Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mim

|
Пуснато на: Пон Ное 29, 2004 7:13 pm Заглавие: игра на композицията |
|
|
един и същи кадър, огледално обърнат
предизвиква коренно различни асоциации
и това нещо се вижда най-добре, когато се снимат хора, но същото важи и сведено до прости геометрични форми
е ми това е - нагледен пример за т.нар. падащ и изкачващ се диагонал
едното портретче си прилича като на щракнато в моргата, другото - ми... какво - спокойствие и... дали не и еротика?
 _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пон Ное 29, 2004 7:43 pm Заглавие: |
|
|
W sluchaya po-wazhnoto e kombinatsiyata ot Main Diagonal/Reversed Diagonal + posokata na swetlinata. Diagonalut dawa obshtoto useshtane (koeto BTW e razlichno pri kulturite, koito pishat ot dyasno nalyawo), posokata na swetlinata obache fokusira nastroenieto :) [Drone skacha w okopa i se pokriwa prez glawa] _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Пон Ное 29, 2004 8:30 pm Заглавие: |
|
|
да и светлината
свикнали сме естествено да идва от ляво
дайте и други примери/наблюдения
п.с. нямам наблюдения върху психологията на арабския свят ;)) за сега още работим за бледоликите ;)
намират ми се и едни интересни статии, които може да споделя стига да остане време да ги прочета
от това, което зачетох, дават много хубаво обяснение защо не се правят червени вратовръзки на сиви точки, примерно
разни неща много полезни за рекламистите и всичкия графилски народ
темата отворена за смелчаци ;)) _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пон Ное 29, 2004 8:47 pm Заглавие: |
|
|
:) Ami ne samo arabskia swyat, ami golyamata chast ot Dalechna Asia sushto :)
Inache w tazi snimka wsushtnost imash poweche ot prosta diagonalna kompozitsia. Imash dobre izrazen wtorichen diagonal ot byalata lenta zasilen ot swetlinata (koeto prawi snimkata mnogo po-razdwizhena i interesna). Chisto teoretichno poglednato, w nyakoi knigi narichat towa Centrirana Diagonalna kompozitsia. Chista Diagonalna e po-ubeditelna, no po-skuchna za okoto. _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Ное 30, 2004 12:06 am Заглавие: |
|
|
ne che iskam d apodceniawam diskusiata
no misla 4e oswetlenieto, ugula i plana sa osnowni instrumenti za wazdeistwie
twa s diagonala malko mi se poiz4erpalo/ li4no mnenie/
i malko izzwun:
be MIM de gi namirash tezi nimfi we, taz macka wednaga si e prestaih w elfski environment. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Вто Ное 30, 2004 12:38 am Заглавие: |
|
|
та това ми беше идеята - да си говорим за "инструменти за въздействие"
да не забравим и цвета все пак
девойки - колкото ти душа иска, само трябва да търсиш ;) _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kalvera

|
Пуснато на: Сря Дек 08, 2004 5:21 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | намират ми се и едни интересни статии, които може да споделя стига да остане време да ги прочета
от това, което зачетох, дават много хубаво обяснение защо не се правят червени вратовръзки на сиви точки, примерно |
Аз много ще се радвам ако споделиш. _________________ "Imagination is more important then knowledge" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|