Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2003 4:34 pm Заглавие: |
|
|
Ne moga da razbera, vie oplakvate li se che nagradite sa gotini?:)Tova e samo oshte edin stimul da uchastvate:)Ako tolkova durjite, kato spechelite, otkajete se ot nagradite v moq polza:)Niama da otkaja:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2003 4:45 pm Заглавие: |
|
|
az pa poneje sym prost i extraizmeren trytlio se oplakwam samo che diskriminirahte Bryce!!!!
i koi ne wnese protestna nota deto triabwa to si pa na!!!
ne che sha sa izlagam da uchastwam i da ne beshe zabranen ama tree da sa rive!!
taka e to:))))))
:P _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LMNT
|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2003 6:39 pm Заглавие: |
|
|
Nagradite sa si bash superski!
Samo che,da,ako ne e anonymno ili bez WIP ,togava mozhe i njakade po sredata da si e veche jassno koj kade stoi i tova mozhe i da obezveri njakoi ot nas....makar che,krajnijot result counts. _________________ На экзаменах в разведшколу абитуриент Петр Семенов не ответил ни на один вопрос, в результате чего был принят сразу на второй курс |
|
Върнете се в началото |
|
 |
north

|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2003 7:13 pm Заглавие: |
|
|
E-e , chestit ni 1-vi konkurs ! Shte gledam da se probvam i uspeh na vsichki..
Pozdravi : north |
|
Върнете се в началото |
|
 |
4oki
|
Пуснато на: Чет Мар 06, 2003 2:32 am Заглавие: |
|
|
Ex... Nagradite mi haresvat ;-)
Dano da sa po-dalgi weekendite i po-iaki konceptite ;-)
Uspeh na vsi4ki! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chokoboko
|
Пуснато на: Чет Мар 06, 2003 2:38 pm Заглавие: :))) |
|
|
Auuuu kosmicheski kolap:-P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Чет Мар 06, 2003 3:28 pm Заглавие: |
|
|
Nixon-e kakto vinagi govorish mnogo i umni neshta, no malko ne si prav. Ako spechelish, ako iskash mojesh da se otkajesh ot nagratata, nikoi nqma da ti q tika nasila, no ako nqkoi drug specheil, nqkoi koito moje da i da nqma tvoita elementarna mashina, shte si vzeme nagradkata, koito sam siguren che zaslujeno shte e spechelil. Taka che, nagradi neka da ima :o)
Sega, kato zagovorihme za spechelvane na konkursa, nali se seshtate sledkato az uchastvam, koi shte e pobeditelq :o) Nqmate shansh momcheta, taka che si pomislete dobre predi da uchastvate. Makar che, da vi kaja, KATO spechelq, shte si izbera nqkoi chovek ot foruma, koito e s po-slaba mashina, i shte mu podarq nagradata si :o)
Nixon, specilano za teb, smqtam che vobshte ne trqbva da govorish za mashini tuk. Opravdanieto che ne mojesh da napravish tova ili onova zashtoto ti e slaba mashinata.. ami tova vaobshte ne e opravdanie. Samo vednaj se opitah da se opravdaq s tova i bat Morgoth mi napravi egati zabelejkata i mi obqsni kak sedqt nehstata. Ot togava sam zabravil za kakvito i da e opravdaniq. Savetvam te i ti da napravish sashtoto. Ne se hvali s mashinata si, osven ako ne te popitat, zashtoto badi siguren, che ot foruma ima hora s dosta po-seriozno mashini. Oshte poveche, kato govorish za mashinata si, moje da otkajesh nqkoi novak ot konkursa. Moje da si kaje - "Basi toq s kakva mashina e i koi znae kakav korab shte napravi, az kade sam tragnal s moita shtaiga..." A vse pak, nali konkursa e tochno za tova :o) _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Чет Мар 06, 2003 7:00 pm Заглавие: |
|
|
Нов ъпдейт: гласуването и постването на финалните картинки ще са анонимни.Същото се отнася за постването на WIP темите, за тези които желаят да постват такива.ВИП темите ще се постват във форума 3Д конкурс - като поствате направете го под друг ник : напр. Анонимен#1, 2 и т.н. За целта не е нужно да се регистрирате пак - 3Д Конкурс форумът е свободен за всички,дори за тези които не са се представили и не са приети в някоя от групите. Завършените картинки ще се изпращат на мейл който ще обявим по-късно - след завършването на срока те ще бъдат изложени за гласуване.Ще могат да гласуват само хора приети в някоя от групите или участници. _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Пет Мар 07, 2003 12:59 am Заглавие: |
|
|
Abe samo da popitam kakyv trqbva da e razmeryt na kartinkite...800x600, poveche, po-malko....nqkakvi aspect ratove i tem podobni???!?! _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

