Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Chef

|
Пуснато на: Вто Дек 07, 2004 3:15 pm Заглавие: |
|
|
_sasho,
това за широчината е нещо, което и мен ме притеснява. По нататък ще го преправа, за мен си, защото не мога да бъзикам вече "продадения" продукт. Иначе и аз бях изпаднал в търсения по въпроса за дизайна на съответия обект. Сигурен съм че има начин да се направи подходящ дизайн ако има НЯКАКВО задаие, защото тука нямаше. До последния момент си мислех, че права, не сайт на Илианци, а нещо като екстра - виртуална обиколка :). Общо взето това е моя лична импровизация по въпроса, несъобразена с клиента и концепцията на споменатия базар. Но не го отчитам, като грешка имайки предвид конкретните обстоятелства свързани с цялата работа.
Благодаря за предложенията свързани с техническата част.
ПС. Ilianci SUX _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Вто Дек 07, 2004 3:57 pm Заглавие: |
|
|
:) Разбирам. 90% от поръчките на тези, които сега ще си правят сайт са "Искам сайт, виж някои подобни, че не знам какво може да се вкара". След което пада едно ровене, изучават се фармацевтики, недвижими имоти, строителство, гравиране с лазери, селскостопански култури и т.н. И после редакции. Нормално е. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Вто Дек 07, 2004 4:39 pm Заглавие: |
|
|
Това пак е добър варинат. По зле е когато някoй тупан, дето си мисли, че Internet e Yahoo.com почне да ти обяснява как разбираш ли ти да си вършиш работата. Не знам , но съм останал с впечатлението, че маса хора смятат направата на сайт за фасулска работа. Аз напоследък съм седал да чета web usability books и все повече се убеждавам, колко сложен процес е всъщност цялата работа. Но аз съм си ламер. :)))) _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|