Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
virtualchild

|
Пуснато на: Пет Дек 10, 2004 8:05 pm Заглавие: competition extreme modeling |
|
|
fanah se da dizainiziram edna kashta obache kakto povecehto "veliki" maistori dokato ne opre noga do kokala ne fashtam nishto..!
ta nakraia za 4 dni napravih dizaina i modela ponege 4ertegite gi madria sigurno ot 3 meseca. te tva e ...
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Mutra

Регистриран на: 05 Яну 2003 Мнения: 268 Местожителство: sofia-bourgas
|
Пуснато на: Пет Дек 10, 2004 8:40 pm Заглавие: |
|
|
Towa shte se stroi li? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Пет Дек 10, 2004 10:07 pm Заглавие: |
|
|
triabva da te zapoznaia s kumat mi. Vse edno gledam negovite proekti. O6te rako student postroi niakolko kashti v bankia, koito mnogo prili4at na tazi:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
virtualchild

|
Пуснато на: Съб Дек 11, 2004 12:31 am Заглавие: |
|
|
mi taia kashta e ot edin americanski konkurs v koito uchastvam.imam mai oshte malko vreme predi da go pratia.
ta otnosno stroitelstvoto..parvite tri proekta se stroiat i parcelite ot zadanieto sa realni.
inache vrabchev shte se radvam da se zapoznaia s kumat ti. to i az sam student i osven tova veche imam napalno samostoiatelna postroena promishlena sgrada. ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Съб Дек 11, 2004 2:48 am Заглавие: |
|
|
:)) аз не разбирам ...ма да кажа..
има няккв чар като че ли ..но дали може малко материалите да се променят...да седи някак си, че наистина е искано така да стане..бе де да знам..
че иначе въпроса наистина е:
ще се трои ли?:)) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Съб Дек 11, 2004 4:37 am Заглавие: |
|
|
hm . .. problema tuka e po-skoro raznostilie mislq.. malko kasha stava, stoi kato napravena ot brodqga, deto si e prail kyshti dosega samo s kashoni:)
ina4e naistinaima 4ar, takava malko prikazna.. oba4e kaji kakvo iskash da postignesh kato vnushenie - tradiciq, modernizym, ostroumie,...kakyv ti e concept-a edin vid ;) taka na surovo trudno moje da se komentira.. az bih q priel kato tradicionna pove4e akone beshe raz4lnqvaneto na stykloto.. tam izbiva na nqkyf modernizym...ako shte e taka napravi nqkolko ot tiq pokrivnite ploskosti stykleni - vinagi sym iskal da jiveq v kyshta sys mnogo styklo ;)
ako ideqta e da e napravena ot EKO materiali.. trqbva da e po-kriva mislq..s malko estestven kamyk... pove4e dyrvo..
abe napishi kakvo imash naum ;) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SINNER
Регистриран на: 19 Ное 2002 Мнения: 810 Местожителство: къмпинг черноморец
|
Пуснато на: Съб Дек 11, 2004 11:39 am Заглавие: |
|
|
gorkite stroiteli gorko mu na obitatelia |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Съб Дек 11, 2004 11:49 am Заглавие: мухаха |
|
|
SINNER написа: | gorkite stroiteli gorko mu na obitatelia |
този проект всъщност е за extreme строители и extreme обитатели ;) _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
virtualchild

|
Пуснато на: Съб Дек 11, 2004 1:49 pm Заглавие: |
|
|
ta zanchi kashtata triabva da e kashta na badeshteto i oprdeleno ima obshto s eko temata.pravil sam ia s ideata standartna tradicionna kashta da prevarna v neshto novo i razlichno po emocionalen nachin kato zapazia spomen za staroto. nagledah se na ednakvi amerikanski kashti i niakasi plapna jelanieto da ia razfintifliukam i razplicikam taia.
otnnosno stroitelstbvoto:
kashtata vsashtnost samo izglegda slogna ... vsashtnost funkciata i izpalnenieto e prosto. opredeleno sam otdelil slognite sigmenti taka che da ne prechat na funkciata a v sashtoto vreme da sa chast ot cialoto. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Divaise
|
Пуснато на: Съб Дек 11, 2004 2:23 pm Заглавие: |
|
|
ne znam choveche... na mene ne mi stoi kato za v budeshteto neshto... pone shto ne gi podredish malko tiq duskichki da ne sa taka haotichni nqkva simetriq neshto. I toq proekt 3 meseca li go mudrish :) dai malko updates pls poopravi q !!! uspex _________________ Hehehehe |
|
Върнете се в началото |
|
 |
virtualchild