|
Пуснато на: Пет Мар 07, 2003 12:59 pm Заглавие: |
|
|
Ami pridurjaite se kum niakakvi po normalni rezoliucii,ne primerno 3000 na 1600...800x600 e dobre,no ako durjite po golemi ili v drug aspekt prosto shte gi napravim kato tumbnailcheta za glasuvaneto:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LunatiK

|
Пуснато на: Пет Мар 07, 2003 7:36 pm Заглавие: |
|
|
В такъв случай едва ли има някои с по-слаба машина от моята (няма да я описвам подробно - 14" монитор и Celeron na 433 (488 след оверклок)). Давайте наградата!!! Между другото машината не ми пречи толкова, з-то като седна на на 3dsmax си отделям време за рендването (и някои други нешта) и не смятам, че това ще ме постави в неравностойно положение - виж уменията ми може и да ме подведат. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Пет Мар 07, 2003 8:32 pm Заглавие: |
|
|
то хубаво анонимно да е, ама едно е да не си кажеш името, а друго е да не те разберат кой си :)))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

|
Пуснато на: Пет Мар 07, 2003 8:57 pm Заглавие: |
|
|
e niama da se podpisvash sus golemi neonovi bukvi vurhu kosmicheskiq si korab...nali?:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Пет Мар 07, 2003 9:05 pm Заглавие: |
|
|
еее :))) мисълта ми е че някои хора тука могат да се познаят и по стила на постовете, че и по самия графичен стил (е ако има такова нещо изобщо :)) )
нуби примерно се вижда от 100км кой е :)))
значи всеки да пише "анонимно" :))) може би един вид формален стил като в официално писмо или нещо от тоя сорт |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Toshiro
|
Пуснато на: Съб Мар 08, 2003 3:07 am Заглавие: |
|
|
WIP-темите може или трябва да бъдат анонимни? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

|
Пуснато на: Съб Мар 08, 2003 4:56 am Заглавие: |
|
|
трябва |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Съб Мар 08, 2003 9:29 pm Заглавие: ааа.... може ли да попитам? |
|
|
ахааамм... сега. не ми стана много ясно как трябва да се постват WIP топиксите, т.е. къде точно ще се качват картинките (сървър), по какъв начин. аз лично имам няколко сървъра, на които мога да качвам, и преди съм пращал неща от тях, така че може да се разбере веднага кой съм... знам ли.
Може ли, някой от модераторите, да даде пример - някакъв да започне тема, така както трябва да се започне с Анонимен... еди кво си и т.н. уф... и вътре в самото съобщение да пише, така и така това е тест или еди що си.
Bethoven айде без лични нападки, а? виж си бележката, за която вече съжелявам че съм я пратил, след кратък размисъл, прецених че просто няма за какво да спорим... ама тва е положението.
Изказвах мнение, че 1(една) единствена награда, която е парче машинария, според мен не е много голям стимул за всички ни. Ама, това си е моя гледна точка и така...
И... хора. Време няма. Мина вече почти 1/3 от срока, а само бърбориме. Айде някой много скоро да пусне нещо, че да спрем да спорим, и започнем да действаме.
Успех на всички от мен, очаквам старта... _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Toshiro
|
Пуснато на: Нед Мар 09, 2003 1:50 am Заглавие: |
|
|
дааа това със сърверите наистина е много зле, анонимността пропада. отделен проблем е, че 90 процента ще ъплоудват на хит.бг техно-линк и ненам кви други и хорицата извън България нищо няма да могат да видят...
някакви идеи, организаторите :)
идеята на nixon за книги като награда наистина е много добра! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dark Shadow

|
Пуснато на: Пон Мар 24, 2003 10:38 pm Заглавие: Malko vyproschce |
|
|
Momcheta pochti nikoi ne me poznava. Ne sym profesionalist kato vas i ne moga da se pohvalq s tolkova dobri neshta kato vashite. To moqta istoriq za rabotata mi s 3D produkti e malko dylgichka i nqma da vi zanimavam. Sega rabotq s Maya i iskam da vi pitam dali moje da polzvam Photoshop za da si doopravq samata textura po modela. Kakto spomenah veche ne sym tolkova dobyr kato vas, no ne mislq che moga da napravq neshto gore dolu kachestveno ako pone malko ne pipna texturkata s Photoshop. Ta vyproscheto mi e moje li da se pipne malko ili syvsem e zabraneo. Vse si misleh che e zabraneno samo za post production... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Joro*
|
Пуснато на: Вто Мар 25, 2003 2:43 am Заглавие: Re: Malko vyproschce |
|
|
Dark Shadow написа: | da vi pitam dali moje da polzvam Photoshop za da si doopravq samata textura po modela |
moje razbira se stiga da e predi rendera ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|