Graphilla.com :: Преглед на тема - Challenge - Bethoven vs Whitehell

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Challenge - Bethoven vs Whitehell
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Whitehell

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Ное 17, 2004 11:13 am    Заглавие: Отговорете с цитат

praim korekcii, praim corecii i koto pogledna nazad se edno nishto ne sym napravil ..http://kochina.hit.bg/r3-2.avi
Bethoven

МнениеПуснато на: Пет Ное 19, 2004 1:25 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Пуснато на: Пет Ное 19, 2004 9:28 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Ами... ето и най-сетне updade и от мен.

След като прекарах около почти един ден да се ровя из нета да търся качествени фотоси на ръце, искам да кажа, след като толкова търсих и не намерих нищо (да му се невиди), май ще трябва сам... да се гърча да скалъпя нещо.

Това дето го показвам сега, ръката с bump и wire... както се вижда, много неща не са както трябва, ама исках всичко да е различно, т.е. пръстите да не са просто някакви старчилки. Ама както и да е. Показвам само с bump защото ме е срам да покажа до къде съм стигнал с color мапа... надявам се скоро да съм готов и с него

Тука искам да кажа, че ако някой знае сайт с подобни снимки, плс, нека да го каже, ще съм страшно благодарен

Предполагам, че ще има доста критики, така че съм настроен да слушам

Това е за сега... айде вие сте...

за извън бг -> http://trionyx.bravehost.com/wip/image_index_wip_03.htm
vrabchev

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Ное 19, 2004 1:36 am    Заглавие: Отговорете с цитат

snimki ne moje6 li da 6trakne6 svoite race. daje na skenera napravo:)
paleca ti e mnooooogo kas. kato go svie6 kam prastite triabva da stiga do sredata na parvata kost na pokazaleca.
osven tova, noktite tolkova li 6te sa relefni?
ostanaloto me kefi. mislia 4e kato mu sloji6 mapovete 6te greine:)
uspeh:)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Bethoven

МнениеПуснато на: Пет Ное 19, 2004 9:33 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Палеца не е по-къс, така изгледа защото съм го направил да е надоло, за да ми е по-удобно и после при слагането на кости минимално да се движи.

За снимките.... ако съм имал възможност съм щял да го направя, за скенера важи същото, нямам нито едно от двете :)

Ноктите... там още няма никаква текстура... :) т.е... това което е вижда е bump на wire-то и за това изглеждат такива :)
stefan

МнениеПуснато на: Съб Ное 20, 2004 11:57 am    Заглавие: Отговорете с цитат

:)) mnogo gotinki rycete - malko debelichki, ama inache dobre si gi izpipal
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Bethoven

МнениеПуснато на: Съб Ное 20, 2004 12:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе те в началото бяха малко ..."по-други", ама след съзерцаване на пръстите на околните, на хората по реисовете... btw, малко е странно за се заглеждаш в пръстите на всеки срешнат, ама както ида е :)) ...та ги поскасих и удебелих :)
Bethoven

МнениеПуснато на: Пон Ное 22, 2004 4:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами това ще да е.

За извън бг - > http://trionyx.bravehost.com/wip/image_index_wip_04.htm

Реших да се пробвам сам да направя тексурите, без никакви снимки, надявам се да се е получило :)

От тук нататък следват костите и после анимацията :)
LuPi

Местожителство: eastern hemisphere

МнениеПуснато на: Пон Ное 22, 2004 5:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Страшно хубава ръка... текстурата и модела са ти почти перфектни... почти защото в момента показалеча изглежда като счупен и то лошо... докарал си им доста бачкаторски (артритен) вид... не се сърди... аз така ги виждам... от друга страна това ги кара да изглеждат много истински... само показалчето...:)))

Успех, много добра работа:)!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bethoven

МнениеПуснато на: Пон Ное 22, 2004 5:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами виждам го показалеца... правив си, ама не знам защо това не съм го видял преди... както и да е, това ще го оправя с костите :)

А за това, че ръката има малко "бачкаторски" тип... ами и за това си прав, ама горе доло това ми беше и целта де :) Пък ако съм попрекалил и с това, се надявам в движение да не се вижда :)
Coldblooded

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Ное 23, 2004 1:06 am    Заглавие: Отговорете с цитат

брех...таз ръка много ме накефи..!! само показалеца :) - ти си знаеш ...макр че то от много работа може и така да е...
ще чакаме финала :)))
Uruk Hai

МнениеПуснато на: Вто Ное 23, 2004 2:19 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ot kakvo syshtestvo e taz ryka? Ako myamash referencii moga da ti snimam kolkoto iskash... i teksturi moga da ti snimam - imash mnogo netochnosti. A moje ideyata da e takava...
I vse pak rabotata ti mi hvana okoto :) Inache izobshto nyamashe da se hvana da pisha.
Ama za nai-golyamata netochnost nyama da si premylcha - kokalchetata sa prekaleno golemi. Mene vse me nakazvaha na tenirovkite da pravya licevi na kokalcheta i ne sa mi tolkova golemi.... da nyama artrit toz tip?
Върнете се в началото
Bethoven

МнениеПуснато на: Вто Ное 23, 2004 11:40 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Аре стига бе... колкото повече я гледам тази ръка, толкова повече започва да не ми харесва.. ама хич. Ама ако се вращам да я поправям всеки пък когато я поглена и не ми хареса нещо... няма да свърша и още една седмица...

Uruk Hai, чесно казано не съм очаквал да пишеш по тази тема, ама ми се искаше да пишеш, и ти и още много хора. Сега след като вече си писал, се надявам че ще пишеш пак :)

Тъй... за снимките, приемам всякакви. Обаче... след като търсих много такива, и не намерих разбира се, реших да се пробвам да видя дали аз ще мога да докарам текстурата. Сега, като казвате такива хубави мнения, започвам да си мисля, че горе долУ съм успял, което хипер много ме радва. Знам... че има неточности, виждам си ги, и ще се постарая да не се виждат :))

Кокалчетата... целта ми беше да са по-изпъкнати. Гледах си мойта ръка, и не само нея, и виждам че когато пръстите са почти изправени и едновременно свити, така все едно държат пинсета, кокалчетата са изпъкнати, и за това съм ги направил такива. Т.е. това което казах и по-рано, че съм гледал да докарам ръката така, че да изглежда добре когато е малко присвита, както и ще бъде през 90% от времето на анимацията.

10х за хубавите мнения :))
Whitehell

МнениеПуснато на: Чет Ное 25, 2004 11:38 am    Заглавие: Отговорете с цитат

tza uspqh da sytvorq:

BG -> http://kochina.hit.bg/htclogo.avi

navyn-> http://norpro.cjb.net/eblio/3d/test/htclogo.avi
Drone

Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!

МнениеПуснато на: Чет Ное 25, 2004 3:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

White,

Zemi zategni tazi animatsia be brat :) Wizh, che kato se hwurlya po ochi, pada wse edno ima g=6.1 :)))) Prosto ya scale-ni down malko da stane po-snappy. Na kolko FPS renderirash?

there ain't no way but the hard way
Върнете се в началото
Whitehell

МнениеПуснато на: Чет Ное 25, 2004 4:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

30 kadyra. ami de da znam zashto taka se poluchava, nali e motion capture, da ne sa go capturvali s balon mesto chovek :P
Bethoven

МнениеПуснато на: Чет Ное 25, 2004 4:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Хм... 30 кадара са много според мен. Иначе много ме кефи как са се получили звуците!
Drone

Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!

МнениеПуснато на: Чет Ное 25, 2004 5:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

A da ne e za 25 FPS mocapa :))))

there ain't no way but the hard way
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Чет Ное 25, 2004 5:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

zna4i rukata bez pokazaleca sedi dobre, ma twa e stoto e stati4en kadura i e zawrtiana leko, oprawi si kostnata struktura, kokal4etata i stawite, stoto misla 4e kat izwrsi nekwo dwizenie se se widi greshnata strukura, ina4e texturkata e crispy:)))
Върнете се в началото
Whitehell

МнениеПуснато на: Пет Ное 26, 2004 12:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Bethoven написа:
Иначе много ме кефи как са се получили звуците!

ami ok mersi, ma az mai sym tuka zaradi viziqta, a ne zaradi zvuka.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети