Graphilla.com :: Преглед на тема - темплейтс ли му се вика на тва?

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

темплейтс ли му се вика на тва?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
cmotan

МнениеПуснато на: Чет Ное 25, 2004 4:10 pm    Заглавие: темплейтс ли му се вика на тва? Отговорете с цитат

начи..хальо!
тука едни уеб шитари (за бекграунди май). върху тях се падат тумбнейлз. цъкаш - гледаш снимката. аз съм сложил някви квадратчета, се едно че тумбз. текстове и секции са примерни...пробни са такива. въпрос: стаат ли тея неща за сайт, и поп ли са много? и ако са ~, тва гадно ли е? бе въобще - който квото се сети;

тва е за интериори и дизайни. там къдет е текста може би инфо, де да знам.

за смъкване:

хип хоп секция:

продукция - общи стени ала бала:

и влакове, метал - нелегал общо взето:

Гост

МнениеПуснато на: Чет Ное 25, 2004 4:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

zna4i po princip w taz oblast det se gi slagas tez nesta
ograni4enia nema, ma keep in mind 4e se pak tre da ima nekwa nawigacia
nesto kato interfeis / iam predwid da ima orientacia/
a ina4e bruslee e fav
Върнете се в началото
cmotan

МнениеПуснато на: Пон Ное 29, 2004 2:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

мерси нубз.
са ше я видим таа навигация, въпреки че то нали ти казвам, че снимки ше се цъкат и тва по-скоро като фон някакси...един вид тва е последната страница и натам няма къде да се ходи, вече гледаш снимката, може би в нов прозорец, и така...
пък и ако се разходи с мишката човек по екрана, дали ше му е много трудно да схване, че примерно хвърчащите малки думички са секции?
все пак става дума за графити сайт, предполага се, че като влезе човек, ше се занимава да зяпа и разцъква.
пък и мисля менютата да са роловер дет се вика. ше им подскажа малко.
ениуей тенкю.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети