Graphilla.com :: Преглед на тема - Pseudo 3D ,))

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Pseudo 3D ,))

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
compound ™
even better

Местожителство: work

МнениеПуснато на: Нед Мар 09, 2003 11:27 pm    Заглавие: Pseudo 3D ,)) Отговорете с цитат

Neka pone za malko da si puhna nosa tuk, kudeto vuobshte ne mi e rabotata s edin post na edno mnogo staro neshto, koeto moje samo da pretendira za 3d ,)) Ne me biite mnogo i ne po glavata molia, shte mi trqbva 8))

http://www.rastherizer.com/prtfl/worx/exp/motion/fabrique01/index.html
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
stefan

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Мар 10, 2003 1:01 am    Заглавие: Отговорете с цитат

sto bre, kefi :) ako beshe izrendwal i 3d obekta s niakyw GI, steshe da stane oste po-got... taka siankite malko postni stoiat...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
zhvihti

Местожителство: Амстердам

МнениеПуснато на: Пон Мар 10, 2003 7:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Готино.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
compound ™
even better

Местожителство: work

МнениеПуснато на: Пон Мар 10, 2003 10:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Emi da, sledvashtiq put shte e kato mi doide muzata za tiq 3d abstrakcii, ama pak povtariam tova e praveno otdavna ,))
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети