex

МнениеПуснато на: Сря Ное 24, 2004 10:32 am    Заглавие: Отговорете с цитат

nubizus написа:
Mno iaka tema, mno iaki komiksi, nasrah sa we ot kef razbirsh li.
Wikam da slozim na grafila baner:
TUKA NE PRAIM:
ART, UNDERGROUND, NI SME FASHION, NEMA TOLERANS, NEMA REVERANS KOI WLZEZI TUKA PLASTA AWANS.

Ko o4akwate we: Na lainoto TORTA DA KAZEME.
MI nema stane. OXY za was MA w promisleni koli4estwa.
Ako ne wi stigne oxyto MINETE NA BELINA 4e tia po-underground.

NOX

МнениеПуснато на: Сря Ное 24, 2004 2:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Podzemni mi priqtelju bytesize, aide da 4etesh i da mislish za kakvo ide re4...ili e mnogo trudno:) Qvno vseki pod 20 go myrzi da 4ete, za tova mi se nalaga da izpolzvam kartinka, toku vij si razbral za kakvo ide re4...
namirash li razliki m/u tvoita porta i da re4em tova:

http://www.noxart.com/ky6ta.gif

Pri tova za votoroto az pyk imam artisti4ni namereniq da go postna kato arhitekturna skitza, no prosto s po-razli4no vijdane, i koito arhitect mi kaje 4e e gnusna moje da se ..kak beshe undergrund termina.... moje da mre v lainata deto sam gi e izsral po moi adres:)

q se stegni i u4i korela a ne se zanimavai da za6titavash ne6to deto sam ne si siguren, 4e trqbva :)))
headshot

МнениеПуснато на: Сря Ное 24, 2004 3:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

protestiram, ne e politicheski korektno!
trebe da se pishe korel/ilustrator
inache promivate mozaci ot krehka detska vazrast... :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Дими

МнениеПуснато на: Сря Ное 24, 2004 3:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

NOX написа:
Podzemni mi priqtelju bytesize, aide da 4etesh i da mislish za kakvo ide re4...ili e mnogo trudno:) Qvno vseki pod 20 go myrzi da 4ete, za tova mi se nalaga da izpolzvam kartinka, toku vij si razbral za kakvo ide re4...
namirash li razliki m/u tvoita porta i da re4em tova:

http://www.noxart.com/ky6ta.gif

Pri tova za votoroto az pyk imam artisti4ni namereniq da go postna kato arhitekturna skitza, no prosto s po-razli4no vijdane, i koito arhitect mi kaje 4e e gnusna moje da se ..kak beshe undergrund termina.... moje da mre v lainata deto sam gi e izsral po moi adres:)

q se stegni i u4i korela a ne se zanimavai da za6titavash ne6to deto sam ne si siguren, 4e trqbva :)))

:))))
E, mislq 4e ve4e opirame do vyrposa do tova koi kolko se starae v svoq undground art [oh, po4vam da mi stava neudobno da q kazvam taq duma:))] .. Mislq 4e ti vijdam gledanta to4ka i sym syglasen no...
Oh, aiiiideee sitga ve4e po taq tema! :) Seki da si hodi po pytq mirno i krotko i tva e. :) Radvam 4e si pobybrihme po taq tema. :)
A az 6te si u4a Corela ;))))
(heashot, az otdavna sym otdal syznanie i tqlo na St.Coral Draw ;))) xaxa)

LuPi

Местожителство: eastern hemisphere

МнениеПуснато на: Сря Ное 24, 2004 4:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ByteSize написа:
az otdavna sym otdal syznanie i tqlo na St.Coral Draw ;))) xaxa)

Езичник;p

:))))) Ще те "Поилюстраторим" в правата вяра:))))))))
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Дими

МнениеПуснато на: Сря Ное 24, 2004 5:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

LuPi написа:
ByteSize написа:
az otdavna sym otdal syznanie i tqlo na St.Coral Draw ;))) xaxa)

Езичник;p

:))))) Ще те "Поилюстраторим" в правата вяра:))))))))

naaah.. don't think so. :P :))))
Be ako seriozno si govorim imam golqmo jelanie da nau4a i
illustratora ama ... si4ko po reda si ;) Da zadobreq na Coral i togaz ;)

Juana

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Ное 24, 2004 5:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

абе от много отдавна се чудя, нарочно ли пишеш винаги Coral или просто смяташ, че така се пише?
k_x

МнениеПуснато на: Чет Ное 25, 2004 2:12 pm    Заглавие: a Отговорете с цитат

NOX написа:
kak be? kak da te potkrepq? samo kaji? da vi platq na vsi4kite urotzi po risuvane? ili da se sposorira edna masova ekskurziq s bezplatna dr0ga i diapozitivi na tema "Kak komiksa (naprimer za tiradjiite) izrazqva asocialna poziciq, li4en stil i neprehodniq simvol na borbata na mladiq 4ovek s ob6tesvtoto-poddtisnik na ina4e svejata mu, izpystrena s originalno 4uvstvo za humor i nedosegaemo i za tova nerazbiraemo maistorstvo na moliva i peroto". A pyk Bytesize 6te razkaje v po4ivkata na koq li4na slu4ka se bazira tova i kakva pouka se vadi:))))

prosto se opitaite da uvajavate neobraboteniq ni surov stil. ne6tata ne mogat izvednyj da stanat dobri. torti 6te vidite kogato se nau4im da gi pravim. zasega moje samo da gledate bez da vyzpriemate materiala. ako sega ne odobrqvate "underground"-opredelenieto ni, to pone pone dopusnete, 4e vyrvim kym nego. po4ti vsi4ko sega e na ideq, izpalnenieto ne e brilqntno, oba4e bez razvitie nqma kraen rezultat.
moje bi auditoriqta, koqto ni podkrepq e po-nerazbira6ta ot risuvane i nepretenciozna, no 6te se radvam ako nqkoi den zarabotqt dobre ne6tata i polu4avame vse po-stoinostni i profesionalni ne6ta.
iskam da imame konkurenciq! nqkoi ot vas da napravi sait, podoben na na6iq i da go razvie, vkliu4vaiki mnogo i samo gotini ne6ta.

;) lek den, ei takoa!

МнениеПуснато на: Чет Ное 25, 2004 2:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

auditoriata e iawno mnoo "high" koi znae kwo wizda seki put sigur razli4no
Върнете се в началото
LoveHate
ta tatau

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Ное 25, 2004 3:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

adi stiga che mi pisna...
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Страница 3 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети