Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Sami

|
Пуснато на: Съб Мар 08, 2003 8:18 pm Заглавие: Представяне |
|
|
Засега представянето ми няма да включва графична част. Занимавам се с графичен дизайн и предпечат от около 2 години, но в тях включвам и дългия и тежък път на самообучението. Работя в малък град и тук пространството за действие и развихряне на фантазията е силно ограничено. Но обичам работата си и искам да продължа да се занимавам точно с това. Твърдо съм решила да усъвършенствам възможностите си и се надявам в този форум да срещна хора, които биха могли да ми помогнат. Чудесно е, че го има и ви поздравявам. Е, надали скоро ще стигна на някое от по-горните нива, но съм свикнала с трудните пътища. Като начало можете ли да ми помогнете да открия "Ръководство за предпечат" /точно такова беше заглавието, но не знам имената на авторите - бяха български/. _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
itzo
|
Пуснато на: Съб Мар 08, 2003 10:28 pm Заглавие: |
|
|
Zdravey.Dobre doshla!A za tova koeto pitahte:Ръководство за предпечат namerih slednoto : QuarkXPress 5. Наръчник по предпечат s avtori Иво Ников, Светлин Милев (/440 стр./формат: 170х225 /ИК "Фотоника ")ne e tocno tova koeto tursehte no...Namerih go na www.bgbook.dir.bg tam gi ima poveceto knigi na bulgarskiya pazar,prodvayte i potursete tam mojete da izvadite po golyam kusmet ot mene... A na www.soft-press.com ima dosta software_ni knigi,tam nishto ne namerih no ako iskate provete i tam. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
qc

|
Пуснато на: Нед Мар 09, 2003 5:15 pm Заглавие: |
|
|
Айде сега и на Вие ли ще си говорим? _________________ If I could have my wasted days back
Would I use them to get back on track?
Stop to warm at karmas burning
Or look ahead, but keep on turning? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|