Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
oho

|
Пуснато на: Вто Дек 07, 2004 4:06 pm Заглавие: Gozzip - restaurant and hair saloon [website] |
|
|
Това е като начало.
Заведение и фризьорски салон - сайт.
Горе в празното ще бъдат бутоните. Снимки още не са ми пратили, но аз да си направя идейката :>
Айде :> _________________ The only rules that matter are these:
What a man can do
and what a man can't do. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Вто Дек 07, 2004 4:19 pm Заглавие: |
|
|
Това да не е двустранно подравнен текст? :/ Има огромни разстояния между думите и дразни моя милост. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
oho

|
Пуснато на: Вто Дек 07, 2004 4:23 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Това да не е двустранно подравнен текст? |
Да, двустранно подравнен текст е. Но ако е само това... ех :> _________________ The only rules that matter are these:
What a man can do
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Вто Дек 07, 2004 4:36 pm Заглавие: |
|
|
mi imash edni rozavi neshta deto mnogo draznat
i tva che srednite pravugulnici ne sa odravneni po dolnite sushto. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
headshot

|
Пуснато на: Сря Дек 08, 2004 2:51 pm Заглавие: |
|
|
znachi tova modulno reshenie, det predlagash ne e losho samo po sebe si.
obache stoi malko postno i na momenti s ne dobri zasechki (za tova veche ico kaza)
predlojenieto mi e da poskriesh malko modula, i da se optimizirat saotnosheniata.
tai kato si razdelil gornata chast na zl sechenie, polzvah sashtoto saotnoshenie i v pre-orazmeriavaneto na drugite moduli.
tai kato srednia modul e po-skoro vizualen, otkolkoto informativen si pozvolih da go razlicha ot drugite i da izleze na jivo.
gornata chast e parazitna (osven ako ne planirash baneri tam). mislia che logoto stoi po-dobre po-blizo do "restorant" i "salon"
dolnata chast e malko skuchna vizualno a i chisto kato informativnost e dobre da se razdeliat predstavianiata ot novinite. zatva smenih razmerite.
cveta ti e malko tiutiunevo-kalen. ne kazvam che, moia e OK (dosta gadnichko se poluchi), no prosto ne mi se umuva v/u nego :)
ne znam dali da ne vkarash cviat i v dolnite moduli?
triabva da se pomisli i v/u cveta na logoto... iz samoto logo se obajdat edni nepriatni jujavchici... ne e zle da gi pomislish i tiah...
sega kato gledam kakvo se poluchi. neshto mai ne sam dovolen... a be ako ti svarshi neshto rabota, znachi ne sam si zagubil polovinata chas... aide uspeh, otivam da bia decata :) cs-a zove...
savsem nabarzo:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
oho

|
Пуснато на: Сря Дек 08, 2004 4:44 pm Заглавие: |
|
|
Човече, мерси за това. Наистина много правилни неща каза, ще помисля върху тях. Значи скоро евентуално ъпдейт :> _________________ The only rules that matter are these:
What a man can do
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Сря Дек 08, 2004 6:27 pm Заглавие: |
|
|
Значи не ми харесват следните неща:
- двустранно подравнен текст
- розово
- синьо
- oval cyr или какъвто там е тоя объл шрифт
- концепцията да се прави сайт едновременно за заведение и фризьорски салон (кара ме да се чувствам така, все едно имам косми в чинията)
П.П. Не ми харесва и решението на headshot, защото съдържа част от гореизброените нехаресвани от мен неща. Ако има открояване, то трябва да е по меко.
Според мен да тонираш снимката на hair studioto в тоя бледо жълто-кафяв тон е някакво разрешение. Ако ще има изпъкване на средния панел, то трябва да е в същия нюанс.
Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Пет Дек 10, 2004 2:14 am Заглавие: |
|
|
oho - правил си къде, къде по-хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|