|
Пуснато на: Съб Дек 11, 2004 2:35 pm Заглавие: |
|
|
divais blagodaria za zagrijenostta shte gledam da se staraia poveche v badeshte;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LMNT
|
Пуснато на: Съб Дек 11, 2004 3:22 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | a zanchi kashtata triabva da e kashta na badeshteto i oprdeleno ima obshto s eko temata.pravil sam ia s ideata standartna tradicionna kashta da prevarna v neshto novo i razlichno po emocionalen nachin kato zapazia spomen za staroto. nagledah se na ednakvi amerikanski kashti i niakasi plapna jelanieto da ia razfintifliukam i razplicikam taia.
otnnosno stroitelstbvoto:
kashtata vsashtnost samo izglegda slogna ... vsashtnost funkciata i izpalnenieto e prosto. opredeleno sam otdelil slognite sigmenti taka che da ne prechat na funkciata a v sashtoto vreme da sa chast ot cialoto. |
olele... _________________ На экзаменах в разведшколу абитуриент Петр Семенов не ответил ни на один вопрос, в результате чего был принят сразу на второй курс |
|
Върнете се в началото |
|
 |
oorka

|
Пуснато на: Съб Дек 11, 2004 6:44 pm Заглавие: |
|
|
,,,,м-и-и-и.....този "extreme modeling" .....предизвиква тази асоциация у мен:
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Дек 11, 2004 8:17 pm Заглавие: |
|
|
out of concept |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Пон Дек 13, 2004 1:47 am Заглавие: |
|
|
Zna4i ako govorim za arhitektura, malko trudno moje da se predvidi kakvo 6te se haresva utre. poznavam mnogo hora koito proektirat v podoben stil, 4e i o6te po-smelo. fakt e 4e ne6tata im se stroiat i se haresvat ot opredelen krag hora, taka 4e dali tova stava ili ne, 6te se razbere sled mnogo godini.
Sega sam malko v Razhod i ne moga da go pokaja na moite hora da napraviat recenzia na proekta, no vervaite mi, 6te im se haresa i na tiah:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
virtualchild

|
Пуснато на: Пон Дек 13, 2004 11:29 am Заглавие: |
|
|
vrabchev pokorno blagodaria otnovo!
takmo se razocharovah ot nezadylbochenite i ne obosnovani postove |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пон Дек 13, 2004 1:34 pm Заглавие: |
|
|
Virtualchild,
Otgoworite sa si suwsem zadulbocheni i obosnowani! Prosto towa ne shto e mnogo grozno!!!! Ama mnogo!!!!! prilicha na fuckin bunker s nyakakwi duski otgore. Ako extreme znachi extremely ugly, togawa si OK. Ama inache ne e extreme, ami prosto e sbor ot grozni elementi, nahwurlyani edin wurhu drug.
Ta zatowa horata reagirat taka. _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пон Дек 13, 2004 1:53 pm Заглавие: |
|
|
Eto towa e dobur primer za extreme:
Върнете се в началото |
|
 |
virtualchild

|
Пуснато на: Пон Дек 13, 2004 2:23 pm Заглавие: |
|
|
Drone,
tova deto si go pokazal naistina e strahotno i az samo moga da si mechtaia da napravia neshto takova.
No tuk vaobshte ne stava vapros za haresva mi - ne mi haresva, a za chisti zakoni i principi v izgragdaneto na neshto. Mnogo sam daleche ot misalta che vsichki vav foruma shte haresvat krainia mi produkt, no za smetka na tova sam dalboko obezpokoen ot otnoshenieto kam lichnia mi tvorcheski proces.
Za men vseki chovek e mnogo razlichen po otnoshenie na vkusa i tova hich ne e goliamoto dobroutro. Vaprosa e che spored men vav foruma bi bilo mnogo dobre ako ima nepisan zakon:
"nikoi niama pravo da kazva haresva mi ili ne mi haresva ako niama realno tehnichesko obiasnenie za goreopisanite 1i2.v takav sluchai haresvam dobiva dosta po profesionalno i kreativno znachenie ,a ne mahlensko, kliukarsko i lekovato"
az kazah ХАУ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

|
Пуснато на: Пон Дек 13, 2004 2:29 pm Заглавие: |
|
|
Ami togawa tryabwa da idesh na forum za arhitekti, shtoto tuk se gleda osnowno estetikata, ne tehnicheskite elementi w arhitekturen proekt. A estetikata e osnowno wupros na hareswa mi/ne mi hareswa. _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|