Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mushama
|
Пуснато на: Чет Дек 09, 2004 10:10 am Заглавие: band looking for a cover |
|
|
Имаме група които се казва AIRBAG и си самоиздаваме албума в началото на другата година,видях страхотни нешта и се чудя дали някой не може да ни помогне с идеия за cover на CD.Aлбума се казва Overcooked summer исками се да вярвам че сме повлияни от A-HA BLUR i turu turu.Така че ако някой иска да ни замерва с идеи-please. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Чет Дек 09, 2004 10:29 am Заглавие: |
|
|
Аз пък ще се женя тия дни и такова ... дали няма да се съгласи някой музикант да свири пред входа докато с братчедите разбиваме вратата :-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Чет Дек 09, 2004 10:31 am Заглавие: |
|
|
SIMPLI написа: | Аз пък ще се женя тия дни и такова ... дали няма да се съгласи някой музикант да свири пред входа докато с братчедите разбиваме вратата :-) |
ХМ,
А жена ти знае ли тая работа;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Чет Дек 09, 2004 10:43 am Заглавие: |
|
|
SIMPLI написа: | Аз пък ще се женя тия дни и такова ... дали няма да се съгласи някой музикант да свири пред входа докато с братчедите разбиваме вратата :-) |
Сигурно ако си избереш песен от репертоара на A-HA BLUR i turu turu, ще ти я изсвирят докато отваряш вратата на булката от към пантите... знам ли:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIFF

|
Пуснато на: Чет Дек 09, 2004 6:03 pm Заглавие: |
|
|
ами може едно препечено dummy да си сложите на обложката... толкова безплатен криейтив ;)
тук като знам как стоят нещата няма много съпорт да намерите. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Чет Дек 09, 2004 6:21 pm Заглавие: ! |
|
|
TIFF написа: | ами може едно препечено dummy да си сложите на обложката... толкова безплатен криейтив ;)
тук като знам как стоят нещата няма много съпорт да намерите. |
Само ако знаеше колко много нищо не знаеш! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Чет Дек 09, 2004 7:11 pm Заглавие: |
|
|
абе тук някъде имаше пост с иконки за български манджи може да ви свърши работа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Чет Дек 09, 2004 9:27 pm Заглавие: |
|
|
Ако се преименува албума от Overcooked на Overburned може и да се открадне нещо от сайта на Nero. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пет Дек 10, 2004 1:53 pm Заглавие: |
|
|
...a ako ima nqkoi koito ne samo iska da demonstrira ostroumie, qvno che ne trqbva da postva v tazi tema a da prati lichna belejka na picha. V foruma ima dostatuchno kadurni i entusiazirani hora koito biha go napravili s udovolstvie _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|