Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
n1x0n

|
Пуснато на: Чет Дек 02, 2004 9:53 pm Заглавие: Finish him!! |
|
|
Днес видях новата корица на ЕГОИСТ... пълен потрес!!
Изглежда по-зле от списанията Burda Moden отпреди 10 години!
Уж фотографи с "имена", уж много куул дизайнери и кво?!
Старанията по съсипване на това списание се увенчаха с потресаващ успех. Честито на екипа!
п.п.
Не съм му фен на това списание и никога не съм бил, но не мога да отрека че беше едно явление в издателския бранш - затова съсипването му малко ме издразни.
Това беше, благодаря за вниманието! _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Пет Дек 03, 2004 2:28 am Заглавие: |
|
|
BURN!BURN!ne zaradi taq korica samo :)
az po princip gi mrazq toq tip spisaniq. Nekvo mi e typo da dam 5lv za da razbera 4e ne sym dal 500 lv da si kupq 4orapi ot solunska 23 i po tozi na4in si ostavam vse taka ne-cool :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Дек 03, 2004 4:53 am Заглавие: |
|
|
i az sam ZA BURN, naskoro wedin priatel mi popadna edin broi det si go zapazih, dizainera bese reshil 4e stee mno kOOL i FESHAN i ART da draska s himikalkadizajna. BRUTALNO. w toz moment ako beshe mi cafnal Takaw ART steh da go naprawa 4e i PIKASO nemase da moe go poznae.
BURN BURN BURN |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Пет Дек 03, 2004 10:04 am Заглавие: |
|
|
pokazhete ia taz korica :) _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пет Дек 03, 2004 10:35 am Заглавие: |
|
|
Не сте прави така да заличавате цяло списание. Като човек работещ няколко години по печатници мога да кажа че когато едно скъпо списание, което ти е било клиент вземе че фалира е много неприятно. Вместо да го "горим" по-добре е да вземе да го подкрепим, след като го пооплюем малко. Чисто икономически съображения... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
firefox

|
Пуснато на: Пет Дек 03, 2004 10:53 am Заглавие: |
|
|
Alex написа: | pokazhete ia taz korica :) |
 _________________ Hard work never killed anyone, but why chance it? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Пет Дек 03, 2004 1:20 pm Заглавие: |
|
|
йее...we care a lot... _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SINNER
Регистриран на: 19 Ное 2002 Мнения: 810 Местожителство: къмпинг черноморец
|
Пуснато на: Пет Дек 03, 2004 8:13 pm Заглавие: |
|
|
tia sa na vulnata 80te kakto modnata linia na drexite ot 70te
XIPARSKA MU RABOTA |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Дек 03, 2004 11:43 pm Заглавие: |
|
|
И аз не съм фен. Се некой ме учи на клубна култура и на неадекватен постмодернизъм с голяма доза остроумие.
Осраха се и с дизайна.
Тва поне преди им беше г/д на ниво _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Съб Дек 04, 2004 12:52 am Заглавие: |
|
|
mi az dokolkoto znam Emil Zahariev ne e tam ot syma vreme ...
nikoga ne sym im bil fen de. Niki kvo tokoz stanalo be! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Съб Дек 04, 2004 1:06 am Заглавие: |
|
|
Специално тая корица е гадна. Вътре не съм го разглеждал. Интересно ми е кое списание ви харесва. Чисто любопитство. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Дек 04, 2004 4:38 am Заглавие: |
|
|
_sasho написа: | Специално тая корица е гадна. Вътре не съм го разглеждал. Интересно ми е кое списание ви харесва. Чисто любопитство. |
slozen wapros zadade
moa da kaza sto ne hareswam egoist.obsto zeto zaradi towa:
samocelnoto demonstrirane na bezcelni slowoizliania i modernisti4noto pretransformirane na hiperrealnovirtualnata pozicia otnesena kum
napulno realnata no dobre zamaskirana bezhabernost ot kum wizualno adaptirane kum okolnata sreda i strahliwoto wkopawane w nenuzna informacia obgradena s bezumno bezkulturnata, prowanisti4na i neprikrita mania za weli4ie i sueta. wsi4ko towa opakowano w ideiata za egoista,
arta, feshana i solidna doza mahmurluk dostignat w sledstwie na uslilie za
zadurzane na gazowe porodeni w stomashno 4rewnia trakt, zadurzani solidno wreme, sled koeto izpusnati prez ustnata kuhina, zapisani na burzo i neredaktirani sus samo4uwstwie na sitinski artist popadnal w estestwenata si sreda toest w pomestenie s dwe nuli.
more? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Honor
|
Пуснато на: Съб Дек 04, 2004 4:42 am Заглавие: |
|
|
PARALELI |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Съб Дек 04, 2004 7:34 am Заглавие: |
|
|
_sasho написа: | Специално тая корица е гадна. Вътре не съм го разглеждал. Интересно ми е кое списание ви харесва. Чисто любопитство. |
Dyga. EDNO. HiComm.
_________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Съб Дек 04, 2004 1:53 pm Заглавие: |
|
|
И аз съм се питал това много пъти. Не съм такъв човек, който дава по 500 лева на месец за списания, където има съвети как да свалиш 5 кг., как някой не ги е свалил още и дали ще ги свали някога, затова не съм виждал много дизайни на списания от този калибър, но за мен на Mtel "списанието" ми е фаворит. Даже мислех една тема да пусна да кажете някоя дума за него. Уж е като притурка за абонати, но много гъзарско излъчване има... Може пък аз да съм се повредил нещо. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Съб Дек 04, 2004 2:41 pm Заглавие: да бе... |
|
|
iDesign-er написа: | Уж е като притурка за абонати, но много гъзарско излъчване има... Може пък аз да съм се повредил нещо. :) |
да бе...
не знам колко струва създаването на това списание, да и мен ме кефи, но ако ме питаш ВЪОБЩЕ, ама ВЪОБЩЕ не е там, където трябва да бъде. Ако цената му /производствената/ е примерно 10 лв, то всеки си я плаща по няколко пъти с надбавените месечни сметки и т.н. Можеше с още малко пари да правят в пъти по-добър, по-интересен и качествен продукт.
Колкото до въпроса с ЕГОИСТ, проблема не е нито на редактора, нито на фотографа, нито на дизайнера, ами на... ИЗДАТЕЛЯ. Ако не сте чували легенди за Мартин Захариев, попитайте приятел. На списанието липсва отвсякъде лидер и концепция, нещо заради което престанах да си го купувам малко след като ми излезе статията в него.
В момента си купувам само Капитал, и много ме кефи Капитал Light. За цената си предлагат качествена, проверена, интересна и актуална информация и затова ме кефят. Айде _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Дек 04, 2004 5:17 pm Заглавие: |
|
|
edinstwenoto nesto det sam si zimal winagi i e imalo smisal ot deto i da go zaearti 4owek E KAPITAL |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Съб Дек 04, 2004 8:41 pm Заглавие: |
|
|
Списания?...
Книги! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
delfo
|
Пуснато на: Съб Дек 04, 2004 8:57 pm Заглавие: |
|
|
KAPITAL ?!?!?!? towa ne e li malko za po drugi grupi hora s po drugi principi tichashti po edna po druga pista |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|